Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin
Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin
kim para istiyormuş?
sanırım avukat bu prosedürüde bilmiyorum cevremde avukat tanıdıgım yok .s
anlaşmalı boşanmaysa avukat tutmalarına gerek yok ki.
seni kandırmış...
300 tl verip bir boşanma davası açamıyorlarmıymış:26:Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum bir türlü cesaretimi toplayıp üye olupta derdimi paylasamadım. ilk defa dün üye olabildim biliyorum cok tepki alacagım bana cok kızacaksınız ve beni yanlış düşüneceksiniz ama dayanamıyorum hergun aglıyorum ve pskolojim cok bozuldu. üniversite okuyorum aynı zamanda calısıyorum birine asık oldum beraber olmaya basladık evliydi ve iki cocugu vardı. suan oda beni cok seviyor biliyorum tüm ailesi karısı dahil beni sevdigini biliyor. esi yabancı ukraynalı ondan bosanmak istiyor eside ukraynaya dönmek. ama maddi olarak bosanamıyor sanırım bosanma davası için yuklu bir miktar para istiyorlarmış. birbirimizi gercekten cok seviyoruz onunla bu sekilde devam etmek istemiyorum ama onsuzda yapamıyorum ne olur bir fikir verin
aradan çekil.evli erkekleri rahat bırakın heryer bekar erkek dolu.başkasına koca olamayan sana hiç olamaz.al sana akıl.
öylemi gercekten bilmiyordum istekli görünüyor beni üzmemek için elinden geleni yapıyor gelip ailemle bile tanıstı ama ailem istemedi tabi .s
Sonuna kadar katiliyorum arkadaşım söyleyecegim çok şey var da ınan zamanım yok şu anaradan çekil.evli erkekleri rahat bırakın heryer bekar erkek dolu.başkasına koca olamayan sana hiç olamaz.al sana akıl.
eşi yabancı uyruklu ve türkçe de bilmiyorsa hem onu hem seni gayet de güzel idare edebiliyor olabilir yani ne bilim senin yazdıklarını mesajlarını falan eşi anlamıyorsa ve send eonun mesajını konuştuğunu anlamıyorsan ikiniz de kandırılıyor olabilirsiniz öncelikle iletişim olmadığından gerçekten eşiyle arasındaki olayı bilemezsin, hatta kadını pazarlıyor falan bile olabilir kendi çocuğu olduğundan emin misin? bir de mesleğini biliyor musun bu adamın yani ne iş yapar kendisi ve eşi?
Aşık olsun olmasın ben gönlüm kaydı şu bu olayından anlamam arkadaş evliyken gözü bir başkasına kayabiliyorsa senle evlenincede aynısını yapar başkasıyla evliyken sana bakanın senle evliyken bir başkasına bakmayacağından garantisini nasıl verebilirsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?