Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

O kadın utanmadan bana da kızıma da beddua etti resmen o lafları benim yazımdan etiket yaparak yazdı hem suçlu hem güçlü

Hayallerim var evet onları gerceklestirecegim....

Hatadan dönmen iyi olmuş tabi gerçekten dönmüş isen ama şu nokta ilginç geldi çocukları için hayatına bakmasını istedim o kadını en baştan beri hiç düşünmemen çok ağırıma gidiyor

Sana ne olacağını söyleyim şimdi. Arayacak. Tehdit edecek. Ayrıldığına bile pişman edecek. Temennim dönmemeniz.

O kadın utanmadan bana da kızıma da beddua etti resmen o lafları benim yazımdan etiket yaparak yazdı hem suçlu hem güçlü
Seninde bir kizin var degilmi, unutma benimde bir annem var. Sen bi annesen yapilan yanlisi soylersin. Burda gelde benim namusuma laf yapmaya hakkin yok. Gelip buraya benim namusumu yazamassin sen.

Seninde bir kizin var degilmi, unutma benimde bir annem var. Sen bi annesen yapilan yanlisi soylersin. Burda gelde benim namusuma laf yapmaya hakkin yok. Gelip buraya benim namusumu yazamassin sen.

Ben senin namusunu yazmadım ki sen kendini kendin yazdın orda bir kadın yok gibi bir sen bir o adam var gibi davrandın

Bu iliskiyi bitirmek cidden zor oldu, kendimi ondan uzaklastirmam icin biraz daha cabalamam gerek cunku pesime dusecegini biliyorum,,,

İnşallah bundan sonrası iyi olur ...

Ama ogrendimki herinsan sinava tabir tututlur.
O kadin bilip bilmeden benim namusuma laf yapti, ! Benim bu iliskim hakkinda agir konusanda oldu ama ses etmedim HAKLI OLDUKLARINI. BILDIGIM HALDE AMA BIR KIZ ANNESI BIR KIZIN NAMUSUNA KIZLIGINA KADAR LAF YAPAMAZ.

Sen kendine 2. Kadın olmayı yakıştırıyprsan. Aynen böyle devam et..

Neden kendi yanlışınıza odaklanmıyorsunuz?
Kendi yaşadıklarımdan örnek verdim. Size anlatılan dünyayla gerçek olan doğru olmayabilir (hayat arkadaşının anlattığı )
Ki doğru da olabilir ama bu sizin 3.kişi olmanıza fırsat vermez, vermemeli.
O kadının ne yaşadığını neden bileceksiniz.?
Şimdi doğru yolu buldum diyorsunuz
Allah bir daha şaşırtmasın...

Ben sana dil uzatmadım sen kendin kendini o konuma koydun mantıklı düşün evli olan onlar dış kapının dış mandalı olan sen olmuşsun bütün mesele bu ki hallettim diyorsun sorun da kalmadı ama şunu diyorum biz seni namussuz konumuna koymadık 2.kadın olmayı seçen sendin biz değil geçmiş olsun kurtuluşun

Saolun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…