• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam...

canım oda aynen bunu söylüyor kültür farklılıgı var aramzda cok suratsz annem akrabalarm eve geldgnde ilgilenmiyor surat asıyor bu yuzden turk biriyle evlenmek istiyorum allahta seni ckardı karsıma diyor onunla herseyi paylaşabiliyorum karı koca gibiyiz cok seviyorum onu film izliyoruz kahvltıya gidiyoruz annesine akrabalrna gidiyoruz bana karsı hic kötü bir davranışı olmadı

Madem bu kadar mutsuz ne halt yemeye 2 çocuk yapmış. Bırakın şu evli erkekleri ya. Hadi bu adamlarda şeref kalmamış sizde hiç gurur yok mu? Siz hangi sıfatla ailesine gidiyorsunuz. Madem iki taraf da mutsuz neden anlaşmalı bir şekilde en fazla 100 tl masrafla boşanmıyorlar?

Adam sizi kekliyo siz hala uyuyun.

sen bu adamla devam edersen çooooooooooooooook pişman olacaksın gibime geliyor... ne diyim hakkında hayırlısı....

Evli biri sizinle oluyorsa, siz evlendiginizde (sayet evlenirseniz) baska bir kadinla da kolayca olur. Bunu hic mi akil edemiyorsunuz ben ona sasiyorum. Yoksa dunyada yasayan tek kadin benim mi diyorsunuz.

Son düzenleme:
Madem bu kadar mutsuz ne halt yemeye 2 çocuk yapmış. Bırakın şu evli erkekleri ya. Hadi bu adamlarda şeref kalmamış sizde hiç gurur yok mu? Siz hangi sıfatla ailesine gidiyorsunuz. Madem iki taraf da mutsuz neden anlaşmalı bir şekilde en fazla 100 tl masrafla boşanmıyorlar?

Adam sizi kekliyo siz hala uyuyun.

masrafların 5.000 tl oldugunu soyledi bana bende inandm ona

Hadi küçüktü, çok gençti evlenirken geleneklerimiz farklı uyum sağlayamayız diye düşünemedi.
Hadi evlendi ilk yıl farkedemedi yine bu uyumsuzluğu.
Hadi ilk çocuk kazayla oldu onun hatrına sürdü evlilik.
2. çocuk da kaza ile mi oldu bu sorunlu evliliğe?

Kadın da boşanmak istiyor da niye istiyor?
Aldatılıp bunu gururuna yediremediği için elbette!
Ahhh pardon senle tanıştığında zaten araları kötüydü değil mi?
Ayrı yatıyordurlar o dönem hatta.
Ama ayda bir görev niyetine birlikte de oluyor olabilir bak canım.
Tövbe tövbe aşk denen kavramı çirkinleştiriyorlar gözümde..

evlenecegm kadn diye tanstrdı ben 20 yasndaym oda 30 yasnda cocuklarda küçük

çok küçüksün daha ya, 30 yaşında adam feleği delip geçmiştir bile. üstelik ailesi de böyle bi duruma ortak, sence normal mi bu... hani boşanma aşamasında olsa okey, ama o da yok. senin ailen biliyor mu bu durumları?
aşktan gözün kör olmuş biraz mantığınla düşün rest çek bari, boşanma evresine geçmeyecekse görüşmesin seninle. madem mutsuz, madem annesiyle kalıyor..

ooo ben anlamadım hanımlar bu ne sakinlik..

ya mağdur eş buraya konu açsaydı. ben ukraynalıyım eşimi çok severek buraya geldim, herşeyimi bıraktım onun için, iki tane çocuk bile verdim ona ama eşim beni aldatıyor diye yazsaydı..
o adama da yuvayı yıkan o kadına da bir sürü şey söyleyecektiniz.

