• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam...

başka bahane bulamamışmı ya...
yalanında bu kadarı olmazki.

tanıdık avukatın olmasınada gerek yok bunu bilmek için..biraz araştırsaydın internetten.

eee şimdi öğrendin sana yalan söylediğini.ne yapmayı düşünüyorsun?

alıp karsıma konuşmayı düşünüyorum ama ne diyecegimide bilmiyorum

Bence hemen bosansin eger seviyorsa hemen bosanir para flnda hikaye canim ama bir tavsiye de daha bulunacagim yuva yikanin yuvasi olmazmis bu bir ukraynali bile olsa o da bir insan biz nasil kocamiz baskalarina ilgi duyunca sevince (allahim korusun yazmasi bile cok üzücü) yani kisacasi aldatinca yikiliyoruz mahfoluyoruz ayni seyi oda belki yasamistir hemde cocugu varmis keske bosanip öyle bir iliskiye baslasaydiniz.tabii bu benim fikrim yanlis anlama beni kinamiyorumda sadece paylastim ;)

yorumun için cok tesekkür ederim beni anladıgına inan cok sevindim burdaki bayanlar ister istemez kendilerini benm degil karsıdaki kadının yerine koyuyorlar onunla konusup bosanana kadar boyle bir şeyi yürütmeeyecegmi söylicem

Evli barklı adamla beraber 'AŞK 'yaşamayı biliyosun niye boşanamadığını bilmiyorsun.

Konu bu değil ki şaşarım sizin gibiler çıkmasa kızın dediğine göre , Kadın da boşanıp ülkesine dönmek istiyor neyle okuyorsunuz yazıları?

Bu cahillik ne kadar da kötü bişe yahu..Ben hayatım boyunca insanların hata yapabileceğini ama insanların hatalarından kendilerine bir ders çıkarması gerektiğini savundum hep..Şimdi be kızım ben sana ne diyeyim..2 dk zevk uğruna Rabbinizin sizi her an gözetlediğini unutuyorsunuz..Nefsinize ruhunuzu bedeninizi heba ediyorsunuz..Hele o gafil adam 2 evlat babası evde helali varken harama el uzatıyor zinaya yaklaşıyor.Dilerim bu hataya,yanlışa düşenler tez vakitte iş işten geçmeden Tövbe ederler..Diğer bir konu ise boşanmada yüklü para istenmesi..Boşanma davası açılır.Nafakaya ödenecek paraya mahkeme bakar..Gerçekten boşanmayı göze alan adam gider mahkemeye başvurur..Yani para mevzusu hikaye.Eğer kadın çok para istiyorsa akıllı adam koşa koşa mahkemeye gider çünkü mahkeme herzaman daha makul nafaka ödemeye mahkum eder.Eder ki bir babada çocuklarına nafaka ödemeye mecburdur...Yani çok pis kullanılmışsın..Bekara bekarmı yoktu be güzelim...İnan ilerde yaptığından o kadar pişman olacak ve utanacaksın ki...Ama pişmanlık duyacak vicdanın varsa..Sana tavsiyem yaptığın zinadan tövbe et kendi yoluna bak..Allaha, sana seni olduğun gibi kabul edecek dünyanı ve ahiretini aydınlatacak bir eşi karşına çıkarması için dua et...

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ...iSTER UKRANYALI OLSUN,İSTER RUS,iSTER GAVUR...YUVA YUVADIR....

rahmet et ALLAHIM rahmet et...

alıp karsıma konuşmayı düşünüyorum ama ne diyecegimide bilmiyorum

daha ne konuşacaksınız?
adam resmen aldatmış seni, kandırmış.

karısıda biliyor beni sevdiğini dedin ama sesini bi defa telefonda duyduğunu söylüyosun. demek ki karısı direkt sana evet biliyorum kocam seni seviyor demedi.
kadının hiçbişeyden haberi bile yoktur

bu odun seni kullanıyor ve kandırıyor.
daha ne konuşacaksınız?
konuşacak birşeymi kaldı?
sen onunla konuşup seni ikna etmesini istiyosun, güzel kandırılmak istiyosun
sana iyi uykular..pembe rüyalar...

Son düzenleme:
kendi çocukları ikisinide cok seviyor karısıda turkce biliyor yanmdayken bir kere sesini duymustum belkide gercekten o istemedigi için bosanamyorlardır hep iyi tarafndan düşünüyorum bilmiyorum .s

ya bilmiyorum işin içinde yabancı bir kadın var, belki dil din ve kültür farklılıklarından dolayı anlaşamıyor olabilir, benim duyduğum çok insan var aşık olup yabancılarla evlenip uyum sağlayamayan ve bu adam da türk bir kadınla evlenmek istiyor olabilir, aranızdaki ilişki nasıl yani karı koca gibimisiniz, yoksa birliktelik için evlenmeyi mi bekleyeceksiniz, çok özel olduysa özür dilerim adamın amacını anlamaya çalışıyorum sadece

Son düzenleme:
peki diyelim ki boşandılar çocuklar kimde kalacak? o çocukların anneye de babaya da ihtiyaçları var... çocukları dışlamayacaksınızdır herhalde. ayrıca kusura bakmayın ama bu adam daha boşanmamış bile, hangi yüzle gelip ailenizle tanışıyor? anlayamadım valla... aklım almadı.

