• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

yasmin_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
4
0
36
İzmir
ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.

canım ya üzüldüm gerçekten ama bitirmekten başka çaren yok gibi.yuva yıkanın yuvası olmaz derler çünkü.hem adam senden epeycede büyük.kendi yaşıtlarından birisi ile vede bekar olan birisi ile ilişki yaşasan daha iyi olmaz mı?tamam gönül bu evli dul bekar dinlemiyor ama türk örf ve adetlerine göre yanlış birşey.hem düşünsene sevdiğin adamın karısı yerinde sen olsan ne yapardın?seni kınadığımı ayıpladığımı sanma sakın sadece olmayacak duaya amin denmezmiş daha fazla üzülmemen için yazdım bunları...

nasıl bir yorum bekliyorsun?
yok çok iyisin bu yolda devam et dememizi mi?
yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayabilecek yaştasın?
karısına yar olmayan adam sana mı yar olacak?
ya hiç empati yapamıyormusunuz siz?

canım ya üzüldüm gerçekten ama bitirmekten başka çaren yok gibi.yuva yıkanın yuvası olmaz derler çünkü.hem adam senden epeycede büyük.kendi yaşıtlarından birisi ile vede bekar olan birisi ile ilişki yaşasan daha iyi olmaz mı?tamam gönül bu evli dul bekar dinlemiyor ama türk örf ve adetlerine göre yanlış birşey.hem düşünsene sevdiğin adamın karısı yerinde sen olsan ne yapardın?seni kınadığımı ayıpladığımı sanma sakın sadece olmayacak duaya amin denmezmiş daha fazla üzülmemen için yazdım bunları...

ne demek gönül evli bekar dinlemiyor
durum o seviyeye gelinceye kadar akılları nerede bu arkadaşların

daha fazla üzmek, üzülmemek için bir an önce uzaklaş ve bitir bu ilişkiyi...

Yapmayın bunu kendinize, saygı duyun biraz kendinize lütfen...

Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!

ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.

hey Allah'ım evlerden ırak!
aslında sana söylenilmesi gereken o kadar çok söz var ki!
Allah ım sen böyle kişileri eşlerimizden uzak tut.

Son düzenleme:

çok denediğiniz halde VAZGEÇEMEYECEK kadar sevdiğiniz adamın her gece bir başka kadının koynunda (ki zaten olması gereken yer orası) olmasını mideniz nasıl kaldırıyor peki?

kadının en büyük düşmanı malesef ki yine kadın:41:
burda kaç insan kocam beni aldatıyo diye konular açıyo..
sizlerin yüzünden böyle oluyo
erkeklere lafım bile yok zaten:95:
eee şimdi anlattın nooldu için rahatladı mı

yazık bu kıza ya
fazla gitmeyin üstüne
sevmiş işte.
(47 yaşında ne be bööö bari dinç bir adammı merak ettim)

yaptığımın kötü olduğunu biliyorum. ama insan beyniyle aşık olmuyor ki...

ama insan beyniyle düşünür,doğruyu yanlışı ayırdeder değil mi arkadaşım????

ayrıca yaptığının çok kötü birşey olduğunu biliyorsun da niye soruyorsun,

bizlerden aman olur böyle şeyler,üzülme,ayır onu karısından sen evlen dememizi falan beklemiyorsun herhalde???????

Back
X