Evli bir adam...

canim asla kinamak degil
ama bu zamanda bu kültür düzeyinde b ortamda hala neleri konusuyoruz biz
inanki üzülüyorum
eger bunu cok cahil birinden
ne bileyim yani hic birsey görmemis yasamamis birinden duysak
hadi diyecegim cahil görmemis bilmiyor akil verelim
ama artik bu olaylarin haddi hesabi yok hicmi duyulmuyor hicmi görülmüyor

Parası neyse ver kadını boşasın , çocuklarınıda ver kadına gitsin ülkesine.
Sen bu adamla evlen , çocukta yap sonra aynı şeylerin senin başına gelmesini izle.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Haberin olduğu anda kesecektin ilişkini.
İnsan Allahtan korkar.Aşk ne ki bunun yanında.
Sebep olacağın şey ileride senin çocuklarından çıkar.
İşte o zaman şuanki ağlamalarına dönmek istersin.
Bekar adam çok memlekette kendinide gelecekteki çocuklarınıda yakma.

Boşanma davası için yüklü para vs hep sevgilinin bahanesi...

Boşanacak adam 1. dk beklemez...

bencede boşanacak adam bir dakka beklemez.

yani ayrıca ne bekliyordunki tabiki seni elinde tutmak için sana aşık olduğunu söyleyecek. benim de arkadaşımın başına geldi aynısı ,beni bile ikna etmişti fakat beklenen sonuç değişmedi,sonuç hüsran. evli erkeklerin elde etmek için yada vakit geçirmek için kullandıkları yöntem işte. seçim sizin

bir de şu yanı var, bence siz pikniğe gidecek beraber dışarıda dolaşacak kadar cesursunuz. ben yaşadığım sitede bile kim ne yapıyor birilerinden duyuyorum. ki bu kişiler akrabam değil, tanıdığım değil.

ailenizin şu an çevreden nasıl tepkiler aldığını tahmin etmek zor değil. anne baba ne kadar rahat insanlar olsa da bu durumu kaldıramazlar bence. ki siz de evli bir adamla geçirdiğiniz vakitlerin inşallah ayrıldığınızda - ki ayrılırsanız- hesabını vermek zorunda kalmazsınız.

ayrılmadınız toz pembe hayalleinize kavuştunuz diyelim. adamın çocuklarının gözünde konumunuz değişmeyecek, şu an evli oğullarının sevgilisiyle tanışan rahatlıktaki aile de size en ufak sorunda bence bunu unutturmayacaklar.

sadece duygusal açıdan baktığınızı düşünerek bunları söylüyorum. mantıklı davranmadığınızı ve olayda mantık aramadığınızı farzederek bu şekilde yaklaştım.

kuzum sizin aklınız bu olayın mutlu sonla biteceğine eriyor mu ? Yazık günah vallahi..Ecnebi diye kadın böyle edilir mi ? Aldatılmak hangi kadının hoşuna gider ki onun da gitsin ?

Kadın ukraynalı diye hakediyor mu bu durumu ?

bencede . kandırmak isteyen erkek öyle bahaneler buluyorki akla hayale sığmıyor. e kız zaten aşık inanmak ,güvenmek istiyor.bence zararın neresinden dönerseniz kardır.

şuanda adamı görebiliyorum eşi ve ailesiyle mutlu bir pazar akşamı geçirdi ve karısına sarılıp çoktaaan uyudu bile..eminim ki kadının hiçbişiden haberi yoktur ve adam da aslında elpençedir o kadının önünde sadece erkeklik taslıyor sana kendini böyle tatmin ediyor..ailesiyle tanıştırma vakası da kesinlikle kızların söylediği gibi ya napıyım mecburen getirdim sıradan biri işte öenmli bi mevzu değil sıkboğaz etti getirdim deyip geçiştirmiştir..uyan güzel kardeşim genceciksin üniv okuyorsun çalışıyorsun sana erkek mi yok yepyeni güzel saf bir aşk yaşamak varken böyle bir zorluğu ve işkenceyi neden çektiriyorsun kendine..bence rabbim deniyor seni ve bu sınavdan hakkını vererek çık yoksa yaşayacağın olayların kapısı çoktan aralık içerisi görünüyor artık yani..Allah yardımcın olsun..

