• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

Üzülüyorum böyle durumlarda ama kızamıyorum. Aşkın olduğu yerde kötülük olmaz diye düşünüyorum çünkü. Ama diğer tarafta da aldatılan bir kadın ve bir aile var. Onlara da üzülürüm. Ama dediğim gibi kızamam. Tabii eğer evli olduğunu bile bile bu ilişkiye başlamışsan o zaman iş değişir. Bedelini zaten ödeyeceksin her türlü. Ben esas erkek cephesinden değerlendireyim. Asıl büyük hata, daha doğrusu "suç" onda. Ne zaman gözleri doyacak bu adamların bilmiyorum ki!

ne paylaşıyorsunuz merak ettim böyle aşık olacak kadar?
Haftasonları bi yerlere gidebiliyormusun?
istediğin an sesini duyabiliyormusun?
akşam başına birşey gelse ilk olarak onu arayabilecekmisin?
özlediğin anda sesini duyabiliyormusun?
seninleyken eşi aradığında ne hissediyorsun?

ne demek gönül evli bekar dinlemiyor
durum o seviyeye gelinceye kadar akılları nerede bu arkadaşların

arkadaşım,ben evli birisi ile birlikteliğini tasvip ettiğimi söylemiyorum sadece aşık oldum demiş arkadaş.aşkın gözü kördür bilirsin sende heralde.hayatta hiçbir zaman büyük konuşmayı sevmem konuşamamda.çünkü kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.belki adam kendisini bekarım yada dulum diye tanıttı nerden biliyoruz kiii?bütün suç kadınlarda mı şimdi?burda tek suçlu varsa erkektir..evli olduğunu bile bile neden başka kadına bakıyor ki...

Son düzenleme:
yaptığımın kötü olduğunu biliyorum. ama insan beyniyle aşık olmuyor ki...

Beyniyle aşık olmuyor, ama beyniyle uzak durmayı başarabiliyor..
KEndine dur demen gerek, ahlak kuralları yüzünden değil, ileride çekeceğin acılar yüzünden.
30 yaşındasın, kendine bir aile kurmayı, anne olmayı, sevdiğin adama sarılıp uyuyabilmeyi falan hayal etmiyor musun?

Ha bu arada arada bir sevgilinin karısıyla nasıl güzel seviştiğini hayal ediyor musun..
Aldatan erkekler eşlerini kaybetmemek için, cinsel performanslarını çok artırırlar çünkü eşlerine karşı..

hım reytingler tavan yapmış yine...:6:

adamın karısının ve cocuklarının vebalini nasıl taşıyorsun????
aşkın sevginin arkasına sığınıp kendini haklı duruma düşürme
bi silkelen kendine gel yahu
evli adamıda nerden buldun
bekar gençler dururken

Son düzenleme:
kınasam başıma geleceklerden korkarım...insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş...

ama 30 yaşındasın be arkadaşım!
16-17 değilsin ki cahillik diyelim.
insanı moralini bozuyorsun akşam akşam:27:
sizin yüzünüzden evliliklerin cılkı çıktı, evlenmekten korkar olduk:47:

arkadaslar! konu sahibi butun cesaretini toplayip buraya konu acip sizden yardim istiyor, ama herzamanki gibi yardiminizin dokunacagindan cok, igneleyici laflar soyleniyor. yine soyleyin ama yardiminizda dokunsun.
evet konu sahibinin yaptigi cok kotu birsey! o adamin karisindan bosanmasini beklemiyorum falan diyor ama bosanmasa bile o evlilik neolacak? coluk cocuk var ustelik... turk orf ve adetlerimizi gecip oncelikle kendiniz icinde ayrilmaniz en dogrusu olur. ben bu durumu cok yakinimdan iki kiside yasadim. ikisininde sonu ne mi oldu? herkez onlari ayipliyor, adi cikti, adamin karisi bunlari ogrendi ve o kadina neler yapmadiki. eline tornavida alip bacaga sokmalarmi dersin, cantasindan cep telefonunu alip o kadinin evini arayip ailesine herseyi anlatirmi dersin, haftalarca takip edip her solukta pesindemi dersin. ha birde bekareti bozuldugu icin kizlardan biri, gidip kizlik zarini diktirdi...yani butun bunlarin ilerdeki evlenecegi adamlarin haberi olmayacak! yani sonunda birdaha aldatmis olacak ama bukez baska bir adami! bunlarin hesabini nasil vereceksiniz? bu dunyada yaptiginizla kalmayacak hicbirsey..

akillanin ve kendinize gelin lutfen, ask dedigin nefsimizin pesinden gitmek demek. seytan sizi oyle bir kandiriyorki, eger inancliysaniz size onerecegim sey su: kafanizdan o adami atin ve dininize yonelin, huzuru orda arayin. sonra nasip kismet, hayirlisiyla baska (size uygun) birisi cikar elbette karsiniza.

arkadaşım,ben evli birisi ile birlikteliğini tasvip ettiğini söylemiyorum sadece aşık oldum demiş arkadaş.aşkın gözü kördür bilirsin sende heralde.hayatta hiçbir zaman büyük konuşmayı sevmem konuşamamda.çünkü kimin başına ne geleceğini kimse bilemez.belki adam kendisini bekarım yada dulum diye tanıttı nerden biliyoruz kiii?bütün suç kadınlarda mı şimdi?burda tek suçlu varsa erkektir..evli olduğunu bile bile neden başka kadına bakıyor ki...

