- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi MELEKAZRA7
-
Kizim sen iyi misin? Ben de uzaklardan bakinca srnin psikolojik sorunlarin oldugunu dusundum. Kalkmissin 2 cocuklu kadina uxaktan bakip psikolojik sorunu var diyosun,ustelik sadik degil diyerek iffetsizlikle sucluyosun,sonra da bemi tanimadan bidi bidi yapanlari Allah soyle yapsin boyle yapsin diyosun...
Bide sunu soyle,Allah seni ne yapsin? Uzaktan gordugun kadariyla iffetsizlikle,paikopatlikla,hirgur cikaran bir cirkef olarak sucladigin kadin hakkinda sen gunah almiyosun, biz evli bir adamin metresi oldugunu itiraf eden bir kadinin,ustelik uzaktan bakmadan kendi ifadeleriyle METRES oldugunu itiraf eden bir kadina toplum kulturune,evlilik muessesesi ve ahlaki degerlerimiz cercevesinde yorum yaparken Allah Allah diyeceksin,kendin yallah yallah hayat sureceksin..
Hukuki olarak bile suclusun,buradaki kadinlarin yorumuna ne kiziyosun...
Hayallerim var evet onları gerceklestirecegim....Bu dünyaya sefa sürmeye değil sınava geldik unutma. ben de çok seviyorum gece klüpleriş plajlar gezmeler aşklar ama etik değilse çıkar senden ileride çocuksuz kedili yanlız bir kadın olmak istiyorsan etme ama istemiyorsan tövbe et ve bırak adamın yakasını o da seninkini bıraksın git gelinlik beğen hayallerin yok mu ??? onlara odaklan ya sonra yaşlanıyor bular bir de b.. knu mu temizleyeceksin en şarap en olgun yaşında ıyykk
Sen olan olmustur diyen bayansin degilmi ?O kadın utanmadan bana da kızıma da beddua etti resmen o lafları benim yazımdan etiket yaparak yazdı hem suçlu hem güçlü
Merhabalar tekrardan iyi aksamlar. Konumu halen takiptesinizdir umarim.
Bugece uzun bir konusma oldu,dediklerinize hernekadar kizsamda uzulsemde birbir dediklerinize uydum. Belki benden buyuk veya kucukleriniz vardir. Neyse.
Ayrıldık ve sadece cocuklari icin hayatina bakmasini istedim ve aradan ceekildim. Benim icin yeni bir sayfa acilyor yeni bir hayat.
Sana ne olacağını söyleyim şimdi. Arayacak. Tehdit edecek. Ayrıldığına bile pişman edecek. Temennim dönmemeniz.Merhabalar tekrardan iyi aksamlar. Konumu halen takiptesinizdir umarim.
Bugece uzun bir konusma oldu,dediklerinize hernekadar kizsamda uzulsemde birbir dediklerinize uydum. Belki benden buyuk veya kucukleriniz vardir. Neyse.
Ayrıldık ve sadece cocuklari icin hayatina bakmasini istedim ve aradan ceekildim. Benim icin yeni bir sayfa acilyor yeni bir hayat.
Seninde bir kizin var degilmi, unutma benimde bir annem var. Sen bi annesen yapilan yanlisi soylersin. Burda gelde benim namusuma laf yapmaya hakkin yok. Gelip buraya benim namusumu yazamassin sen.O kadın utanmadan bana da kızıma da beddua etti resmen o lafları benim yazımdan etiket yaparak yazdı hem suçlu hem güçlü
Evet beddua ettiğinSen olan olmustur diyen bayansin degilmi ?
Coksey konustum cidden sadece detayiyla buraya yazmak istemedim,Hatadan dönmen iyi olmuş tabi gerçekten dönmüş isen ama şu nokta ilginç geldi çocukları için hayatına bakmasını istedim o kadını en baştan beri hiç düşünmemen çok ağırıma gidiyor
Seninde bir kizin var degilmi, unutma benimde bir annem var. Sen bi annesen yapilan yanlisi soylersin. Burda gelde benim namusuma laf yapmaya hakkin yok. Gelip buraya benim namusumu yazamassin sen.
Merhabalar tekrardan iyi aksamlar. Konumu halen takiptesinizdir umarim.
Bu iliskiyi bitirmek cidden zor oldu, kendimi ondan uzaklastirmam icin biraz daha cabalamam gerek cunku pesime dusecegini biliyorum,,,
Sanmiyorum arayacagini.Cunku gercekten kendimden emin konustum...Sana ne olacağını söyleyim şimdi. Arayacak. Tehdit edecek. Ayrıldığına bile pişman edecek. Temennim dönmemeniz.
Insallah...İnşallah bundan sonrası iyi olur ...
doğruyu göstermek isteyen insanlara beddua ediyorsunuzSen olan olmustur diyen bayansin degilmi ?
O kadin bilip bilmeden benim namusuma laf yapti, ! Benim bu iliskim hakkinda agir konusanda oldu ama ses etmedim HAKLI OLDUKLARINI. BILDIGIM HALDE AMA BIR KIZ ANNESI BIR KIZIN NAMUSUNA KIZLIGINA KADAR LAF YAPAMAZ.doğruyu göstermek isteyen insanlara beddua ediyorsunuz
Günah çıkarır gibi davranmayın artık.
Yanlışa doğru diyemezdik.
Sonuç
Çocuğu olan bir anneye beddua eden siz yolunuzu doğruya çevirdiniz öyle mi?
Hayırlısı...
Iliski bitti. Dogru bi karara vardim,Sen kendine 2. Kadın olmayı yakıştırıyprsan. Aynen böyle devam et..
Neden kendi yanlışınıza odaklanmıyorsunuz?Ama ogrendimki herinsan sinava tabir tututlur.
O kadin bilip bilmeden benim namusuma laf yapti, ! Benim bu iliskim hakkinda agir konusanda oldu ama ses etmedim HAKLI OLDUKLARINI. BILDIGIM HALDE AMA BIR KIZ ANNESI BIR KIZIN NAMUSUNA KIZLIGINA KADAR LAF YAPAMAZ.
Umarım iradeli olabilirsin. Herkes hata yapabilir ama bu hatandan yol yakınken dönebilirsen ne mutlu sana.Iliski bitti. Dogru bi karara vardim,
Ama ogrendimki herinsan sinava tabir tututlur.
O kadin bilip bilmeden benim namusuma laf yapti, ! Benim bu iliskim hakkinda agir konusanda oldu ama ses etmedim HAKLI OLDUKLARINI. BILDIGIM HALDE AMA BIR KIZ ANNESI BIR KIZIN NAMUSUNA KIZLIGINA KADAR LAF YAPAMAZ.
Saolun......Ben sana dil uzatmadım sen kendin kendini o konuma koydun mantıklı düşün evli olan onlar dış kapının dış mandalı olan sen olmuşsun bütün mesele bu ki hallettim diyorsun sorun da kalmadı ama şunu diyorum biz seni namussuz konumuna koymadık 2.kadın olmayı seçen sendin biz değil geçmiş olsun kurtuluşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?