• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam...

silk33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
24
0
6
İçel Mersin
Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin :(

Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin :(

kim para istiyormuş?

Boşanma davası için yüklü para vs hep sevgilinin bahanesi...

Boşanacak adam 1. dk beklemez...

aradan çekil.evli erkekleri rahat bırakın heryer bekar erkek dolu.başkasına koca olamayan sana hiç olamaz.al sana akıl.

anlaşmalı boşansın madem iki taraf da istiyo
60-70 tl bi masrafı var.. yüklü paradan kastınız bu değil herhalde..

Aşık olsun olmasın ben gönlüm kaydı şu bu olayından anlamam arkadaş evliyken gözü bir başkasına kayabiliyorsa senle evlenincede aynısını yapar başkasıyla evliyken sana bakanın senle evliyken bir başkasına bakmayacağından garantisini nasıl verebilirsin ?

Son düzenleme:
300 tl verip bir boşanma davası açamıyorlarmıymış:26:

Kadın istedikten sonra her türlü boşar kadın istemiyordur..

Sizinki de nasıl bir genişlik karısı çoluğu çocuğu biliyor amaaa işte boşanamıyorllaaaarr yazııııkk :25::25:

eşi yabancı uyruklu ve türkçe de bilmiyorsa hem onu hem seni gayet de güzel idare edebiliyor olabilir yani ne bilim senin yazdıklarını mesajlarını falan eşi anlamıyorsa ve sende onun mesajını, ne konuştuğunu anlamıyorsan ikiniz de kandırılıyor olabilirsiniz öncelikle iletişim olmadığından gerçekten eşiyle arasındaki olayı bilemezsin, hatta kadını pazarlıyor falan bile olabilir kendi çocuğu olduğundan emin misin? bir de mesleğini biliyor musun bu adamın yani ne iş yapar kendisi ve eşi?

Son düzenleme:
öylemi gercekten bilmiyordum istekli görünüyor beni üzmemek için elinden geleni yapıyor gelip ailemle bile tanıstı ama ailem istemedi tabi .s

başka bahane bulamamışmı ya...
yalanında bu kadarı olmazki.

tanıdık avukatın olmasınada gerek yok bunu bilmek için..biraz araştırsaydın internetten.

eee şimdi öğrendin sana yalan söylediğini.ne yapmayı düşünüyorsun?

eşi yabancı uyruklu ve türkçe de bilmiyorsa hem onu hem seni gayet de güzel idare edebiliyor olabilir yani ne bilim senin yazdıklarını mesajlarını falan eşi anlamıyorsa ve send eonun mesajını konuştuğunu anlamıyorsan ikiniz de kandırılıyor olabilirsiniz öncelikle iletişim olmadığından gerçekten eşiyle arasındaki olayı bilemezsin, hatta kadını pazarlıyor falan bile olabilir kendi çocuğu olduğundan emin misin? bir de mesleğini biliyor musun bu adamın yani ne iş yapar kendisi ve eşi?

kendi çocukları ikisinide cok seviyor karısıda turkce biliyor yanmdayken bir kere sesini duymustum belkide gercekten o istemedigi için bosanamyorlardır hep iyi tarafndan düşünüyorum bilmiyorum .s

Evli bir adam ama evine direk, çocuklarına baba, eşine sadık bir koca olamamış..
Evli bir adam seni çok seviyor biliyorsun ama yarın bir başkasını da sevebilir tabi
gönlü kocaman bu adamın biz bile gördük buradan yani:ssz:

Bence hemen bosansin eger seviyorsa hemen bosanir para flnda hikaye canim ama bir tavsiye de daha bulunacagim yuva yikanin yuvasi olmazmis bu bir ukraynali bile olsa o da bir insan biz nasil kocamiz baskalarina ilgi duyunca sevince (allahim korusun yazmasi bile cok üzücü) yani kisacasi aldatinca yikiliyoruz mahfoluyoruz ayni seyi oda belki yasamistir hemde cocugu varmis keske bosanip öyle bir iliskiye baslasaydiniz.tabii bu benim fikrim yanlis anlama beni kinamiyorumda sadece paylastim ;)

çocuklarına acı bari. Bi kadına başka bir kadın bunu reva görmemeli. Unutma başkasına yaptığını yaşamadan ölmezsin....

Aşık olsun olmasın ben gönlüm kaydı şu bu olayından anlamam arkadaş evliyken gözü bir başkasına kayabiliyorsa senle evlenincede aynısını yapar başkasıyla evliyken sana bakanın senle evliyken bir başkasına bakmayacağından garantisini nasıl verebilirsin ?

Kesinlikle katiliyorum
Hani evli olsalar avukat falan bu tarz islemlerden dava uzasa anlarim
Ama yukaridaki arkadaslardan birine gore anlasmali bosanmaysa para da istemiyorlarmis
Bence tehlikeli
Bir de esinden daha onceden de mi bosanmak istiyordu yoksa seninle tanisinca mi bosanicam demeye basladi?
Gerci her halukarda bana kotu kokular geliyor

Back
X