Evli Bayanlara Çekinerek Soruyorum.. Lütfen Cevap Verin.

siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.

ellerine saglik arkada$im
yine bi kk ajanligi baa$ariyla sonuçlanmi$ :)

konu sahibesi arkada$im ke$ke du$uk yaptignida soyleseydin, mantar etkiliyorsa du$uk duman eder :44:

canım ekim anneleri topiğinden karşılaşıyoruz seninle o yüzden söylemek istediklerim var..biliyosun bende yakın zamanda senin gibi bebeğimi kaybettim ve inan suan bendede aynı durum var ama benm 15 gün oldu bebeğimi kaybedeli o yüzden bi kez denedim ve eşimden anlayışlı olmasını istedim 3-4 gün sonra eşim bişey demeden ben istedim ama yine aynı sey oldu o yüzden zaman tanıdık ve bence sende kendinize biraz zaman ver bide mümkünse bu ay prezervatif kullanın canım çünkü olası durumda eşininde enfeksiyon kaplamasını önlemiş olursunuz ve erkeklerin idrar yolu enfeksiyonları bayanlardan daha zor oluyor.. ayrıca svim arkadaşım bazı gebeliklerde eğer problem yoksa ilişkide yasak değil yani arkadaşım gebeliğindede ilişki yasayıp bu durumdan müzdarip olmuş olabilir...:34:

canım , bende de vardı ama ben 3 ay vajinismustum onun da etkisi vardı şimdi 2 aydır düzenli cinsel hayatım var:13:
ilk başlarda bendede kuruluk oluyordu, ama sonra farkettim ki ön sevişmede sorun var, ön sevişme süresini uzattıkça kuruluk kalmıyor, sen de deneyebilirsin. hala devam ederse doktora danış derim:6:

çokk affedersiniz ama bu vajinusmus oldumuzu nasıl anlayabiliyoruz ? düğünüme az bi zaman kaldı bunu doktor kontrolünden mi anlıyoruz yoksa ilşki sırasındamı belli olur

Kafamıza takmakla bozuluyor bütün büyü,
bence konu sahibesi arkadaşda yaşadığı biyolojik kayıp yada benzeri hormonal dengezislik ile beraber daha ötesinde ay kurudum,kuruycam,şimdi canım yanıcak,ay bu sefer ne zaman bitecek bu içimdeki şey acaba derken kendini ilişkiye veremediğinden kuruyup kalıyor bence..
Bi de bu vajinismusa merak salmış arkadaşım,ismini hatırlayamadım,hoşgör,
Düşünme bunları şimdiden, sal kendini gitsin :9:

Merhaba hanımlar çok çekiniyorum ama bir şey sormak istiyorum. Neredeyse son 1 aydır eşimle ilişki sırasında çok çabuk kuruyorum ve bu yüzden ilişki bitene kadar acı çekiyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, dönemsel bir sıkıntı olabilir mi? Yaşayanınız var mı? Lütfen cevap verin :30:

Bu normal olmazsı gerekiyor,
Sen henüz 3 aydır evlisin,
Ben 6 aydur evliyim ve hala normal bir ilişkiye giremiyorum.

Cok sıkıntı hakine getirme, zamanla düzelir.

Fakat, jel fallan kalana bilirsin, bu jelerde aslında hic artık güveniyorum ya, neyse:ssz:

bende olmaz bende olmaz:)) bu kk bazen pskolojimi bozuo ya:1::1:

Hergün 14 defa tekrarla bunu tamam :D
Cidden bozuyor bende de bazen, ama genelde 'aaa neler var, ben yada biz böyle değiliz, çok şükür' diyebiliyorum..
Yinede çok şey öğrendim ben buradan
:27:

Hergün 14 defa tekrarla bunu tamam :D
Cidden bozuyor bende de bazen, ama genelde 'aaa neler var, ben yada biz böyle değiliz, çok şükür' diyebiliyorum..
Yinede çok şey öğrendim ben buradan
:27:

:1::1: Taaammm :))))))))))))))
doğru diosun asLında şükretmemiz gereken daha çok şey umarım bu konudada şükrederim:1::1:
bazen anneme anlatıorum burda okuduklarımı felan manyakmısın kızım sen zaten paronayaksın iyice olcaksın diyor:1:

siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.

