evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

Bir arkadasım sizin durumunuza benzer bir durum yasamıstı ve cok dogru davranmıştı,anlatayım dedim belki bi işinize yarar.
Arkadasım bekardı digeriyse evli,universitede başlamişti onların birbirine olan duyguları,uzun bir süre sonra,evli olan duygularını acıkladı bizimkine, bizimki cok şoka ugramişti o gece, ona karsı o da birşeyler içinden yasıyordu cunku,dedi ki ''bana biraz zaman ver,sakin düsünmem lazım sonra bulusup konusurus.''
Arkadasım sakin kafayla dusunup tartı ve bir karar aldi.Dedi ki: ''bak sen esinle kotu bir ilişki yaşasanda,sevmesen de EVLİSİN henuz,uzerinde bu status var hala ,bende sana bos degilim dedi ama bu ilşki yurumez,yuruyemez cunku sen evlisin ben bekar,buna takılmasam bile ilerde bu durum benim sana karsı olan güvenimi sarsabiliir,ya bana da ayni seyi yasatırsan diye.Gun gelir,ayrılmıs olursun belki seninle bir iliski yasamayı cok isterim ama o ilişki bulundugumuz durumda asla olmaz.Ve oylece arkadas kaldılar gunumuzde de digeri hala evli bizimkinin de bambaska mutlu bir ilişkisi var.=)
Yani diyecegim,buna benzer bir mantıkla yol cizmeyi denerseniz bence her 2 taraf için de guzel olur.
Basarılar

yasak aşklar aynı alkol uyusturucu bagımlılıgı gibi. Insana sırf yasak oldugu icin cazip geliyor.
Şunu düsün bacım, o aşık oldugun adam her gece karısının koynunda uyuyor. Onunla yasıyor tüm özelini. Sana yasamıyorum diyosa (mesela?) o cocugu leylekler getirmedi.
Evlilik kutsal bir müessese. Adam rutine baglamıs heyecan arıyor. Tek kadınla yetinemiyor. Olan bizim saf kızlara oluyor.
Tapusu başkasında olan adamın senle böyle oynamasına izin verme. O kadını düsün, iliskilerine verdigi emeği, dogum sancısını düsün. Bu insanlar evliligini bi sekilde sürdürür, sen de bekar biriyle kendi yuvanı kurmaya bak.
Bu kul hakkı ödenmez güzelim. Senin de eşln oldugunda anlarsın bir baskasının olma ihtimalinin YARALayıcılığını

YUVA YIKANIN HIC BIR ZAMAN YUVASI OLMAZ BUNU BIL..sen ona asik falan degilsin öyle düsün...yanindaki seytan sana bunlari söylüyor de. :)

annem babamla tanıstıgında babam evlıymış.ve evlılıgı cok kotu gıdıyormus. anneme bosanacağını soylemiş ve annemle çıkmaya başlamıslar. ve babam kadından ayrılıp annemle evlenmiş. ilk yıllar anneme aşık olan babam sonrakı yıllarda anneme boynuz uzerıne boynuz taktı. ama annemden hıc bır zaman bosanmayacaını soyledi. hayatında uzun ıkı tane ilişkisi oldu. biri7 yıl bırı 12 yıl surdu. bu arada sureklı onları da baska kadınlarla aldattı. annem her gun acı çekti. babam iyice yaşlanınca bu işleri bıraktı ama iş işten geçmişti.en sonunda annem kanser oldu. ve annemi onca sene uzen eve gelmeyen adam 2 sene boyunca hiç bir kocanın veya evladın yapmayacağı kadar anneme baktı. doktorlar hep anneme böyle bir kocaya sahip olduğu için ne kadar şanslı oldugunu söylediler. tabi geçmişi nerdne bilecekler. babamın yaptıklarının diyetini ödediğini biliyordum. annem öldü. babam onu bukadar üzdüğüm için kendimi asla affetmicem dedi. bense çocukken ona düşman olarak büyümüşken, babama anneme çok iyi baktığını ve annemin onu affettıgını soyledım. babam aylarca kendıne gelemedi. şimdi ne mi oldu. annem için boşandığı eski karısına geri döndü ve onu da üzdüğü için ondan af diledi.kadın d akabul etti.şimdi beraberler. onu çok sveiyorum ve mutlu olmaısnı istiyorum :)

canım lütfen uzak dur çünkü tek zarar gören sen olursun, en çok sen üzülürsün..

kendinizi basitleştirmeyin. bi başkasına ait olan bi insandan daha iyilerine layık olabileceğinizi düşünüyorum. adam sevse de sevmese de 3 yaşında çocuğu varmış kusura bakmayın ama evli olduğunu öğrendiğiniz an konuşmayı görüşmeyi kesmeniz gerekirdi. o çocuğu düşünüyorum sadece,sadece. yazık diyebiliyorum. ne adi bi babası varmış. siz onla görüşmeyi kesseniz başkasını rahatça bulabilir şüheniz olmasın. şerefsiz şerefsizdir, bir kadını aldatan diğerlerini de aldatır. olay ne mi olur? vicdan azabıyla uyumak zorunda kalmazsınız.