kırıcı konuşmayın ne olur zaten hergun aglıyorum buraya bişeyler ögrenebilmek için yazdm

tamam ben seni kırmak için yazmadım ben senin annen yaşındayım.sen akıl istedin veriyorum. bırak onu ayrıl.ondan sana hayır gelmez.eve gidince seni unutuyordur.sana yalan söylemiş.doğruysa bile eşinden ayrıldıktan sonra sen onunla evlensen hep yuva yıkan kadın olacaksın. çocukları senden nefret edecek.ve bir gün sende öbür eşi gibi aldatılacaksın.bütün hayatın boyunca hep pişman olacaksın.ağlamana gerek yok tek yapman gereken ayrılman ve onu unutmaya çalışman.sakın onun sözlerine kanma .aileni düşün,geleceğini düşün.benden sana anne nasihati

ya bilmiyorum işin içinde yabancı bir kadın var, belki dil din ve kültür ayrımında dolayı anlaşamıyor olabilir ve türk bir kadınla evlenmek istiyor olabilir, aranızdaki ilişki nasıl yani karı koca gibimisiniz, yoksa birliktelik için evlenmeyi mi bekleyeceksiniz, çok özel olduysa özür dilerim adamın amacını anlamaya çalışıyorum sadece

canım oda aynen bunu söylüyor kültür farklılıgı var aramzda cok suratsz annem akrabalarm eve geldgnde ilgilenmiyor surat asıyor bu yuzden turk biriyle evlenmek istiyorum allahta seni ckardı karsıma diyor onunla herseyi paylaşabiliyorum karı koca gibiyiz cok seviyorum onu film izliyoruz kahvltıya gidiyoruz annesine akrabalrna gidiyoruz bana karsı hic kötü bir davranışı olmadı

benim anlamadığım bir konu var...? siz kadınla hiç yüzyüze konuşmadınız sanırım... telefonda bile sesini bir defa duymuşsunuz... peki nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz kadın beni sevdiğini biliyor, yok efendim çocuklarını yanına alacak diye...? çok mu safsınız yoksa bazı şeyleri görmezden mi gelmeye çalışıyorsunuz anlamadım? en ufak bir şüphe bile yok mu içinizde adamın sizi kullanıyor olabilme ihtimaline karşı?

tamam ben seni kırmak için yazmadım ben senin annen yaşındayım.sen akıl istedin veriyorum. bırak onu ayrıl.ondan sana hayır gelmez.eve gidince seni unutuyordur.sana yalan söylemiş.doğruysa bile eşinden ayrıldıktan sonra sen onunla evlensen hep yuva yıkan kadın olacaksın. çocukları senden nefret edecek.ve bir gün sende öbür eşi gibi aldatılacaksın.bütün hayatın boyunca hep pişman olacaksın.ağlamana gerek yok tek yapman gereken ayrılman ve onu unutmaya çalışman.sakın onun sözlerine kanma .aileni düşün,geleceğini düşün.benden sana anne nasihati

tesekkür ederim saolun ama annesinde kalıyor evde degil evet bide bi tarafta ailem var

canım oda aynen bunu söylüyor kültür farklılıgı var aramzda cok suratsz annem akrabalarm eve geldgnde ilgilenmiyor surat asıyor bu yuzden turk biriyle evlenmek istiyorum allahta seni ckardı karsıma diyor onunla herseyi paylaşabiliyorum karı koca gibiyiz cok seviyorum onu film izliyoruz kahvltıya gidiyoruz annesine akrabalrna gidiyoruz bana karsı hic kötü bir davranışı olmadı

eee herhalde öle diyecek. zaten karısını aldatıpta karısını öven adam görmedim ben şimdiye kadar.
bu arada böyle yalancı bir insan başka tanıdığın evine götürüp yabancı kadını annem diyede tanıtır.herşey beklenir bunlardan.

ya-lan-cııı
ya-lan-cııı

nasıl yani? aile ziyaretlerine ne sıfatla gidiyorsun? :26: kendini çok kötü bi duruma düşürüyorsun bence.. bu arada senin ve o adamın yaşı kaç? çocuklar kaç yaşında?

Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin :(
he gülüm, he, öyledir! kesin karısıyla kardeş gibi de olmuşlardır, yatakları zaten ayrıdır... kimseyi senin kadar sevmemiştir ve aradığı huzuru da sen vermişsindir.
tilkinin dönüp dolaşacağı yer neresiydi biliyor musun?

benim anlamadığım bir konu var...? siz kadınla hiç yüzyüze konuşmadınız sanırım... telefonda bile sesini bir defa duymuşsunuz... peki nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz kadın beni sevdiğini biliyor, yok efendim çocuklarını yanına alacak diye...? çok mu safsınız yoksa bazı şeyleri görmezden mi gelmeye çalışıyorsunuz anlamadım? en ufak bir şüphe bile yok mu içinizde adamın sizi kullanıyor olabilme ihtimaline karşı?

anneside yabancı bir gelin istemiyor o konusuyor ondan biliyorum cocukları almak istedigini dogrumu yalanmı bilmiyorum belkide cok salagm ama içimde ona karsı bir şüphe yok

Back
X