Evet 11 gün önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim, 3 gün kanamam oldu. Başka bir arkadaşım daha ondan olabileceğini söyledi ama kuruluğun ne ilgisi olabilir ki onunla. Öyle olsa hiç ıslanmam diye düşünmüştüm yine de içime kurt düştü

siz bir hafta yada on gün önce bebeğinizini düşürdüğünüzü yazmıştınız ,belki kuruluğun sebebide budur.[/QUOTE

bir hafta yada 10 gün
önce bebeğini kaybeden bir kişi için ilişki erken bence
1 aydır böyle bir sorunum var demiş nasıl iş anlamadım
arkadaş kafamı buluyor acaba yada sizin dediğiniz kişimi

Yok niçin kafa bulayım? 11 gün önce 6. haftaya yeni girdiğimde bebeğimi kaybettim 3 gün kadar kanamam oldu. Doktor 1 hafta sonra ilişkiye devam edebileceğimizi söyledi. Ama bu sorun neredeyse 1 aydır devam ediyor

ellerine saglik arkada$im
yine bi kk ajanligi baa$ariyla sonuçlanmi$ :)

konu sahibesi arkada$im ke$ke du$uk yaptignida soyleseydin, mantar etkiliyorsa du$uk duman eder :44:

İnanın hiç aklıma gelmedi onu yazmak eksik bilgi verdiysem kusura bakmayın :61: Zaten 1 kez daha devam ederse direkt doktora gidicem

canım ekim anneleri topiğinden karşılaşıyoruz seninle o yüzden söylemek istediklerim var..biliyosun bende yakın zamanda senin gibi bebeğimi kaybettim ve inan suan bendede aynı durum var ama benm 15 gün oldu bebeğimi kaybedeli o yüzden bi kez denedim ve eşimden anlayışlı olmasını istedim 3-4 gün sonra eşim bişey demeden ben istedim ama yine aynı sey oldu o yüzden zaman tanıdık ve bence sende kendinize biraz zaman ver bide mümkünse bu ay prezervatif kullanın canım çünkü olası durumda eşininde enfeksiyon kaplamasını önlemiş olursunuz ve erkeklerin idrar yolu enfeksiyonları bayanlardan daha zor oluyor.. ayrıca svim arkadaşım bazı gebeliklerde eğer problem yoksa ilişkide yasak değil yani arkadaşım gebeliğindede ilişki yasayıp bu durumdan müzdarip olmuş olabilir...:34:

Öncelikle ikimizinde başı sağolsun.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Değerli cevabın için çok ama çok teşekkür ederim. Benim gebeliğimde bir sıkıntı yoktu ilişki yasağımda yoktu çok sık olmamak şartıyla. O zamanlar hamilelikten olduğunu düşünmüştüm ama hala devam edince benim de canım sıkılmaya başladı.. Prezervatif kullanıyoruz canım hem enfeksiyon için hem de ben yeni bir bebeğe hazır değilim :50:

Antibiyotik kullandınsa olabilir, ama uzarsa östrejenini ölçtürürsün. Östrojen eksikliğide kuruluk yapar.

Antibiyotik kullandım. Ama östrojen ölçtürmek çok mantıklı geldi bana

Son düzenleme:
cnm su bazlı kayganlaştırıcı kullan inan çok işe yarıyor kuruluk olmuyor.

Okey'in bir kayganlaştırıcısını başlarda uzun süre kullanmıştık eşimle ama su bazlı mı bilmiyorum bildiğiniz bir marka var mı?

Back
X