Sevgi cok kutsal bisey.. senin kesinlikle oyle bir insani sevmeye hakkin yok bence. Hoslaniyorsundur ilgi duyuyorsundur. Cunku karsindaki insanin bir seveni var ve cok sevdigi icindirdirki cocuk yapmis. Inanma oyle sevmiyorum laflarina boyle seyler tek tarafli olmuyor . Sevmese her aksam evine gidip karisinin koynuna girmez er yada gec gidiyor evine cunku orasi onun evi ve ailesi. Kendini bence kaptirma derim. Boyle seylerin sonu husranla bitiyor kizi varmis bak gunah. Hem cocugunun annesine buni yapan insan yarin sana daha fazlasini yapar. Gencligini harcama

Bende bir yakinimi anlatiyim.bi yakinim esiyle cok severek evlenmisler.ilk zamanlar maddi durumu iyi degilmis adamin ama yakinimi cok seviyomus.yillar sonra adamin maddi durumu baya iyi duruma geldi.o cok seven adam 2-3 tane dostuna ayri evler acti.yakinimada o kadar degersiz davraniyodu ki.benim melek gibi gul yuzlu teyzem uzuntuden kanser oldu ve vefat etti 3 yil once.
Boyle adamlar o kadae vicdansizki.karisini ne kadar sevdi zamaninda.ne hayallerle evlendi o kadin.ki ortada bi cocukta var.simdi adam sikildi heycan ariyo.bu heycani seninle giderirken vicdanin nasil rahat.yada sen bunu kendine nasil yakistirabiliyosun.

Son düzenleme:
Burada tartisma cikarmak istemiyorum fakat sen o adamla görüsmeye devam edersen senin sonun kötü olur. Zaten sen ona yüz vermesen adam belki karisini aldatmicak.. birak gitsin kendi yoluna sonradan sen yuva yikan olma.

Senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.Sen okumasanda elbet senin gibi birkaç kişi okur bu mesajı.Ahirette karşılaşacaklarınızı düşünün derim.O kadar masum insanın gözyaşları,uykusuz geceleri,sıkıntıları.O günahsız çocukların bozulacak psikolojileri.Elbet yanınıza kalmaz.

Çok doğru yapmış arkadaşımızda yapabilir inşallah. Allah sabır versin zor bir durum. bazen insanlar duygularına gem vuramıyor. Ama aynı ortamda olmadıklarına göre uzak durması unutması daha kolay

eşini sevmiyor vs bunlar senin yorumun..sevmese ayrılırdı..evli bir erkek o.uzak durmalısın.Yuva yıkma..

yuva yıkanın yuvası olmaz derler artı bugün senin için başkasına yapılanlar yarın bir başkası için sana yapıla bilir durum bu kadar netken neyin peşindesiniz

kızım emin olabiklirsin onun seni sevdiği falan yok.evliyken başkasıyla bu münasebete giren bir adamdan zaten kimseye hayır gelmez.

bunlarda nedense hep eşlerini sevmezler ama boşanmazlarda.
yyiyen varsa bunu afiyet olsun. ama hazmı zordur. söyleyeyim de.

kaç kadının hayatını mahvetmiş babanız. iyikide yaşlanmış. yoksa daha kaç kadına bunu yaşatacaktı. bu arada başınız sağolsun.

Son düzenleme:
yapmanız gereken tek şey, kendinizie hakim olmak.

Yani evli insanlar neden çekici gelir anlam veremiyorum. Gönlün rahatmı adam senle gezip akşam başka kadının koynunda uyuyor. 2. kadın olmak çok mu cazip

Uzak durmalısın .
Yuva yıkanın yuvası olmazmış .
Bugun ona yapan yarın sana yapar ve bu dünyada kımse yasattıgını yasamadan ölmez ...

Yuva yikanin yuvasi olmazmis uzak durrr ! Evli bir erkek eger ki bekar bir bayana bakiyorsa o erkekten hayir gelmez diyelim ki bosandi seninle evlendi asla garanti edemezsin baskasina bakmayacagini bu zincirleme devam eder bence

Bak canım kadınların en illet olduğu şey eşini aldatan erkeğin sevgilisidr. Kızlar seni burada yer birtanem sen kaçgit bence. Evli bir erkeği seviyorsan seni acı dolu günler ve yalnızlık bekliyor. Çünkü erkekler başka kadınlarla sadece seks için birlikte olur. Yani seni kullanacağı kesin sen onun eğlendiricisisin. Karısından boşanmaz boşansa da senile birlikte olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…