evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin..
evli birine deli gibi aşık oldum.önceleri sadece arkadaştık ama sonra hoşlandığını söyledi bende hoşlanıyorum ama gizledim bunu..ne olduğumuzu bilmeden görüşüyoruz alıştım ona sesini duymadan yapamıyorum eşini sevmiyor biliyprum benden önce de eve 12 den çnce gitmeyen gece sadece arkadaşlarıyla olan biri.kendimi çekemiyorum ondan bi yandan suçluyorum kendimi 3 yaşında kızı var kednimi onu düşündülçe berbat hissediuyorum ama bi yandan da seviyorum kolay kolay seven biri değilim ben her zman dış görünüşe maddi manevi değerlerini ölçüp biçen biriylken şimdi evli bi adama aşığım..bu arada 23 yaşındayım o ise 27 yaşında.ben ilköğretim matematik öğretmenliği yüksek lisans yapıyorum.o ise müteahhit..ne yapıcam kimseye bişey söyleyemiyorum derdmi ne anneme ne ablama kimselere anlatamıyorum arkadaşlarıma da öyle .. lütfen akıl verin..
Bir arkadasım sizin durumunuza benzer bir durum yasamıstı ve cok dogru davranmıştı,anlatayım dedim belki bi işinize yarar.
Arkadasım bekardı digeriyse evli,universitede başlamişti onların birbirine olan duyguları,uzun bir süre sonra,evli olan duygularını acıkladı bizimkine, bizimki cok şoka ugramişti o gece, ona karsı o da birşeyler içinden yasıyordu cunku,dedi ki ''bana biraz zaman ver,sakin düsünmem lazım sonra bulusup konusurus.''
Arkadasım sakin kafayla dusunup tartı ve bir karar aldi.Dedi ki: ''bak sen esinle kotu bir ilişki yaşasanda,sevmesen de EVLİSİN henuz,uzerinde bu status var hala ,bende sana bos degilim dedi ama bu ilşki yurumez,yuruyemez cunku sen evlisin ben bekar,buna takılmasam bile ilerde bu durum benim sana karsı olan güvenimi sarsabiliir,ya bana da ayni seyi yasatırsan diye.Gun gelir,ayrılmıs olursun belki seninle bir iliski yasamayı cok isterim ama o ilişki bulundugumuz durumda asla olmaz.Ve oylece arkadas kaldılar gunumuzde de digeri hala evli bizimkinin de bambaska mutlu bir ilişkisi var.=)
Yani diyecegim,buna benzer bir mantıkla yol cizmeyi denerseniz bence her 2 taraf için de guzel olur.
Basarılar
kaç kadının hayatını mahvetmiş babanız. iyikide yaşlanmış. yoksa daha kaç kadına bunu yaşatacaktı. bu arada başınız sağolsun.annem babamla tanıstıgında babam evlıymış.ve evlılıgı cok kotu gıdıyormus. anneme bosanacağını soylemiş ve annemle çıkmaya başlamıslar. ve babam kadından ayrılıp annemle evlenmiş. ilk yıllar anneme aşık olan babam sonrakı yıllarda anneme boynuz uzerıne boynuz taktı. ama annemden hıc bır zaman bosanmayacaını soyledi. hayatında uzun ıkı tane ilişkisi oldu. biri7 yıl bırı 12 yıl surdu. bu arada sureklı onları da baska kadınlarla aldattı. annem her gun acı çekti. babam iyice yaşlanınca bu işleri bıraktı ama iş işten geçmişti.en sonunda annem kanser oldu. ve annemi onca sene uzen eve gelmeyen adam 2 sene boyunca hiç bir kocanın veya evladın yapmayacağı kadar anneme baktı. doktorlar hep anneme böyle bir kocaya sahip olduğu için ne kadar şanslı oldugunu söylediler. tabi geçmişi nerdne bilecekler. babamın yaptıklarının diyetini ödediğini biliyordum. annem öldü. babam onu bukadar üzdüğüm için kendimi asla affetmicem dedi. bense çocukken ona düşman olarak büyümüşken, babama anneme çok iyi baktığını ve annemin onu affettıgını soyledım. babam aylarca kendıne gelemedi. şimdi ne mi oldu. annem için boşandığı eski karısına geri döndü ve onu da üzdüğü için ondan af diledi.kadın d akabul etti.şimdi beraberler. onu çok sveiyorum ve mutlu olmaısnı istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?