- 18 Mart 2011
- 8.512
- 27.000
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Merhaba hanımlar çok çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum. Neredeyse son 1 aydır eşimle ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum ve bu yüzden ilişki bitene kadar acı çekiyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, dönemsel bir sıkıntı olabilir mi? Yaşayanınız var mı? Lütfen cevap verin
doğum kontrol hapları neden olabılıyor. kullanıyor musun
kuruduğunuz zaman halen ilişkiye devam mı ediyorsunuz..
Neden bu acı ? ben söyleyeyim eşiniz için..
hey allahım kendini düşün kendini.. Bilmiyorum nasıl bir duygu ama acıyor diyorsun.
zevk almyıor olabilirsin , sevişme esnasında etkilenmiyor olabilirsin veya mantar
canım , bende de vardı ama ben 3 ay vajinismustum onun da etkisi vardı şimdi 2 aydır düzenli cinsel hayatım var:13:
ilk başlarda bendede kuruluk oluyordu, ama sonra farkettim ki ön sevişmede sorun var, ön sevişme süresini uzattıkça kuruluk kalmıyor, sen de deneyebilirsin. hala devam ederse doktora danış derim
O illet rahatsızlığı atlattığın için çok mutlu oldum öncelikle canım tebrik ederim
Ön sevişme konusunda haklı olabilirsin belki biraz daha uzatabiliriz ama bir anda oldu yoktu böyle bir şey en başında bile.. Devam ederse doktora gidicem zaten mecbur
çok sağol canım gerçekten illet yanii Allah kimseye yaşatmasın
ve şöyle bişey de var kadınlar ne kadar az konsantre oluyosa cinsel ilişkiye o kadar az ıslanıyolaryani kadın beyniyle sevişiyor maalesef kafanda herhangi bi sorun varsa, kafanı ona taktıysan o da etkiliyor cinsel yaşamı, özellikle kadını
Ben de yaklaşık 4-5 ay çektim bu sorunu..
Son birkaç aydır daha rahatım şükür..
Ön sevişmeyi uzatarak, hoşuna giden şeyleri deneyerek kendini iyice hazırlayabilirsin mesela..
Mantar veya enfeksiyon olabilir o da bir ihtimal..
herhangi bir rahatsizlik yoksa idrar yolu enf.mantar vs gibi
bence tamamiyle önsevisme olmadigi icin
İdrar yolları enfeksiyonundan 3 gün önce kurtuldum.. Onunla bir ilgisi olabilir mi ki?
Ama bende ön sevişme konusunda sizin gibi düşünüyorum
siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.[/QUOTE
bir hafta yada 10 gün
önce bebeğini kaybeden bir kişi için ilişki erken bence
1 aydır böyle bir sorunum var demiş nasıl iş anlamadım
arkadaş kafamı buluyor acaba yada sizin dediğiniz kişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?