• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam...

ailen gereken tepkiyi size verseydi durum bu noktaya gelmezdi bence.
nasıl bir aileye sahipsiniz ki evli bir adamla tanışmayı kabul ediyorlar?
onaylamadılar diyorsunuz, öpüp başlarına mı koyacaklardı ?

bence sorun aile yapınızdan da kaynaklanıyor. baştan burada gördüğünüz tepkiyi çevrenizden ve ailenizden alsaydınız bu yanlışı sürdürmezdiniz.

boşanınca ancak görüşürüm diyorsunuz. adam belki boşanmayacaktı karısından siz onunla görüşmeseydiniz? belki evine yuvasına dönecekti bir şekilde. buna sebep olmuş olmanız bile bundan sonra görüşmemeniz halinde dahi vicdanınızı sızlatmalı. kınamak değil niyetim, hayat bu, yanlış tercihlere bile saygı duymak zorundayız. yargılamak kimseye düşmez ancak sizin sevgilinizin bir eş var.

eşinin iki çocuğunun annesinin ne düşündüğünden, belki size nasıl ah ettiğinden habersizsiniz, nasıl rahat rahat adamın ailesiyle tanıştınız orasını da anlamadım. sizi evleneceğim kadın diye tanıtmış, gurur mu duydunuz evli bir adamın sizi böyle tanıtmasından?

eşini de öyle tanıştırmıştır muhtemelen. aldatacağım, boşanacağım kadın dememiştir.

bir de sizi şu konuda inandırıcı bulmuyorum; bunca zamandır kendi aklınızla yanlış olduğunu düşünmeyip ailesiyle bile tanışıyorsunuz ama buradaki iki yorumdan sonra boşanana kadar konuşmayacağım diyorsunuz.
inandırıcı durmuyor malesef. buradaki yorumlardan önce kendi vicdanınız size bunu söylemeliydi.

bir baktım da dışarıda kimse kalmamış herkes bu konuda.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi :27::27::27:

ya benim ailemle tanısmasının sebebi kızınızı gercekten seviyorum bosanacgm dedi ailemde kabul etmedi istemedi tansma bu

bu demesnın zamanlamısını pek ayarlayamamış
bu adamın ıkı tane çocuğu var onları unutup kendı derdıne düşüyor

ne anne babalar var ayrıldıktan sonra bıle yıllarca yenıden evlilik yapamıyorlar çocuklarım ezılırmı nasıl davranır yenı annesı yada babası dıye

evladını düşünmeyenden korkucaksın

Yok, ben artık site kuralları şunlar bunlar yazmaktan yoruldum, kuralları burada yazma zorunluluğumda yok, üye olurken okumalıydınız.

Kurallara aykırı tüm yorumlar ceza alacak bunu bilin yeter.

Rica ederim ama Arkadasim lutfen yanlis anlama yaptigin hareketi desteklemiyorum ben
Bence bir hata yapiyorsun ve adam sana guzel sozler soyledigi icin bunu basta anlamadin
Ama tez o adamdan kurtulmalisin bence
Ben yargilanmana sinir oldum
Burda birisi konu acar evlenmedim ama hamileyim diye
Kizcagiz daha derdime derman bulamadan hakaret yagdirirlar
Ben evlenmeden hamile kalmayi en azindan kendim icin dogru bulmuyorum ama kesinlikle gidip de vay o.. demem
Derdi neyse yardimci olabilecegim biseyse yorum yazmaya calisirim
Ayni hesap burdaki
Yapman gereken seyi ogrenmek istiyorsun
Soyleyeyim: ayril

Herkesin hayati kendine degil mi? demişsin önceki yorumunda..

evlenmeden hamile kalmışsa herkesin hayatı kendinedir. burda yorumuna, bu tarz ilişkileri onaylamasam bile, tamam derim.

ama evli bir erkekle ilişkiye girerse benim hayatım benim kararım olamaz.
Allah korusun ama arkadaşım senin başına gelseydi. herkesin hayatı kendine diyebilirmiydin. sen ne olacaksın 2 tane çocuk ne olacak. adam belki onunla tanışmasa ondan meyl almasa karısını aldatmayacaktı.

boşanana kadar bekleyeceğim o zaman diyor.. evli adamın aklına boşanmayı sokmuşsun, daha neyi bekliyorsun beklesen ne olacak.

şimdi dersin zaten boşanacaktı. hep öyle olur zaten. bu yuvalar bu rahatlıktan yıkılıyor.

