- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi MELEKAZRA7
-
helallllLayik goruyorsan kendine bunlari....
bize ne duser ?
sen kendını dusunsen kendıne saygın olsa evlı bı adamla bırlıkte olmazsınYorumlarinizi birbir okudum. Öncelikle yazdiginiz icin tesekkur ederim. Emin ol kimse benim kadar dusunmuyordur yada kimsenin benimki kadar cani yanmiyordur,
Ben herseyi toparlamaya calistikca birsekilde dagiliyor Ben cok güzel bir bayanim, istesem sevgilim olurdu hayatimda. Ama bu adam birakmiyor peşimi, konu bizzat gerçek. Kadin benden önce sorunluydu. Beni bildigi icin bu hale gelmedi yani, haa buarada kufur etmek isteyenlerde olmus. Kufuru gerektirecek bi konu yok ortada Onunla özel yasanmislik yok olamazda zaten. Bekarım demiştim konunun basliginda. Ama yazdiklarinizla o kadini savunmussunuz birde beni dusunun . Cokta memnun degilim yasadiklarimdan bana bir cikis yolu gösterin diye yazdik birlik agizdan beni cekistirin diye degil,
adam karısını senden daha cok sevıyorYorumlarinizi birbir okudum. Öncelikle yazdiginiz icin tesekkur ederim. Emin ol kimse benim kadar dusunmuyordur yada kimsenin benimki kadar cani yanmiyordur,
Ben herseyi toparlamaya calistikca birsekilde dagiliyor Ben cok güzel bir bayanim, istesem sevgilim olurdu hayatimda. Ama bu adam birakmiyor peşimi, konu bizzat gerçek. Kadin benden önce sorunluydu. Beni bildigi icin bu hale gelmedi yani, haa buarada kufur etmek isteyenlerde olmus. Kufuru gerektirecek bi konu yok ortada Onunla özel yasanmislik yok olamazda zaten. Bekarım demiştim konunun basliginda. Ama yazdiklarinizla o kadini savunmussunuz birde beni dusunun . Cokta memnun degilim yasadiklarimdan bana bir cikis yolu gösterin diye yazdik birlik agizdan beni cekistirin diye degil,
sen kendını dusunsen kendıne saygın olsa evlı bı adamla bırlıkte olmazsın
vıcdanın olsa kadın zır delı tımarhanede yatıyor olsada adamın yakınlasmasını kabul etmez haddını bıldırır kendınden uzaklastırırsın
sen cok guzel oldugunu soylemıssın, bence cok cırkınsın asagılık kompleksın olmalı kı ; sırf hayatında bırı olsun dıye evlı adamı bıle kabul edebılecek kadar düşmüssün. cok guzel olsan kımselerı begenmez sureklı onlarda kusur gorur ıncelerdın
senden oncede sorunluysa kadın ve adam bundan sıkayetcıyse bosanırdı... adam karısından gayet memnun !!! cocuklarını bahane edıyor evlı kalabılmek ıcın guya ben ıyı babayım sabırlı adamım ımajı cızıyor
eger bu kadını sevmıyorsa o cocuklar konserve kutusundan mı cıkmıs de bana ?
ozel yasanmıslık yok bekarım ! dıyorsun . evlı adamla ne ısın var ?
çıkıs yolunu soyleyeyım ona hıc haber vermeden hemen tel numaranı degıstır iş yerıne gelırse eger calısıyorsan bagırırım rezıl ederım dıye tehtıt et bak bıdaha yaklasıyor mu
kendını bukadar onemseme emın ol o adam dişi olan herseye yaklasır
Bu yorumun altına İmzamı attımsen kendını dusunsen kendıne saygın olsa evlı bı adamla bırlıkte olmazsın
vıcdanın olsa kadın zır delı tımarhanede yatıyor olsada adamın yakınlasmasını kabul etmez haddını bıldırır kendınden uzaklastırırsın
sen cok guzel oldugunu soylemıssın, bence cok cırkınsın asagılık kompleksın olmalı kı ; sırf hayatında bırı olsun dıye evlı adamı bıle kabul edebılecek kadar düşmüssün. cok guzel olsan kımselerı begenmez sureklı onlarda kusur gorur ıncelerdın
senden oncede sorunluysa kadın ve adam bundan sıkayetcıyse bosanırdı... adam karısından gayet memnun !!! cocuklarını bahane edıyor evlı kalabılmek ıcın guya ben ıyı babayım sabırlı adamım ımajı cızıyor
eger bu kadını sevmıyorsa o cocuklar konserve kutusundan mı cıkmıs de bana ?
ozel yasanmıslık yok bekarım ! dıyorsun . evlı adamla ne ısın var ?
çıkıs yolunu soyleyeyım ona hıc haber vermeden hemen tel numaranı degıstır iş yerıne gelırse eger calısıyorsan bagırırım rezıl ederım dıye tehtıt et bak bıdaha yaklasıyor mu
kendını bukadar onemseme emın ol o adam dişi olan herseye yaklasır
Zor durumda olacak ne var?Sadece Görmek İstediginiz Acıyla Bakmıssınız beddua Etmenize Gercekten Gerek yok.
Zor durumda Olmassam buraya Yazmazdım.
Görünmek Söz konusu degil 3 Aydır konusuyoruz. Birkez Olsun Dısarı Bile Cıkmadık.
Elimi Bile Tutmuş Degil. Sadece Dertlesiyoruz Samimiyiz. Kendisi Bana olan Duygularını Söyledi.
Ben Bircok Kez Olmaz dedim. Bircok kez Ayrıldık Ama olmadı. Yapamadı Hep.
Kendime bu düşüncelerle Cok zarar veriyorum. Meslegim de Yavas Yavas Cöküntüler Oluyor.
bakın Metres Olarak Adlandırıyorsunuz.
Ama bu benim Cezam Biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?