ailesi istememiş ve onlara ayrıldığını bildirmiş nasıl sorsun tekrardan? ben bu kızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, kötü niyetli ve içten pazarlıklı olsa burda milletin yorumunu sormazdı zaten aklıyla her sorunu aşar o adamı da boşatırdı karısından, demek ki içten içe kandırıldığını hissetmiş ki insanlara sormuş inanıyorum ama doğru mu diye, batılı kadınlar Türk erkeklerinin derdini çekmezler özgürlüklerine düşkünler bu anlamda large tır dedim yoksa kadın kötüdür demedim adamın derdini çekememiş olabilir boşanmak içinde para istemiş olabilir ve kadının hakkıdır iki çocuğu var yabancı memlekette parasız napacak ki hakkıdır bence onların nafakasını almak, ben en çok erkekte suç buluyorum belkide nafaka tazminat vermemek için boşanmıyordur buda bir fikir; çünkü bu kız küçük hata yapabilecek yaşta ve aşkı herşeyden önemli görecek yaşta ama adam ondan olgun ve her türlü oyunu yapıyor olabilir, kıza yüklenmek bu anlamda yersiz bence dediğim gibi uzak durmalı gerçekten boşanırsa neden olmasın oturulur konuşulur ama bu şekilde iki ilişkiyide idare eden ve belliki çocuklarını pek de düşünmeyen bir adam görüyorum.

neden böyle anlamıyorum...
ya kınamıyorum ama aşk diyede herşeyi görmezden gelmek saçma
siz hatayı baştan yapmışsınız evli olduğunu duyunca bitmeliydi bence yazık ya gencecik ömrünüzü böyle şeylere harcamayın
tabi hep arada kalan çocuklarda
malesef çok üzücüüü

Evli erkeğe aşık olan bir kadın
Başka erkek mi kalmadı desem evet kalmadı dersin.
Evli birine tutulduğuna göre
Evli olduğunu öğrendiğin gün basacaksın tekmeyi
Devam ettirmen hata ama görülen o ki hatanı farketmiyorsun bile.
İşte sırf bu yüzden daha çoo yanacak o canın çook.
Ailene diyecek çokk şey var amma susacağım :26:
Ben evli bir adama aşık olqcağım sonra eve götürüp ailemle tanıştıracağım.
Haklı olarak ailem evlatlıktan reddeder.
Seninkilerin bir madalyan takmadığı kalmış

Evli bir erkekle, bunu bilerek ilişki yaşayan bir kadının adı metrestir. En fazla 2. kadındır. Gerektiğinde gözden çıkarılabilecek ilk kişidir.

Ilk esler eskidir, hep zorla evlenilir, zorla cocuk yapilir. Arada sevgililer hep evlenecegiz vaadiyle kandirilir. Ikinci esler hep el ustunde tutulur ta ki oteki sevgili(mustakbel ucuncu es) ortaya cikana kadar. Sizin bu hikayede konumunuz nedir konu sahibi. Kendinize ve ailenize yakistirdiginiz konum bu mudur?

konuyu tam okumadım başlıgı ve birkaç yorumu okudum benimde sana bir kaç sözüm olucak
şunu hiç bir zaman unutmakı yuva yıkanın yuvası olmaz helede ortada 2 tane masum yavru var
sırf sizin zevkiniz için 2 tane yavruyu sen babasız koymaya hiç hakkın yok sen o çocukların babasını ellerinden alıyorsun dikkat ette allah da senin sevdiklerini elinden almasın allah yarına koyar ama yanına kaymaz bu yaptıgını daha cok gencsin okuyorsun calısıyorsunda kızım git bekar oglan bul başka kimse kalmadımıda evli adamlara kancanızı takıyorsunuz . adamın karısı yabancı uyrukluymus olabilir demekki onlarda sevdi birbirlerniki kadın sevgisinin ugruna vatanını terk etmiş türkiyede yaşamış ve o adam bozması serefsize 2 tane evlat vermiş

Neden bu içerikteki konular pazar günü yepppyeni üyeler tarafından açılıyor diye sorasım geliyor hep ve sordum bu sefer,ya da boşverin ben birşey sormadım bu içsesimdi

Konuyu ciddiye alacak oldum diyelim
kesin şöyle birşey derdim;

Eşinin UKRAYNA'lı olduğunu detayını vermen bile seni masum yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…