- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi MELEKAZRA7
-
Ya nolur suna mantıklı açıklamalar yapmayın almıyor kafası lütfensen de kadının günahını almıyor musun? adam sana ne anlattıysa ona ınanıp kadının annelıgıne varana kadar laf etmıyor musun peki?
kendine gelınce et bakalım allaha havale! o karaktersız de ya eşini bıraksın adam gibi, ya da seni
inanmayın artık şu boşanamama hıkayelerıne...
kim ne yaparsa kendine yapar, unutma
herkesin kendı hayatıYa nolur suna mantıklı açıklamalar yapmayın almıyor kafası lütfen
He he deyip gecin
zor durum inşallah gönlünüze söz dinletebilirsiniz[/QUOTE
zamanla Herkes Kendi Yoluna Bakıcak..
.....................................KK üyelerine zarf mı atıyorsun konun gerçek mi bilmiyorum ama sana bir örnek vermek isterim olayını ve kendisini çok yakından tanıdığımız biri ile ilgili. 20 yaşlarında adamın biri ile tanışıyor, kız oldukça hoş hala da öyle, oturuşu konuşması, hayran hayran izlerdik ve şimdi 40(41-43 arasıda olabilir) yaşında ve hayranlıkla bakarım. Kız bekar ama adam evli ve ailece görüşüyorlar. Adam eşini alıp kızın ailesini ziyaret etmeler, kızın ailesini yemeğe almalar falan (kimsenin aklına gelmiyor böyle birşey). Ve bunlar çıkmaya başlıyorlar. Adamın eşi kızın evini basar, kızın annesi hergün hastahanelerde, ama kimse söz geçiremiyor. Adam aşık kıza (güya), kız da adama. Aradan yıllar geçti ne kız ile evlendi ne kızın başkasıyla evlenmesine izin verdi (tehditler falan) ama kız da vazgeçmedi. Duruma alışmıştı. Zar zor bir kaç yıl önce ayrıldılar, kız başka biriyle evlendi, çocuk istiyor ve yuva istiyor tabii... Yaşadığı yer ile gelin gittiği yer arasında çok fark vardı, gördüğümde inanamadım böyle bir evde nasıl yaşar diye. Havalı bir kadın çünkü. ve maalesef geçen öğrendik ki çocuğu da olmayacak.Böyle beklemekle, hırs ve haksızlıkla mutsuz bir yaşam yaşadı ve yaşıyor. Bu arada bu erkekler mutsuzum ve seni seviyorum diye çok yalan söyler. Merak etmeyin aşktan ölenini daha görmedik.
Merhabalar Aranıza yeni katıldım.
Düşüncelerinize İhtiyacım ar
Bekarım Hayatımdaki kişi Evli Ve 2 Cocugu var
Birbirimizi Cok seviyoruz..
Suanki Karısı İle Boşanmış degiller. Aynı evdeler.
Karısının Birtakım piskolojik sorunları var kavga ve hır cıkartıyor sürekli
Ne Sadık bir Eş Nede iyi bir Anne.
Herkes onların aralarındaki sorunu biliyor.
Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Bazen Okaadar düşünüyorumki beni Bırak Düzelt evliligini Diye. Olmaz Diyor
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
Hakkımızda Hayırlısı Neyse o Olsun.
sakın kullandırtma kendini klasik çift taraflı erkek muhabbeti arası bozuk sorun kadında bilmem ne .... damgayı yersin olan senin hayatına olur... adamın kafası bir kızar yeni kurduğun hayatın orta yarine bir portlar ne yapacağını şaşırırsın çok gördük bu muhabbetleri. git düzgün birini bul birtanem. bunu sana verilen o güzel hayata yapma...Merhabalar Aranıza yeni katıldım.
Ayrılmayı düşünmüyorlar. Hayat arkadşım Kızlarının Babasız Annesiz büyümelerini İstemiyor Gittigi yere Kadar Gidicek. Beni Cok el üstünde Tutuyor. İlişkimizde Ufacık toz sorunu bile yok
Beni Gercekten Cok seviyor. Biliyorum Yuva Yıkanın yuvası Olmaz. Bir cok severgitmek İstemedim Ama güçlü Bir adam yıkılıyor Ardımdan. Beni Onu Tekrardan Hayata döndürdüm.
Belki Bir gelecegimiz Olmayacak. Ama Ona Şuan İyi Bir Dost İyi bir Sevgili iyi Bir Eş'im.
yaaa çok klasik laflar bunlar yaaaaa üffff sana ispat ta sunmuştur oYıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...
sizin ilişkinizde bir hayır olmaz boşuna umutlanmayın yaptığınız baştan başa yanlış her nefesiniz zarar ziyan.Allah ikinizide ıslah etsin sizin gibileri de evlerden ırak.Merhabalar Aranıza yeni katıldım.
Alın Alın günahımı ben Bu ilişkiyi bitiririmde Siz aldıgınız günahım boynunuza kalır.
Dilerim Allahtan hakkımda kim bunları Beni tanımadan Yorum Atanlaradır Sözüm Aynıc Acıyı siz Yaşayın . Evlatlarınız Size yaşatsın Saygısız insanlkar Toplugu sizi.
Ne günahı almışlar .Evli iki çocuk babası sevgilim var diye konu açan kim ?Bitirmek istiyorsan beni arama der engellersin o kadar ...
O sadık olmayabilirde siz çok mu ahlaklısınız? Siz daha mı iyi anne olursunuz? Ya da psikolojiniz çok mu düzgün? Bence hepsinin cevabı hayır.Yıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...
Vuuuu bebeğim gökten kemik yağdığına şahit olmadım daha.Alın Alın günahımı ben Bu ilişkiyi bitiririmde Siz aldıgınız günahım boynunuza kalır.
Dilerim Allahtan hakkımda kim bunları Beni tanımadan Yorum Atanlaradır Sözüm Aynıc Acıyı siz Yaşayın . Evlatlarınız Size yaşatsın Saygısız insanlkar Toplugu sizi.
Sen buradaki tepkilere bakma. Devam etmelisin. Kadin da hasta olmasaydi. Belki yeni Leyla Mecnun sizsinizdir.
Bikere adamdaki merhamete bak,esini bosamak istemiyor ki cocuklari annesiz buyumesin diye, adamdaki sevgi doluluga bak seni de birakamiyor. Sen de bir o kadar merhametli ve sevgi dolusun adama kiyip birakamiyosun... Dedigin gibi gittigi yere kadar git. Karakterleriniz cok uyumlu.
Bu arada sen baska birini falan sevip asik falan olursan bunu da birakma. Boyle adam zor bulunur. Bunu da idare etmeye bak. İki sevgi insani,ask insani birbirini bulmus. Bu zamanda boylesi zor bulunur. Hatta yapabiliyosan bi de cocuk yap. Obur kadindan da 2 cocuk var. Aaa cocuguna belesten 2 kardes geldi bile... Millet hamile kalicam dogurucam kardes yapicam diye anasi agliyo. Nufusuna gecirip gecirmemesi de onemli degil. Siz imzalari kalbinize atmissiniz. Aranizda imzanin,nufusa gecirmenin lafi mi olur...
Mutluluklar canim. Allah bozmasin tututu masallah.
Alın Alın günahımı ben Bu ilişkiyi bitiririmde Siz aldıgınız günahım boynunuza kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?