Rabbim hiçbirimizin başına vermesin.

Evet canim ustume alindim sorun mu var?
Sanki pohpohlamisim gibi olmus
Ayrica 24 saat ders calisamam degil mi?

senin yüzünden ilk cezamı yiycem şimdi, canımsın
öptüm :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sinir oldum şuan. Ya sen daha 20 yaşındasın, karşına bir sürü insan çıkacak. Kendine 30 yaşında, evli, çocuklu, henüz boşanmamışken başkalarıyla ilişki yaşayan insanımı layık görüyosun.
O kadını hiçmi düşünmüyosun? Hiçbir günahları olmadığı halde babasız büyüyecek o çocukları?
O kadın sırf -sende olmayan- gururu olduğu için, aldatılmayı hazmedemediği için boşanmak istiyo belkide maddi durumu olmadığı için o iğrenç adama tahammül ediyo ki bunların sorumlusuda sensin.
Sen, o kadının sana edeceği beddualarla mutlu olabileceğinimi sanıyosun?
Hadi onuda geçtim. Bu nasıl bi genişlik ya. Ben sevgilime başka bi kızın dokunmasını bile istemem. Ki o adam başka bi kadınla aynı evi, aynı yatağı paylaşıyor. En azından bi zamanlar öyleydi.
Yok aşkmış yok öyleymiş böyleymiş. Belki sen olmasan herşey düzelecekti ve boşanmıcaklardı. Kendine gel, insanların yuvasını yıkma!

benim bi arkadasim vardi. onlar bir gun evde otururken dayisi bir kizla gelmis. sevgilim bu sizinle tanismak istiiyorum diemis. arkadasim ve ailesi sasirmis noluyo diye. cunku adam evli bir ve cocugu varmis. tabi oyle emrivaki yapip getirdigi icin bunlarin hic sesi cikmamis yorum yapmamislar. sonra konusma arasinda kiz adamin evli oldugunu ve cocugunun oldugunu bildigini soylemis. ama ben seviyorum x kisiyi ve karisiyla arasinin kotu oldugunu ve bosanacaginida biliyorum demis. bizimkiler hic yorum yapamamislar ki bu arkadasim yengesinden hoslanmasada dayisina o kiz gidince cok kizmi. Bu arada arkadasimin soyledigine gore kiz gercekten asikmis. gozlerinin icine askla bakiyomus o adamin.
olan sana olur. dayisi o kizi evine birakip geldikten sonra ne demis biliyomusun. ya oylesine birsey kusura bakmayin basimain etini yedi bende sizinle tanistirmak zorunda kaldim. ciddi birsey degil demi. dusunun yani. bir erkek evli olsa bile capkinlik yaptiginda o adamin ailesi yargilamaz cunku o bir ERKEKTIR ve yapar!!!
sonra ne mi oldu dayisi suan hala evli ve ikinci bir cocugu daha var.
Eger seni gercekten seviyorsa, bir farklilik olsun diye seninle birlikte olmak istemiyorsa, bosanana kadar seni gormez bosanir yanina oyle gelir.
sizi kesinlikle elestirmiyorum kinamiyorum daha kucuksunuz. adamin karakteri acisindan bakmak istiyorum olaya:
seven insan sevdiginin gozunun icine bakar uzulmesin diye. oysa siz daha 20 yasindasiniz ve sizin onunla evli hayati yasamanizi istiyor bu nasil sevgi??
Allah dogru insanlarla karsilastirsin hepimizi!!

Konu sahibi bence bosanana kadar (ki bence bu olmiycak) tek kelime etme
Zaten bence bosanmicak da yani bosanana kadar arkadas takilalim olayi olmasin
Git ve sonsuza dek bitir bu isi

bencede boşanma falan olmıycak adam aileleyle tanışıp bu işi nasıl kuralına göre oynarım dıye düşünmüş yanı aile bılsın ıkı tane eşi olsun

