Bursa İnegölde yaşıyoruz biz.Bursa o kadar da pahalı bir şehir değil.Merkezde tabi kiralar fazla olabilir ama bizim bulunduğumuz ilçede 250 tlye bile ev bulmak mümkün.
Sizde çalışacaksanız rahat geçinirsiniz bence.
canım arkadaşım öncelikle ilk atamalarda sende biyerlere atanırsın inşallah.ben istanbulda oturuyorum.2.000 liraya burada lüx olmasada mütevazi bir şekillde geçiniliyor.500-600 kiraya versen 400-500 mutfak masrafın olsa kalanı da sizi idare eder diye düşünüyorum.ama borcun olurs yani evlenirken eşyaları falan borçla alırsan zor olur taksit ödemek.düğün yaparsan düğünden gelenle borçlarını ödersin.2000 tl ile de bence geçinirsin ama bursa pahalı mıdır istanbul'dan bilmiyorum.
canım erkek arkadşım inegöllü zaten. annesi orda, fakat kendisi bursada çalışıyor. mecbur bursa. bizimki fazla rahata alışmış sürekli nasıl yaparız deyip benim aklımıda karıştırıyor. bilmiyorum biraz bekleyip kendi düzenimi kurayım ondan sonrası allah kerim
bir öğretmen olarak ilk temenni en kısa sürede iyi bir yere atanmandır meslektaşım :) umarım her şey istediğin gibi olur
eğer taksit masrafınız olmazsa ve çok harcama yapmazsanız geçinebilirsiniz altınlar güvenceniz olur ama biraz lüks yaşamaya alışmışsanız geçinmek zor
ilk yıl biraz sıkıntı yaşasanız da sonrasında inşallah düzlüğe çıkarsınız.
eğer paranın yetişmeyeceği konusunda sıkıntınız varsa belki ilk önce senin işe başlayıp maddi durumunuza bakıp karar vermeniz daha uygun olmaz mı? yanlış anlamadıysam iş
görüşmeleri yapıyorsun her dershaneye cv bırak derim kısmetin en güzel yer olur inşallah kısmetin nereden geleceği belli olmaz daha sonrasında da kafanız biraz daha rahat
adım atarsınız çünkü bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor önünüzü görmek istiyorsanız ışığı tutun
ama ne olursa olsun gönlünün istediği olsun
sevgili arkadaşlar, malesef bende atanamayan öğretmenler arasındayım. ve bu iş sıkıntısı yüzünden evlilik planını geçtim hayalini bile kuramıyoruz. erkek arkadaşım 1000tl maaşla çalışıyor. bende bir dersanede çalışsam bi okadarda ben alsam bursa gibi büyük bir şehirde geçinebilir miyiz? yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?