Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

karısının psikolojisi bozukmuş öyle mi?
kadının psikolojisini sen bozmuşsun be..!
kocam beni başka bir kadın yüzünden sevmeyecek saymayacak yüzüme bakmayacak aldatacak benim de psikolojim düzgün olacak öyle mi?

Ya nasıl sinir oluyorum senın gibi insanlara.
Belkide adamın senınle ilişkisini öğrendı ve kadın delirdi.
Bekar adamların soyu mu tukendı ya ne bu evli adamlardan istediğiniz.!

değişik bir empati bu...

KK üyelerine zarf mı atıyorsun konun gerçek mi bilmiyorum ama sana bir örnek vermek isterim olayını ve kendisini çok yakından tanıdığımız biri ile ilgili. 20 yaşlarında adamın biri ile tanışıyor, kız oldukça hoş hala da öyle, oturuşu konuşması, hayran hayran izlerdik ve şimdi 40(41-43 arasıda olabilir) yaşında ve hayranlıkla bakarım. Kız bekar ama adam evli ve ailece görüşüyorlar. Adam eşini alıp kızın ailesini ziyaret etmeler, kızın ailesini yemeğe almalar falan (kimsenin aklına gelmiyor böyle birşey). Ve bunlar çıkmaya başlıyorlar. Adamın eşi kızın evini basar, kızın annesi hergün hastahanelerde, ama kimse söz geçiremiyor. Adam aşık kıza (güya), kız da adama. Aradan yıllar geçti ne kız ile evlendi ne kızın başkasıyla evlenmesine izin verdi (tehditler falan) ama kız da vazgeçmedi. Duruma alışmıştı. Zar zor bir kaç yıl önce ayrıldılar, kız başka biriyle evlendi, çocuk istiyor ve yuva istiyor tabii... Yaşadığı yer ile gelin gittiği yer arasında çok fark vardı, gördüğümde inanamadım böyle bir evde nasıl yaşar diye. Havalı bir kadın çünkü. ve maalesef geçen öğrendik ki çocuğu da olmayacak. Böyle beklemekle, hırs ve haksızlıkla mutsuz bir yaşam yaşadı ve yaşıyor. Bu arada bu erkekler mutsuzum ve seni seviyorum diye çok yalan söyler. Merak etmeyin aşktan ölenini daha görmedik.

Esefle kınıyorum ... İki çocuğu olan bi kadına ne sadık bi eş nede iyi bi anne diyorsunuz afedersinizde kocasını aldatan omu ki sadık değil.yarın o admçam senle ewlenince nolcak ne malum senide ewde bırakıp dışarda bi başkasına aşık olmayacağı...İlerde bu vicdan azabıyla yaşamaktansa bence erkenden yollarınızı ayırın.Kendinizi o kadının yerine koymayı düşünün

Söyleyecek söz bulamadım gerçekten... Ya o hasta kadın sen olsaydın kovanda başkasına gitseydi senin hak ettiğin değeri başkasına verseydi nasıl düşünürdün acaba?

Anlamadığım konu hangi düşüncelerimize ihtiyacın var? kararınızı vermiş mutlu mesut Eş'lik yapıyorsunuz.

Hoşgeldin troll.

Umarım öylesindir.

Allah ıslah etsin demek bile içimden gelmiyo senin gibi kadınlara. Tez zamanda layigini bulursun umarım.

Adam kadını bu kadar kötülediğine göre iyi bir anne de değildir heralde
Çocuklara sen bakacaksin dimi yani sonuçta 2 çocuk var ortada mi kalsın onlara sen daha iyi anne olursun

konu başlığı evli bir adam ve metresi olsa sana daha uygun olurdu bence.
sen bekar bir kadın değil bir metressin. adam senden faydalanmak için her aldatan evli erkek gibi yalanları sıralamış.
evinde aslında mutlu değilmişte ama boşanamazmış peh peh peh

Hadi bosanmamakla kadin aptallik ediyor hayatini mahvediyor ve kendince bi gerekcesi var: cocuklarim icin.

Hadi ayni gerekceden adamda bosanmiyor.

Siz hangi gerekceden ikinci kadin olmayi tercih ediyosunz genc yasinizda o kdar bekar erkek bulmak varkn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…