• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adam...

Bu adam sizin ilk sevgiliniz mi (sorarken bile utandım). Nedir sizi bu kadar bağlayan? Çekici kılan? anlamadım ki. Beddua almaya bu kadar mı meraklısınız? Maddi olarak size yardım da bulunuyor mu? hani evli gibiyiz demişsiniz, ailenizden ayrı mı yaşıyorsunuz? Nerde oluyor bu evli gibi durumlar? Yanlış anlamayın şundan soruyorum, eğer sizin ayrı eviniz varsa mutlaka faturayı falan ödüyorsunuzdur beraber.
1 ay hiç fatura ödemeyin madem elektrik kesilsin 1 ay kaçak kullanın, avukat parası biriktirin hey allahım

Bak sana ne anlatacağım,
Benim 12 senelik çok yakın bir arkadaşım var, erkek. bu çocuk (çocuk dediğime bakma 32 yaşında) 3 yıl önce evlendi. Evlendikten 1 yıl sonra başka bir kızla ilişkisi olmuş, sevmiş falan, neyse karısıyla baya sancılı bir boşanma süreci geçirdiler, şimdi o kızla birlikte yaşıyorlar, birbirlerini çok seviyorlarmışşşşşşşşşşş, ammmmmaaaaa
ne kızın ne çocuğun ailesi yüzlerine bakmadı, çocuğun babası evlatlıktan reddetti, annesi sütünü haram etti.
çocuğun arkadaşları (ben de dahil) evlerine gitedi, kızla hiçbir şekilde görüşmedik, hatta kızıma hayırlı olsuna gelecekleri zaman, ben açık açık söyledim sakın o kadını evime getirme maazallah evli erkek merakı var benimkine de göz koyar dedim, arkadaşım bişey diyemedi (ne diyebilir ki...)
kız işten atılmış, küçük bir sektörde çalışıyor iş bulamıyor,
çocuk tüm bunların üstüne depresyona girdi, aralarında sorunlar oldu, kızdan soğudu ayrıldılar.
şu an kız ne halde bilmiyorum ama çocuk karısına dönmek için elinden geleni yapıyor.

en iyi ihtimalle yaşayacakların bunlar, ama bence senin durumun daha farklı, bu adam hayatta boşanmaz, boşansa da seninle evlenmez, eğer istese kredi çeker, borca girer boşanırdı, hangi para insanın aşkından daha kıymetlidir ki
:51:

sen evli bi adamla yaşadığın ilişkiyi yadırgamıyorsun, adam yalancı don juan
ne yapalım aramızda para toplayıp dava masraflarını mı karşılayalım adamın?
adam dediysem lafın gelişi:ssz:

dogru konus cok terbitesizsin metres yerli malı hiç hoş degil yaptıgınız evet sevdim gercekten sevdim bende insanım bu yaptıgınız terbyesizligi sizin insanlıgınza veriyorum

bir de insan sevebilir, çok sevebilir, çok çok sevebilir... duygulara engel olunamaz biliyorum ama insanı değerli kılan duyguları değil davranışlarıdır. sevecek yüreğiniz varsa iki çocuklu bir kadının vebalini almayacak bir beyin de gerekirdi. sevgiliniz pisliğin teki olduğu için karısını aldatacak başka birini bulurdu nasılsa. vebal diyorum, yuva diyorum,iki küçük çocuk diyorum... hani sevmeyi biliyor ya yüreğiniz, vicdan denen bir şey var onu da biliyor mu?

