evli bi erkeğe aşık oldum batağa saplanmış gibi hissediyorum :((

Akıl Verin demişsin al sana akıl!!! iyi dinle..
1.baban annene böyle bir şey yapsa ne hissederdin !baban başka kadınlara ben karımı sevmiyorum dese ve bunu başka kadınlara anlatacak kadar değersizleştirse anneni ne hissedersin söyle ???
2.Hemcinsine üzülmüyorsun anladım da bari o 3 yaşındaki masum çocuğun yerine koy kendini.
3.Sen bu adamla birlikte olursan 2 kişiyi(anne ve çocuk ) hayatını yıkacaksın
bu adamdan uzaklaşırsan sadece basit bir aşk acısı çekeceksin yalnız olucaksın Allah aşkına söylesene bana hanginiz çektiği acı daha kolay olur ????

"o ise müteahhit" kısmından sonrasını CİDDİYE ALMADIM
Nedense bu deli gibi aşık olunan evli erkekler hep paralı oluyor.
Size akıl veremez burada kimse.gayet akıllısınız çünkü. :)
bu adamla ilgilendiğinize göre akla değil paraya ihtiyacınız var gibi görünüyor..
Mutluluklar. (!)

Son düzenleme:
Cuk oturmuş valla :)

Bataktasın zaten, üstelik tek başına da değil.
Bir kadının ve masum bir çocuğun da vebali var sırtınızda.

Bütün yorumlar çok haklı, ama arkadaşlar bazen insan bi bakıyor farkında bile olmadan bir yanlışın tam da ortasına düşmüş, iyi bir insan olduğu halde konu sahibi için de aynı durum olmuştur belki, yeter ki allah şaşırtmasın insanoğlu her yanlışı yapabilir. Dileğim bir an önce toparlanıp bu dehşet verici yanlıştan dönmesi. Aile çok kutsal çünkü, yıkılmasına vesile olmak bu kadar kolay olmamalı. Hem de kısa süreli zevkler uğruna... Allah kimseyi her iki kadının durumuna da düşürmesin, düşenlere de yardım etsin inşallah.

Aşkta mantık varmı bana gore varda san gore bilemem. Canım bak ne kadar güzel yuksek lisans yapıorsun. Kulturlysun bılım kadınısın. Neden böyle sacmaluklara kaptırıyorsun kendini. Ya ayrı olsa boşanma davası açmış olsa anlarım. Ama neden hayatını bılınmeze surukluyorsun.sonu yok. O Adam bosanmaz karısından.ikinci kadın olmayı aşkın kaldırıyormu ccanım ? Yuksek lisansını bıtırıp hemen o ilden uzaklaş. Yeni ilişkilere yelken aç. Gözünü seveyım. Yrın bırgun evliliğinde aynı sey basın gelir uzylursun.hadi bakalım allah ıskat etsin doğruyu byldursun ..

bu yaptigin cok yanlis ve cok gunah. Yillarca vicdan azabi cekip mutsuz olmak istemiyorsan bu adamdan uzak durur sana helal olan biriyle evlenirsin.

ahhh ahhhh cok uzucu gercekten 23 yasındasın karısına yapan sana da yapar canm goz gore gore yakma kendını bu ıs ortaya cıkarsa herkeze ayrı hesap verırsın omur boyu ah alır hıcbır sekılde mutlu olamazsın sende sadece sana aıt bırıyle kur yuvanı sadece senın olsun

Biz değil de Allah akıl versin sana. Allahım büyük konuşturmasın ama nasıl bu kadar vicdansiz olabiliyosunuz bilmiyorum

Bişiler yazmadan önce yazılanları okuyayım dedim ve bir de baktı ki benim tam da söylemek istediklerimi siz yazmışsınız! Adam değil sizi paranın karizmasi cezbetmis malesef. Zaten konuda da yazmissiniz maddiyata bilmemneye önem veren ben evli bir adama aşık oldum diye.. bence zengin ve bekar birini bulamadınız o egonuzu monotonluktan sıkılmış zengin ve evli bir adamın heyecanı olarak tatmin etmeyi düşünüyorsunuz. Dışardan bakınca öyle gozukuyorsunuz şu an. Sizce de çok basit değil mi?

