Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Midem kalkti okurken yazdiklarini.sen nasil anneligine laf edersin sen kimsin ki.tek kullanimlik bise anlik heves. kadin degilsin sen olamazsin!o karsindakinede adam deme.layik degilsiniz.

Etiketi bile yapistirmis :aldatma niyeyse burada yuhalanacagini bile bile bir kadinin gururunu hice sayip konu acacagini sanmiyorum... Eger oyleyse bile dizilerdeki gibi saniyor demekki hayati... aldatmayi yeterince mesrulastirdilar malum... birde melek rollu kizlari oynatiyolar o dizilerde iyi bi bokmus gibi. Bunlarda kendini oyle mi goruyodur nedir, anlayamadim...

4 duvar arasında ne olduğunu ne yaşandığını kimse bilemez ,
Nasıl görmek istiyorsanız öyle kabul etmişsiniz.çocukları için psikolojik sorunları olan bir kadına katlanan fedakar baba oww çok ilginç! Ve bu ortamda sağlıklı yetişeceklerine inanan masum baba!!!
Hayat arkadaşınızla ömrünüz boyunca 3 kişilik dünyanızda şimdi pembe görünen yarın kara bulutlarla kaplı bir dünya.
Kesin aynı yerde yatmıyor hatta bi kaç ay sonra belkide yeni bir çocuk ta yapmayacak kadar kopmuş bir aile,
Kesin! Zaten fikir istememiş öyle günlük modunda ben evli bi adamla beraberim ama bi mutluyum bi mutluyum ki GERÇEK hayat arkadaşı ile öyle değil. Dış kapının mandalı olaraktan mutluyusss ki biz :) modundan çıkamıyoruz...
Ha birde gerçek eş sadık değil Di :) çok geniş bir hayat arkadaşınız var... Beni bırak yuvanı kurtar diyorum demişsiniz çok vicdanlısınız hayran kaldım!
Ben onun psijiojisini düzelttim gururunu yaşıyorsunuz ya ,acaba sizi el üstünde tutan hayat arkadaşınız
eşinin psikolojisiyle ilgilenseydi o da gururlanır mıydı ne de olsa evliliğin böyle
iyi gün kötü gün sorumluluğu da var ya hani!!!!!
Bu yazdıklarım benim üslubuma çok aykırı ama o eş adına üzgünüm. Empati!!!!!

ahhhaaahaaa sabah sabah cok güldüm ya
allah senı napsın kıııız cok komik şeyler yazmıssın
rüyanda mı gordun bunlarııı

Yorumlarinizi birbir okudum. Öncelikle yazdiginiz icin tesekkur ederim. Emin ol kimse benim kadar dusunmuyordur yada kimsenin benimki kadar cani yanmiyordur,
Ben herseyi toparlamaya calistikca birsekilde dagiliyor Ben cok güzel bir bayanim, istesem sevgilim olurdu hayatimda. Ama bu adam birakmiyor peşimi, konu bizzat gerçek. Kadin benden önce sorunluydu. Beni bildigi icin bu hale gelmedi yani, haa buarada kufur etmek isteyenlerde olmus. Kufuru gerektirecek bi konu yok ortada Onunla özel yasanmislik yok olamazda zaten. Bekarım demiştim konunun basliginda. Ama yazdiklarinizla o kadini savunmussunuz birde beni dusunun . Cokta memnun degilim yasadiklarimdan bana bir cikis yolu gösterin diye yazdik birlik agizdan beni cekistirin diye degil,

Hahaha sen kendini kandır adam tüm geceyi karısıyla geciriyo hic yatmadiklarinimi sanıyorsun 2 çocuğu yapan 3.yude yapar bence adamın sadece cani sıkılıyo karisindanda gayet memnun demekki yataktada iyi sadce gönül eylemdir iyi esas kadını takdir etmek lazim

sen kendını dusunsen kendıne saygın olsa evlı bı adamla bırlıkte olmazsın
vıcdanın olsa kadın zır delı tımarhanede yatıyor olsada adamın yakınlasmasını kabul etmez haddını bıldırır kendınden uzaklastırırsın
sen cok guzel oldugunu soylemıssın, bence cok cırkınsın asagılık kompleksın olmalı kı ; sırf hayatında bırı olsun dıye evlı adamı bıle kabul edebılecek kadar düşmüssün. cok guzel olsan kımselerı begenmez sureklı onlarda kusur gorur ıncelerdın
senden oncede sorunluysa kadın ve adam bundan sıkayetcıyse bosanırdı... adam karısından gayet memnun !!! cocuklarını bahane edıyor evlı kalabılmek ıcın guya ben ıyı babayım sabırlı adamım ımajı cızıyor
eger bu kadını sevmıyorsa o cocuklar konserve kutusundan mı cıkmıs de bana ?

