ya benim ailemle tanısmasının sebebi kızınızı gercekten seviyorum bosanacgm dedi ailemde kabul etmedi istemedi tansma bu
Rica ederim ama Arkadasim lutfen yanlis anlama yaptigin hareketi desteklemiyorum ben
Bence bir hata yapiyorsun ve adam sana guzel sozler soyledigi icin bunu basta anlamadin
Ama tez o adamdan kurtulmalisin bence
Ben yargilanmana sinir oldum
Burda birisi konu acar evlenmedim ama hamileyim diye
Kizcagiz daha derdime derman bulamadan hakaret yagdirirlar
Ben evlenmeden hamile kalmayi en azindan kendim icin dogru bulmuyorum ama kesinlikle gidip de vay o.. demem
Derdi neyse yardimci olabilecegim biseyse yorum yazmaya calisirim
Ayni hesap burdaki
Yapman gereken seyi ogrenmek istiyorsun
Soyleyeyim: ayril
Evet canim ustume alindim sorun mu var?
Sanki pohpohlamisim gibi olmus
Ayrica 24 saat ders calisamam degil mi?
istedim cocukları ama kadın tabiki istemedi onları alıp ukraynaya göturecekmis
ya şimdi burda kıza bir o.. demediğiniz kalmış ayıp ama yani, kız evli adama aşık oldum onu karısından nasıl boşatırım demiyor ki abartmayın, adam bu kızın peşinde evleneceğim vaadiyle kandırmaya yada bilmiyorum gerçekten evlenmeye çalışıyor gerçekten bilmeden konuşmayın siz o adamı da bu kızı da ukraynalı kadınıda tanımıyorsunuz bu kadar net roller biçmeyin insanlara, burda suçu olmayan birtek çocuklar bence fakat konu sahibi de zaten ne istediğini bilen fena bir kadın olsa napmalıyım diye bize sormaz gider o adamla gönül eğlendirir keyfince, soruyorsa demekki başka soracak kimsesi yok ve akıl almaya ihtiyacı var, suçlu suçsuz yargılamak bize değil Allah a mahsus benim genel olarak algıladığım adam ailesine ve kendi kültürüne uygun genç gözü pek açılmamış bir hanım kız istiyor batılı kadınlar bizim türk erkeklerine göre çok large oluyorlar her anlamda (içkisi gece gezmesi fln) bu adam belki eşiyle severek evlendi ama ailesine ve yaşam tarzına uyduramadı belliki bu kadını, benim tavsiyem konu sahibine biraz kendini geri çekmesi yani siz ona bu kadar iyi davrandığınız sürece o yaptığının normal olduğunu düşünecek ve sizi de eşini de askıda bırakacak; ama kendinizi çekerseniz mecburen bir karar verecek ilişkilerini düzenlemek adına (boşanmak ve sizinle evlenmek yada eşiyle hayatına devam etmek)
Pekala geçtim o kadından da 2 küçük çocuktan da. Bir de şöyle bakalım.Böyle bir ilişkiyi kendine nasıl yakıştırabiliyorsun? Arkadaşların sorsa nasıl tanıştınız ettiniz diye " yaaa işte evliydi biz beraberdik beni tanıdı boşanmayı iyice kafaya koydu dağıttı yuvasını sonra da biz olduk işte" mı diceksin?kesinlikle ne derse desin onu dinlemicem ve soylicem
bencede boşanma falan olmıycak adam aileleyle tanışıp bu işi nasıl kuralına göre oynarım dıye düşünmüş yanı aile bılsın ıkı tane eşi olsun
ya şimdi burda kıza bir o.. demediğiniz kalmış ayıp ama yani, kız evli adama aşık oldum onu karısından nasıl boşatırım demiyor ki abartmayın, adam bu kızın peşinde evleneceğim vaadiyle kandırmaya yada bilmiyorum gerçekten evlenmeye çalışıyor gerçekten bilmeden konuşmayın siz o adamı da bu kızı da ukraynalı kadınıda tanımıyorsunuz bu kadar net roller biçmeyin insanlara, burda suçu olmayan birtek çocuklar bence fakat konu sahibi de zaten ne istediğini bilen fena bir kadın olsa napmalıyım diye bize sormaz gider o adamla gönül eğlendirir keyfince, soruyorsa demekki başka soracak kimsesi yok ve akıl almaya ihtiyacı var, suçlu suçsuz yargılamak bize değil Allah a mahsus benim genel olarak algıladığım adam ailesine ve kendi kültürüne uygun genç gözü pek açılmamış bir hanım kız istiyor batılı kadınlar bizim türk erkeklerine göre çok large oluyorlar her anlamda (içkisi gece gezmesi fln) bu adam belki eşiyle severek evlendi ama ailesine ve yaşam tarzına uyduramadı belliki bu kadını, benim tavsiyem konu sahibine biraz kendini geri çekmesi yani siz ona bu kadar iyi davrandığınız sürece o yaptığının normal olduğunu düşünecek ve sizi de eşini de askıda bırakacak; ama kendinizi çekerseniz mecburen bir karar verecek ilişkilerini düzenlemek adına (boşanmak ve sizinle evlenmek yada eşiyle hayatına devam etmek)
Boşanma davası için yüklü para vs hep sevgilinin bahanesi...
Boşanacak adam 1. dk beklemez...
nerden biliyon adam zaten eski karisini sevmiyo
birgün bi bakmis kendini nikah masasinda bulmus yaninda o kadin
sornraciiima bakmis birsürü misafir üzmeyeyim kimseyi demis ve eveet demis
sonra bi bakmis evdeleerr ............
sonra bi bakmis yaninda bir bebek kadinin
sonra bi bebek dahaa
kadinin yaninda bitiveriyomus bebekler
ama adam karisini sevmiyor
hep üniversiteli bir kiz bekliyor
vee sonunda buluyooorrr
mutlu mesut hic süphelenmeden birbirlerinden o 2 cocugu bile görmemelirine sebep olan sevgileri ömüür boyu devam ediyoorr
dellenceeeeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?