ya şimdi burda kıza bir o.. demediğiniz kalmış ayıp ama yani, kız evli adama aşık oldum onu karısından nasıl boşatırım demiyor ki abartmayın, adam bu kızın peşinde evleneceğim vaadiyle kandırmaya yada bilmiyorum gerçekten evlenmeye çalışıyor gerçekten bilmeden konuşmayın siz o adamı da bu kızı da ukraynalı kadınıda tanımıyorsunuz bu kadar net roller biçmeyin insanlara, burda suçu olmayan birtek çocuklar bence fakat konu sahibi de zaten ne istediğini bilen fena bir kadın olsa napmalıyım diye bize sormaz gider o adamla gönül eğlendirir keyfince, soruyorsa demekki başka soracak kimsesi yok ve akıl almaya ihtiyacı var, suçlu suçsuz yargılamak bize değil Allah a mahsus benim genel olarak algıladığım adam ailesine ve kendi kültürüne uygun genç gözü pek açılmamış bir hanım kız istiyor batılı kadınlar bizim türk erkeklerine göre çok large oluyorlar her anlamda (içkisi gece gezmesi fln) bu adam belki eşiyle severek evlendi ama ailesine ve yaşam tarzına uyduramadı belliki bu kadını, benim tavsiyem konu sahibine biraz kendini geri çekmesi yani siz ona bu kadar iyi davrandığınız sürece o yaptığının normal olduğunu düşünecek ve sizi de eşini de askıda bırakacak; ama kendinizi çekerseniz mecburen bir karar verecek ilişkilerini düzenlemek adına (boşanmak ve sizinle evlenmek yada eşiyle hayatına devam etmek)

istedim cocukları ama kadın tabiki istemedi onları alıp ukraynaya göturecekmis

kusura bakmayın da bu ne yüzsüzlük,hem git kadının yuvasını dağıt hem de çocukları iste. yuh artık. ayrıca bosanmak anlamalı olursa para almazlar ama nafaka ödemek zorunda kalır. onu da bi zahmet yapsın.

ama pardon aldatma bedavaydı değilmiydi

ya şimdi burda kıza bir o.. demediğiniz kalmış ayıp ama yani, kız evli adama aşık oldum onu karısından nasıl boşatırım demiyor ki abartmayın, adam bu kızın peşinde evleneceğim vaadiyle kandırmaya yada bilmiyorum gerçekten evlenmeye çalışıyor gerçekten bilmeden konuşmayın siz o adamı da bu kızı da ukraynalı kadınıda tanımıyorsunuz bu kadar net roller biçmeyin insanlara, burda suçu olmayan birtek çocuklar bence fakat konu sahibi de zaten ne istediğini bilen fena bir kadın olsa napmalıyım diye bize sormaz gider o adamla gönül eğlendirir keyfince, soruyorsa demekki başka soracak kimsesi yok ve akıl almaya ihtiyacı var, suçlu suçsuz yargılamak bize değil Allah a mahsus benim genel olarak algıladığım adam ailesine ve kendi kültürüne uygun genç gözü pek açılmamış bir hanım kız istiyor batılı kadınlar bizim türk erkeklerine göre çok large oluyorlar her anlamda (içkisi gece gezmesi fln) bu adam belki eşiyle severek evlendi ama ailesine ve yaşam tarzına uyduramadı belliki bu kadını, benim tavsiyem konu sahibine biraz kendini geri çekmesi yani siz ona bu kadar iyi davrandığınız sürece o yaptığının normal olduğunu düşünecek ve sizi de eşini de askıda bırakacak; ama kendinizi çekerseniz mecburen bir karar verecek ilişkilerini düzenlemek adına (boşanmak ve sizinle evlenmek yada eşiyle hayatına devam etmek)

cnm evli ve 2 çocuklu adamla sevgılı olmak bence yeterınce large

ayrıca eşi uymuyorsa boşasın baksana konu sahıbını param yok boşanamıyorum deyip kandırmaya çalışıyor tabbı bu işlerle ılgılenmediğinden konu sahıbıde ınanıyor zaten ınanmak istıyor ben konu sahıbının adamı sevdiğine şüphe etmeıyorumzaten sevmese bır kadın olarak 2 çocuğu görmezden gelemezdı umarım yorumlar işe yarar konu sahıbıde bu ilişkiden en az zararla kurtulur

Son düzenleme:
yok artık...
bi de annelerinden ayırsaydın da tam olsaydı.. çocukları istemişmiş...
aşkmış.. olmaz kardeşim.. evliyse aşık da olamazsın, yan gözle de bakamazsın..
aşık oldum gözüm bişey görmüyo diye bişey yok,
nolur yani, ölür müsün ondan ayrılsan, en fazla ne olur sana?
dışarda binlerce bekar erkek varken, evli, çoluk çocuk sahibi adamla ne işiniz olur anlamıyorum..
bi de kırıcı konuşmayın zaten hergün ağlıorum diyosunuz...