Son düzenleme:
adamla cinsellik yaşamadım diyorsun da bu seni masum yapmaz

ruhunda var senin ...anladın sen onu

Bu adam sizin ilk sevgiliniz mi (sorarken bile utandım). Nedir sizi bu kadar bağlayan? Çekici kılan? anlamadım ki. Beddua almaya bu kadar mı meraklısınız? Maddi olarak size yardım da bulunuyor mu? hani evli gibiyiz demişsiniz, ailenizden ayrı mı yaşıyorsunuz? Nerde oluyor bu evli gibi durumlar? Yanlış anlamayın şundan soruyorum, eğer sizin ayrı eviniz varsa mutlaka faturayı falan ödüyorsunuzdur beraber.
1 ay hiç fatura ödemeyin madem elektrik kesilsin 1 ay kaçak kullanın, avukat parası biriktirin hey allahım

ilk erkek arkadasım degil niye bu kadar sevdigimide bilmiyorum ben ailemle yasıyorum maddi anlamda da kmseden destek almıyorum kasiyerlik yapıyorum.. evli gibiyi kasdederken beraber piknige gidiyoruz bu gibi syler

Canım bulunduğun durumda senin cinsel yönden teslim olmuş veya olmamış olman bir şeyi değiştirmez
sonuç da yaşıcağın bir şey şöyle düşün ilişkiye girerken kendini o kadının yerine koy miğden kaldırıyorsa afiyet olsun :)
Kusura bakma bizden duyarlı olmamızı bekleme benden hele hiç...benim ablamın sizin gibiler yüzüne
başı yeterince sıkıntıda böyle bir konu açman bile değerini zaten belirtiyor eskiden insan oğlu
utanır saklanır sokağa çıkmazdı doğru ülkemizde malesef zina suç değil ne yazıkkk...

Son düzenleme:
Bence burda kimse kimse konu sahibini yargilamamali
Kimsenin kimseyi yargilama hakki yok
Kiz buraya yargilanmak icin gelmedi fikir almak icin geldi
Herkesin hayati kendine degil mi?
Bana da ters boye seyler ama hic de sifat belirterek konusmuyorum sadece fikrimi belirtiyorum
Sanki kiz aralarini bozmus sadece adamin da onu sevdigini sanmis
Ama evli oldugu icin de napicagini bilememis
Burda da bize danismaya gelmis
Kandirilmis ,bilerek yapsa neyse diycem

Hata da olsa evli bir adama asik olunabilir bal gibi!
Onemli olan bunu surdurmemektir

Ne merakliyiz yahu yargilamaya
Herkesin hayat tarzi kurallari sizinki gibi degil unutmayin

Konu sahibi arkadasim tekrar soyluyorum
Bence birak o adami
Hatta bizim burdan ayril baris dememizle olmaz
Aranizda gecenleri falan da bilmiyoruz
Sen aile buyuklerini dinle
Onlar senin icin dogru olani bilirler ve senin goremediklerini gorurler hayat tecrubeleri daha fazla vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
evli ıkı çocuk babası adamın gözü dışarıda böyle bırını nasıl sevıyorsunuz anlamıyorum

insanın bırını sevmesi için ona güvenmesı gerekır dürüstlüğüne doğruluğuna ınanaması gerekır hiç biri yok sız bu adamın neyını sevdınız

gerçekten aklım ermediği için soruyorum

Aşk uğruna iki masum çocuğundan geçen adam
5bin lira kredi çekip boşanamıyor mu?
Sorun tam olarak ne anlayamadık.

Yeteri kadar büyük bir aşk utanmadan evli haliyle ailenizin karşısına gelmiş,
siz de getirmişsiniz nasıl cesaret anlamadım.
Çıtır yeni gelin adayı olarak kayıngillerinin arasında da yerini almışsın.
Bir tane aklı başında dede olur teyze olur.
Çıkıp diyemedi mi sana yuva yıkma kızım diye!
Bazen eski toprakları aramamak elde değil.
Ne geniş mideler bunlar?
İnsanlık nereye gidiyor?

beraberim birlikteyim derken cinsel anlamı kasdetmedim bana dokunmadı bile ben düşündügnz gbi o... degilim kelimelerinize dikkat edersenz sevinirim
üç noktalı kısmı ben yazmadım, size öyle bir şey demedim, siz çıkardınız onu.
ilk erkek arkadasım degil niye bu kadar sevdigimide bilmiyorum ben ailemle yasıyorum maddi anlamda da kmseden destek almıyorum kasiyerlik yapıyorum.. evli gibiyi kasdederken beraber piknige gidiyoruz bu gibi syler
ahahahah pikniğe gidince evli gibi olunuyor evet. evli gibiyiz demek öyle bir şey tabii hemen de yanlış anlıyoruz. ne kadar masumsunuz ya