ozel yasanmıslık yok bekarım ! dıyorsun . evlı adamla ne ısın var ?
çıkıs yolunu soyleyeyım ona hıc haber vermeden hemen tel numaranı degıstır iş yerıne gelırse eger calısıyorsan bagırırım rezıl ederım dıye tehtıt et bak bıdaha yaklasıyor mu

kendını bukadar onemseme emın ol o adam dişi olan herseye yaklasır

adam karısını senden daha cok sevıyor
o nikahlısı sen ise gonul eglendırdıgı cerezlık...
senı bukadar sevıyor
sen daha guzelım guzelım dıye oyalan
ohh gorunmussundur sagda solda evlı adamla kımsede ıstemez senı nikahına
ondan sonra sureklı evlı adamların meze sofrasında muhabbetın doner
okadar yalnız kalırsınkı sadece evlı adamların yanında olmaktan baska caren olmaz

sen bu hayatı secmıssın ıste

evli ve 2 çocuk babası birbirimizi seviykruzdan sonrasını okumadım okuyamadım ... bekarların soyu mu tükendi. yazık günah yapmayın etmeyin kadının psikolojik sorunları olabilir açın ayse ozyilmazel son röportajını okuyun... yazık o kadına o yuvaya o çocuklara yuva yıkanın yuvası olmaz bence kaçın kurtulun bu vicdan azabıyla yasayamazsınız

onunla olamayacağını ona söyle kendine saygın olsun evli bir Ada'm başkasının eşi bu hırsızlıktır . numaranı değiştir ve görüşme bekar birini bulup unutursun onu . yuva üstüne yuva olmaz

Ada'm seni eşinden çocuğundan cok seviyor olsa sana bu hayati layık görmez farkında misin metres muamelesi görüyorsun kendine saygın olsun sende bir kadınsın o kadına saygın olsun

Saolun Bu yorumunuz İçin. Bakın Yeni Bir gün Başlagıncındayız 1 2 saaat Sonra Tekrardan Yorumlandıracgım burayı Aradaki Herşeyi Bitiricegime Dair Konusacagım. Ve Ben Ne Konustuysam Ve Konusmalarımın Karsılıgında Onuın Bana Nasıl Cevaplar Vereceginide Bir bir yazacagım.

Sadece Görmek İstediginiz Acıyla Bakmıssınız beddua Etmenize Gercekten Gerek yok.
Zor durumda Olmassam buraya Yazmazdım.
Görünmek Söz konusu degil 3 Aydır konusuyoruz. Birkez Olsun Dısarı Bile Cıkmadık.
Elimi Bile Tutmuş Degil. Sadece Dertlesiyoruz Samimiyiz. Kendisi Bana olan Duygularını Söyledi.
Ben Bircok Kez Olmaz dedim. Bircok kez Ayrıldık Ama olmadı. Yapamadı Hep.
Kendime bu düşüncelerle Cok zarar veriyorum. Meslegim de Yavas Yavas Cöküntüler Oluyor.
bakın Metres Olarak Adlandırıyorsunuz.
Ama bu benim Cezam Biliyorum.

Bu yorumun altına İmzamı attım

Zor durumda olacak ne var?
En başında biliyor mussunuz zaten!!!!
hem 3 aydır bırakamıyorum diyorsun 3 ayda hem görüşme hem bırakama hem el üstünde tutul ... Çok kısa bir zaman dilimi değil mi. Kendini bu kadar değersizleştirme.
Ayrıca buraya yazdığınızda yol gösterilmesini ister bir yazınızda yoktu
Daha çok içini döküp rahatlama, vicdanı rahatlatma, günah keçisi seçme, günah çıkarma.... Gibiydi.
Ne mi yapabilirsiniz?
görüşmeyiniz efendim çok net
Adam evli.
Eşinin, çocuklarının günahına gitme,
Bahanelere sığınma. Her gün sizin gibi yapanlar yüzünden kaç kadının canı yanıyor, yuvası dağılıyor? çocukları söylemiyorum bile...
Siz 3 aylık sevgilinizden kopamazken kaç yıllık evlilikler bitiyor, alıştığı düzeni bozup yeniden hayat kurmaya uğraşıyor.
NİYE? Sevgilim beni el üstünde tutuyor ama evli,napalım böyle de mutluyuz diye düşünmenizden.
Böyle bir konuda insanlardan tatlı, yumuşak bir dil kullanmalarını beklemeyiniz..
hassas bir konu.
Yerinizde olsam tüm yazılanları tekrar okurum, her birinde nefret yerine toplumun genel bakışı ve acılar var onları anlamaya çalışın. Doğru olanı biliyorsunuz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…