Evli bayanlara ufak bir sorum olacak

adelisa_zvucan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
90
46
3
Yeni evli veya çocuklu bayanlara sorum olucak. 1 senelik evliyim. Hiç bir şekilde ne eşim ne de ben korunmadık. Herhangi bir sorunumuz da yok. Ovulasyon testleri ile de yumurtalama dönemimi takip etmeme rağmen gebelik olmadı. Ama şöyle bir sıkıntım var. Yaşayan var mıdır bilemiyorum. İlişki sonrası kasık ağrım oluyor. Adet ağrısı gibi. Ve 2 gün kadar sürüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen veya fikri olan var mı? Gebe kalmak içinde neler yapabilirim?

1 yıl olduysa bence bir doktora görünmelisiniz. Siz bir kadın dogum uzmanına gidin eşinizde ürologa gidip sperm testi versin. Belki bir sorun vardır boşa daha fazla vakit kaybetmeyin varsa bir sorun en azından ne yapılması gerekiyor diye bakarsınız.

Yeni evli veya çocuklu bayanlara sorum olucak. 1 senelik evliyim. Hiç bir şekilde ne eşim ne de ben korunmadık. Herhangi bir sorunumuz da yok. Ovulasyon testleri ile de yumurtalama dönemimi takip etmeme rağmen gebelik olmadı. Ama şöyle bir sıkıntım var. Yaşayan var mıdır bilemiyorum. İlişki sonrası kasık ağrım oluyor. Adet ağrısı gibi. Ve 2 gün kadar sürüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bilen veya fikri olan var mı? Gebe kalmak içinde neler yapabilirim?
iliskiden sonra kasik agrisi olmasi normal degil. doktora gitmenizde fayda var.

Onun disinda bazen tum kosullar normal olmasina ragmen nasipte yoksa insan hamile kalamiyor. Ilk gebeligim surpriz olmustu. korundugum halde. ikincisinde yaklasik 10 ay ugrastik

iliskiden sonra kasik agrisi olmasi normal degil. doktora gitmenizde fayda var.

Onun disinda bazen tum kosullar normal olmasina ragmen nasipte yoksa insan hamile kalamiyor. Ilk gebeligim surpriz olmustu. korundugum halde. ikincisinde yaklasik 10 ay ugrastik
Herkes öyle diyor sürpriz oluyor. Yani düşünmeyi veya istemeyi bırakıp akıldan çıkarınca oluyor diyolar. Çoğu arkadaşım o şekilde anlatıyor. Kişiye göre bakış açısı değişir tabikide

Kistin olabilir canım doktora gitmende fayda var

Kasik ağrısının nedenini konunun uzmanları daha iyi bilir ..
Ama bazen bütün şartlar yerindedir ve olmaz ..
Zamana birakmali..
O düşünceyi aklinizdan çıkarın .
Tadını çıkarın .
Olur .

o ağrı normal değil diye biliyorum. sebepsiz de olmamış olabilir çok odaklanınca olmuyor genelde kafa rahatlığı isteyen bir konu. Ama siz bir uzmana o ağrı için görünün

Bütün tahliler yapildimi rahim filmi sperm testi progesteron hormonu bunlar yapıldı halde sonuc iyi ise psikolij olarak kalmiyorsiniz demek stres yapinca bebek olmuyor malesef
Evet hepsine baktırdık. Çünkü ilk seneden istiyorduk çocuk olmasını geç olmadan baktırmistik. Herkes stres yaptığımı söylüyor. Tüp bebek denilen akrabamız normal yolla hamile kaldı mesela

Kasik ağrısının nedenini konunun uzmanları daha iyi bilir ..
Ama bazen bütün şartlar yerindedir ve olmaz ..
Zamana birakmali..
O düşünceyi aklinizdan çıkarın .
Tadını çıkarın .
Olur .
Kesinlikle ama aklımdan nasıl çıkaracagim hiç bilmiyorum aklım orada sürekli günlerimi takip ediyorum 🥺😔

Back
X