kesinlikle ne derse desin onu dinlemicem ve soylicem
Pekala geçtim o kadından da 2 küçük çocuktan da. Bir de şöyle bakalım.Böyle bir ilişkiyi kendine nasıl yakıştırabiliyorsun? Arkadaşların sorsa nasıl tanıştınız ettiniz diye " yaaa işte evliydi biz beraberdik beni tanıdı boşanmayı iyice kafaya koydu dağıttı yuvasını sonra da biz olduk işte" mı diceksin?
Ve tepkiler gelince "görüşmicem boşansın öyle" dedin. Mesela en son ne zaman görüştünüz? Bugün mü dün mü? Seni gerçekten istese zaten çoktan hayatında sadece sen olurdun.

Son düzenleme:
bencede boşanma falan olmıycak adam aileleyle tanışıp bu işi nasıl kuralına göre oynarım dıye düşünmüş yanı aile bılsın ıkı tane eşi olsun

:6::6:

nerden biliyon adam zaten eski karisini sevmiyo :ssz:

birgün bi bakmis kendini nikah masasinda bulmus yaninda o kadin :31:

sornraciiima bakmis birsürü misafir üzmeyeyim kimseyi demis ve eveet demis :52:

sonra bi bakmis evdeleerr ............ :30::30:

sonra bi bakmis yaninda bir bebek kadinin :34:

sonra bi bebek dahaa :27:

kadinin yaninda bitiveriyomus bebekler :31:

ama adam karisini sevmiyor :50:

hep üniversiteli bir kiz bekliyor :31:

vee sonunda buluyooorrr :52:

mutlu mesut hic süphelenmeden birbirlerinden o 2 cocugu bile görmemelirine sebep olan sevgileri ömüür boyu devam ediyoorr :31::31:
dellenceeeeeemm :52::52::52:

nasıl boşatırım dememiş ama adam boşansın diye bekliyor..
başka soracak kimsesi yok ama ailesi ile bile tanıştırmış..
gözü açılmamış hanım bir kız isteniyor ama evli adamla görüşebilen birini buluyor..
batılı kadınlar large ama kızımız çok small ondan 2 tane çocuğa acımadan adama yanaşıyor..

Boşanma davası için yüklü para vs hep sevgilinin bahanesi...

Boşanacak adam 1. dk beklemez...

bencede boşanacak adam bir dakka beklemez.

yani ayrıca ne bekliyordunki tabiki seni elinde tutmak için sana aşık olduğunu söyleyecek. benim de arkadaşımın başına geldi aynısı ,beni bile ikna etmişti fakat beklenen sonuç değişmedi,sonuç hüsran. evli erkeklerin elde etmek için yada vakit geçirmek için kullandıkları yöntem işte. seçim sizin

Sürekli aklına getirmen gereken ne biliyor musun ?

Şimdi , şuanda , şu dakika itibarıyla o '' adam '' nerede ?

Eşinin ve çocuklarının yanında , olması gereken yerde .

Sen neredesin ?

Evinde , oturmuş pc başında ne yapsam diye düşünmektesin .

Herkes hayatını istediği şekilde şekillendirir , ister kendine evde beklemeyi layık görürsün ,istersen silkelenir yeni yolunu çizersin.

Seçim senin.

:6::6:

nerden biliyon adam zaten eski karisini sevmiyo :ssz:

birgün bi bakmis kendini nikah masasinda bulmus yaninda o kadin :31:

sornraciiima bakmis birsürü misafir üzmeyeyim kimseyi demis ve eveet demis :52:

sonra bi bakmis evdeleerr ............ :30::30:

sonra bi bakmis yaninda bir bebek kadinin :34:

sonra bi bebek dahaa :27:

kadinin yaninda bitiveriyomus bebekler :31:

ama adam karisini sevmiyor :50:

hep üniversiteli bir kiz bekliyor :31:

vee sonunda buluyooorrr :52:

mutlu mesut hic süphelenmeden birbirlerinden o 2 cocugu bile görmemelirine sebep olan sevgileri ömüür boyu devam ediyoorr :31::31:
dellenceeeeeemm :52::52::52:

işin içinde hiç mntık yok sadece duygular değilmi işte sadece dugularla yaşayınca sonuçlar ne oluyor

böyle konuları kınamaya korkuyorum amayınede nasıl bu kadar gözü kapalı olunabılınıyor merak edıyorum

Back
X