çok mutsuzsa bir adam yada kadın boşanır, sonra ne halt ediyorsa eder, bir de aldatıp böyle bir saygısızlık etmez.

ben anlamam öyle ağlıyorum, sızlıyorum laflarını. ne istiyorsunuz kocalarımızdan, bekar erkek mi kalmadı, bu ne rahatlık yahu. aklını başına al, evli adamlardan uzak dur.

Sizin gibiler derken neyi kastettin anlayamadım.
'Kraldan çok kralcı olmak' bu olsa gerek.
Bir kere lafınızı bilin ne konu sahibiyle nede başka biriyle alakam yok!

Sizin gibi derken yeterince açıktım, Evli adam düşkünü muamelesi yapmadan konun özünü okusaydınız. GÖYA adamla kadın zaten boşanmak istiyor ama boşanamıyorlarmış:34:

evlenecegm kadn diye tanstrdı ben 20 yasndaym oda 30 yasnda cocuklarda küçük
adam zaten evli ve sizi öyle tanıştırıyor. iki çocuğu da mutsuz evliliğe rağmen yapmış ve karısı da suratsız öyle mi? anneye bak bee ne anneler var oğullarının metresine bile kapıları açık, ne iyi kaynanaymış o, ecnebi gelinin suratından sonra yerli malı hoşuna gitmiş demek.

çok küçüksün daha ya, 30 yaşında adam feleği delip geçmiştir bile. üstelik ailesi de böyle bi duruma ortak, sence normal mi bu... hani boşanma aşamasında olsa okey, ama o da yok. senin ailen biliyor mu bu durumları?
aşktan gözün kör olmuş biraz mantığınla düşün rest çek bari, boşanma evresine geçmeyecekse görüşmesin seninle. madem mutsuz, madem annesiyle kalıyor..

evet tanıştılar anlattı herseyi ama ailem kabul etmedi bizide ayrı biliyorlar simdi

masrafların 5.000 tl oldugunu soyledi bana bende inandm ona

5000 tl için kimse ömrünü sevmediği kadınla çürütmez. 5000 tl bulamayacak kadar kötü mü bu adamın durumu?

Beraber evli gibi herşeyi yapıyoruz demişsiniz evli adamlarla evli gibi yaşayan kadınlarla ilgili çok güzel bir sıfat var ama söylersem banlanırım o yüzden susuyorum.

adam zaten evli ve sizi öyle tanıştırıyor. iki çocuğu da mutsuz evliliğe rağmen yapmış ve karısı da suratsız öyle mi? anneye bak bee ne anneler var oğullarının metresine bile kapıları açık, ne iyi kaynanaymış o, ecnebi gelinin suratından sonra yerli malı hoşuna gitmiş demek.

dogru konus cok terbitesizsin metres yerli malı hiç hoş degil yaptıgınız evet sevdim gercekten sevdim bende insanım bu yaptıgınız terbyesizligi sizin insanlıgınza veriyorum

evli adamı sevemezsin.. hiiiçç kusura bakma.. arkadaş da doğru demiş.. yaptığın bu neden zoruna gidiyor.. yaparken iyi yüzüne söylenince mi kötü..

Yuva yıkanın yuvası olmaz ! Hiç ve hiçbir zaman.
O na yapan bir gün elbette ki sana da yapar...:20:

dogru konus cok terbitesizsin metres yerli malı hiç hoş degil yaptıgınız evet sevdim gercekten sevdim bende insanım bu yaptıgınız terbyesizligi sizin insanlıgınza veriyorum

e evli erkekle birlikte olan kadınlara öyle denir. daha başka şeyler de denir de burada yazmayayım. haa bu arada ben mi terbiyesizim sayın süttençıkmışakkaşık hanım?

e evli erkekle birlikte olan kadınlara öyle denir. daha başka şeyler de denir de burada yazmayayım. haa bu arada ben mi terbiyesizim sayın süttençıkmışakkaşık hanım?

beraberim birlikteyim derken cinsel anlamı kasdetmedim bana dokunmadı bile ben düşündügnz gbi o... degilim kelimelerinize dikkat edersenz sevinirim

Back
X