Bence burda kimse kimse konu sahibini yargilamamali
Kimsenin kimseyi yargilama hakki yok
Kiz buraya yargilanmak icin gelmedi fikir almak icin geldi
Herkesin hayati kendine degil mi?
Bana da ters boye seyler ama hic de sifat belirterek konusmuyorum sadece fikrimi belirtiyorum
Sanki kiz aralarini bozmus sadece adamin da onu sevdigini sanmis
Ama evli oldugu icin de napicagini bilememis
Burda da bize danismaya gelmis
Kandirilmis ,bilerek yapsa neyse diycem

Hata da olsa evli bir adama asik olunabilir bal gibi!
Onemli olan bunu surdurmemektir

Ne merakliyiz yahu yargilamaya
Herkesin hayat tarzi kurallari sizinki gibi degil unutmayin

Konu sahibi arkadasim tekrar soyluyorum
Bence birak o adami
Hatta bizim burdan ayril baris dememizle olmaz
Aranizda gecenleri falan da bilmiyoruz
Sen aile buyuklerini dinle
Onlar senin icin dogru olani bilirler ve senin goremediklerini gorurler hayat tecrubeleri daha fazla vs.

ya Allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versin tesekkür ederim beni anladıgın için yemin ederim cevremde boyle seyler oldumu kızıyordum bende cok utanyorum kendimden boyle birşeyi kimseye soramayacagm için boyle bir konu açtım söyledklerinide kulak arkası etmeyecegim inan cok saol tekrardan..

sen niye konu actinki. dertli gorunmuyorsun. gul gibi gecinip gidiyorsunuz iste.

Kasiyerlik yaptığın yerdeli arkadaşlarınla pikniğe gitseydin belki daha güzel olurdu.
Ay neyse. Şunu merak ediyorum, şimdi bu adam boşanmasa yine sana gelse dese ki ölüyorum aşkından ama zart zurt boşanamıyorum. Naparsın?

Kasiyerlik yaptığın yerdeli arkadaşlarınla pikniğe gitseydin belki daha güzel olurdu.
Ay neyse. Şunu merak ediyorum, şimdi bu adam boşanmasa yine sana gelse dese ki ölüyorum aşkından ama zart zurt boşanamıyorum. Naparsın?

adamın bunu demesıne gerek yokki ilişki öle yada böyle ilerliyor zaten

yınede konu sahıbının cevabı merak edıyorum

evet tanıştılar anlattı herseyi ama ailem kabul etmedi bizide ayrı biliyorlar simdi
ailenize evli sevgilinizi götürüp tanıştırdınız . birde adam söyledi evli olduğunu.:53::53:
nasıl bu kadar rahat evli adamı sevgili diye tanıştırabiliyorsunuz ailenizle...
cesaretinize hayran kaldım:ssz:

Son düzenleme:

ben buraya fikir almaya geldim burdaki bir kaç kişide anlayısla soylediler onları dinlicem tabiki bosanmazsa bende onun yanında olmayacgm bosanana kadar yani

tabiki masum yapmaz ben masumum hiç suçum yok demedim dogru konusun lütfen bu sizinde basınıza gelebilr yada cocugunuzun bende asla diyordum kınıyordum ama basıma geldi anladınız mı.

bende bekarken etrafımda bebek gibi evli adamlar vardı bir evetime bakıyordu.....irade ,karakter ve öz saygı meselesi...:31:

Hemcinslerinize bunu nasıl yaparsınız.
cinslerinizi boş verin o zaman kendinize bunu nasıl yaparsınız.

bence bu adam sizi kandırıyor.
erkekler biz bayanlar kadar iyi niyetli değil ne yazık ki.
yalan söylediğinde yüzleri kızarmayanlar çok.
gerçekten isteyen adam ne yapar eder boşanır yoluna bakar:34:

neyse Hakkınızda bundan sonra hayırlısı neyse o olsun.

Back
X