Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Ya nolur suna mantıklı açıklamalar yapmayın almıyor kafası lütfen
He he deyip gecin

.....................................

o kadar mide bulandirdinki konuyu takibi biraktim . 2 3 ekleme göndermişsin bişey söylemeye senin için almıyor haklısın yazık...

Kendini neden böyle bir duruma düşürüyorsun?
Bu tipik bir muhabbettir "eşimin psikolojik sorunları var" hala buna inanabiliyor musun?
İki çocukları var ve muhtemelen hayatlarındaki tek çıkıntı sensin..
Ona git evliliğini düzelt demek ne demek biliyor musun? "Ay istemem yan cebime koy".. Sen gitsene ne bekliyorsun?
Onu hayata döndürmek senin haddine değil, evi, evliliği, karısı, çocukları var. Onlar ayakta tutar onu.

sakın kullandırtma kendini klasik çift taraflı erkek muhabbeti arası bozuk sorun kadında bilmem ne .... damgayı yersin olan senin hayatına olur... adamın kafası bir kızar yeni kurduğun hayatın orta yarine bir portlar ne yapacağını şaşırırsın çok gördük bu muhabbetleri. git düzgün birini bul birtanem. bunu sana verilen o güzel hayata yapma...

Yıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...
yaaa çok klasik laflar bunlar yaaaaa üffff sana ispat ta sunmuştur o ... babamın çevresinde vardı... gece karısının koynundan çıkıp beni evden attı diye gidip bir de öbürüyle hemhal olurdu koynunda ağlardı falan... iş toplantıları da vardır bunların çok yoğun çalışıyorlardır kesin ee neyle örtülecek üstü başka... Erkeklerin çoğunda kafa bu yani, yazık günah değil mi sana kim bilir ne güzle meziyetlerin var ... tabiii ilişkinin boyutunu bilemem de tatlım olmaz yani topla kendini 40 ından sonra hangi kocayı bulacan da hangi hayatı kuracan da ne ara hamile kalacan yaaa ömrün geçiyor..

sizin ilişkinizde bir hayır olmaz boşuna umutlanmayın yaptığınız baştan başa yanlış her nefesiniz zarar ziyan.Allah ikinizide ıslah etsin sizin gibileri de evlerden ırak.

Ne günahı almışlar .Evli iki çocuk babası sevgilim var diye konu açan kim ?Bitirmek istiyorsan beni arama der engellersin o kadar ...

Yıkılmış Ve kurtarılmayan Bir yuva var ortada ... Sadık Bir bayan degil Annelik bile yapamıyor...
Uzaktan takip ettigim kadarıylada Azıcık Piskolojik sorunları Var gibi...
O sadık olmayabilirde siz çok mu ahlaklısınız? Siz daha mı iyi anne olursunuz? Ya da psikolojiniz çok mu düzgün? Bence hepsinin cevabı hayır.

Vuuuu bebeğim gökten kemik yağdığına şahit olmadım daha.

Bu dünyaya sefa sürmeye değil sınava geldik unutma. ben de çok seviyorum gece klüpleriş plajlar gezmeler aşklar ama etik değilse çıkar senden ileride çocuksuz kedili yanlız bir kadın olmak istiyorsan etme ama istemiyorsan tövbe et ve bırak adamın yakasını o da seninkini bıraksın git gelinlik beğen hayallerin yok mu ??? onlara odaklan ya sonra yaşlanıyor bular bir de b.. knu mu temizleyeceksin en şarap en olgun yaşında ıyykk

İyi biri olabilirsin özünde. Hatanın da başına ne dertler açacağını düşünmeyecek kadarda gafil.... İlerde anlıcan hatanı Allah a yalvarcan affetmesi için. Gel dön hatandan ilerlemeden.. olmaz inan mutlu olamazsın. Ağlayanın malı(!) güldürmez.​

Kizim sen iyi misin? Ben de uzaklardan bakinca srnin psikolojik sorunlarin oldugunu dusundum. Kalkmissin 2 cocuklu kadina uxaktan bakip psikolojik sorunu var diyosun,ustelik sadik degil diyerek iffetsizlikle sucluyosun,sonra da bemi tanimadan bidi bidi yapanlari Allah soyle yapsin boyle yapsin diyosun...

Bide sunu soyle,Allah seni ne yapsin? Uzaktan gordugun kadariyla iffetsizlikle,paikopatlikla,hirgur cikaran bir cirkef olarak sucladigin kadin hakkinda sen gunah almiyosun, biz evli bir adamin metresi oldugunu itiraf eden bir kadinin,ustelik uzaktan bakmadan kendi ifadeleriyle METRES oldugunu itiraf eden bir kadina toplum kulturune,evlilik muessesesi ve ahlaki degerlerimiz cercevesinde yorum yaparken Allah Allah diyeceksin,kendin yallah yallah hayat sureceksin..

Hukuki olarak bile suclusun,buradaki kadinlarin yorumuna ne kiziyosun...

Merhabalar tekrardan iyi aksamlar. Konumu halen takiptesinizdir umarim.
Bugece uzun bir konusma oldu,dediklerinize hernekadar kizsamda uzulsemde birbir dediklerinize uydum. Belki benden buyuk veya kucukleriniz vardir. Neyse.
Ayrıldık ve sadece cocuklari icin hayatina bakmasini istedim ve aradan ceekildim. Benim icin yeni bir sayfa acilyor yeni bir hayat.

Bu iliskiyi bitirmek cidden zor oldu, kendimi ondan uzaklastirmam icin biraz daha cabalamam gerek cunku pesime dusecegini biliyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…