Yaziklar olsun dan baska bir sey diyemen evli adama hic yaklasmayacaksin kardesim bugun karisina bu igrencligi hak goren musvette yarin sanada gununu gostermeyi ihmal etmez haberin ola yuva yikanin yuvasi olmaz sesini dutmadan yapamiyorum diyen herifin yolunu hergun gozleyen bir esi var ne insanlar var yarabbim insan olmaktan utandigim...ne diyim bacim sana Allah seni islah eylesin

Aşk işte herşeyi yaptırabilir tabi önüne geçilmiyor malesef
Fakat adam evli madem karısını sevmiyor boşasın ? yanlış anlama ama sevmeseydi boşanırdı katlanamazdı sevmediğine seni kullanmış olarak anlaşılıyor malesef ki iyiki kimseye söyliyemiyorsun annene ablana soylesen acaba sana ne dicekler ?
Yuva yıkanın yuvası olmazmış hep derler ve öyledir gerçekten yol yakından dön diyorum devam ettirme adam seni kullanıyo
Ve ortada masum küçücük bi çocuk var. Empati yap kendini o kadının yerine koy. Başkasının malına sahiplenme derim ben.

Uzak dur. Yarin õbürgün karisi ögrendimi seni yuva yikan olarak adlandirabilir..

" Akil Verin " neyin aklini verebiliriz biz sana ??

Sen ne yapacaginj bilmiyormusun ?? Kendini koysana o kadinin yerine ?
Karisinu sevmiyormusmus , Bunu butun karisini aldatan Erkekler soyler Sevmiyorum vs vs ... Eve girince hicte oyle olmuyor..

Sen evli erkekle bile bile arkadaslik kurmus , bile bile berabersin
Ve simdj akil verin diyosun .. AYRILICAKSIN al sana akil.
kimse ask acisindan ölmemis.. sende ölmesin.

Konuyu açıp kaçmışınız.
Karısını sevmediğini nerden biliyorsunuz? alnındamı yazıyor?
Aldatmaya meyillenen erkeklerin klasik sözleridir bu.

Adamın geç saatte eve gitmesi sizin sorununuz değil,bu sizinle onun aranızda birşey olacağı anlamınada gelmiyor.
Aman şimdi kimseye güven kalmamış,böyleleri yüzünden çevremizdeki insanlara karşı güvenimiz sıfır olmuş.

neden konu açıp arada yazan mesajlara bakıp cevap yazmıyorsunuz. burada herkes yazmış siz yoksunuz.
neyse bende yazayım yorumumu.
yemeyin bu ayakları. karımı sevmiyorum yalanları m.ö cede kaldı artık.
şu evli adamlarda hiç başka yalan bulamıyorlar sanırım.
ha yapacağınız şu. yanlışın neresinden dönülse kardır olayı. bırakacaksınız. o 3 yaşındaki çocuk için hemde .

Son düzenleme:

Islak odunla dövmek lazım senin gibileri...Ne aklı istiyorsun ?

böyle konu acıp cevap atmayanlar büyük ihtimal fake cıkıyor.

ah canımmm üzülmene ne üzüldüm ne üzüldüm inşallah Allah gönlüne göre verir... senin için tutulabilecek en kötü dilek bu sanırım. ama olsun napalım gönlümden geçti bi kere karşı koyamıyorum

açık konuşmak gerekirse; karısını bile gözünü kırpmadan aldatıyorsa senin gibi hiçbir şeyi olmayan birisine hiç değer veriyor mudur? hiç zannetmiyorum. bence akla gerek yok. çünkü bu zaten başından beri mantıklı bir şey olmadığından, bir akıl işe yaramaz devam edersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…