söylediklerine katılıyorum ama
adam ona yalan söylemiş olsa bile öğrenmiş gerçeği sonunda ve hala devam ediyor ben buna kızıyorum
ayrılamayınca da aşkın adını kullanıyorlar
aşk bu kadar basit mi ya
3 çocuk var ortada

Bir arkadaşım bu durumdaydı evli bir erkekle beraberdi yani
hatta adam kızı eşinden ayrılıp onunla evlenme vaadiyle kandırmış.
Arkadaşımı bu yoldan döndürmeye çok çalıştım
zaten bana da söyleyemiyordu ben tesadüfen gördüm.
Arkadaşlığımı kestim,kısa süre sonra beni aradı
adam eşine geri dönmüş kıza tekmeyi basmış anlayacağınız..

Konu sahibi arkadaş kısacası kendini kullandırtma
kendine uygun birini bulursun
biraz mantıklı düşün sadece
geçmeyen aşk acısı yok unutma....

söylediklerine katılıyorum ama
adam ona yalan söylemiş olsa bile öğrenmiş gerçeği sonunda ve hala devam ediyor ben buna kızıyorum
ayrılamayınca da aşkın adını kullanıyorlar
aşk bu kadar basit mi ya
3 çocuk var ortada

bende zaten bitirmesi yönünde yorum yaptım..mantıklı olanda bu zaten..devam etmesi kendisi için büyük bir hezeyan olur...

konu sahibi zaten bişey yazamadan giti..
Aslında elbetteki çok kötü birşey ama dinlesek mi diyede düşünüyorum?
elbette bunun savunması olmaz ama belki vazgeçirebiliriz onu bu durumdan biraz dinleyerek?

Arkadaşım, hadi bırakalım evli oluşunu, zaten bu adamın 47 yaşında olması bile sana göre olmadığının göstergesi. Aranızda neredeyse 20 yaş var!!!
Neresinden tutarsan tut elinde kalır bu ilişki. Sana senin istediğin şekilde cevap veremez ki. Erken evlenmiş olsa kızı bile olabilirdin yani. En kısa zamanda vazgeçmenin bir yolunu bulmak zorundasın. Sana sadece ilginç gelmiş olmalı. Emin ol şu an evlensen 2-3 ay bile tahammül edemezsin. "Aşığım" diyebilecek kadar ne verdi, ne kattı sana anlatır mısın?

Evet ortada 3 çocuk ve yıllarını vermiş bir kadın var..

Kötü değilsiniz fakat yaptığınız şey kötü diye adlandırılamayacak kadar onursuzca. Ve kötülük yolunda atılan en büyük adım..

Evet insan beyniyle aşık olmuyor ki ; fakat beyniyle düşünebiliyor öyle değil mi ? Bu yaptığınız kötülükten öte zulumdur zulumdur zulumdur..

Aşık oldun madem illa aşkını mı yaşamak zorundasın , evli oldğunu öğrendiğin anda onu yuvasına teşvik etmek gerekiyor ; bu erdemli bir davranıştır.

EĞER sizde azıcık merhamet, onur, erdem varsa onu yuvasına geri döndürün ve kaybolun ortadan..

AŞK temiz bir duygudur ; bunun adı aşk değil hevestir yahut site yönetiminin izin vermediği her kelimedir..Sizler aşk diyorsunuz ki yaptığınız şeyin adı temizlensin diye.

Allah'tan dileğim yanlışınızdan biran önce dönmeye çalışmanızdır.

Buda fake ise artık :53: aksam kendimi atcam bi yerden sebebide KK diyivercem :47: :kkk:

:71:
Evet ortada 3 çocuk ve yıllarını vermiş bir kadın var..

Kötü değilsiniz fakat yaptığınız şey kötü diye adlandırılamayacak kadar onursuzca. Ve kötülük yolunda atılan en büyük adım..

Evet insan beyniyle aşık olmuyor ki ; fakat beyniyle düşünebiliyor öyle değil mi ? Bu yaptığınız kötülükten öte zulumdur zulumdur zulumdur..

Aşık oldun madem illa aşkını mı yaşamak zorundasın , evli oldğunu öğrendiğin anda onu yuvasına teşvik etmek gerekiyor ; bu erdemli bir davranıştır.

EĞER sizde azıcık merhamet, onur, erdem varsa onu yuvasına geri döndürün ve kaybolun ortadan..

AŞK temiz bir duygudur ; bunun adı aşk değil hevestir yahut site yönetiminin izin vermediği her kelimedir..Sizler aşk diyorsunuz ki yaptığınız şeyin adı temizlensin diye.

Allah'tan dileğim yanlışınızdan biran önce dönmeye çalışmanızdır.

:71::71::71::71::71:

çok sefil, çok iğrenç bir erkekler beraber olduğunu bil sadece, mide bulandırıcı bir adamla nasıl birlikte olabiliyorsun, ee tabi bu da senin sorunun

ama doğrusunu söylemek gerekirse, ben sana inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum,
çünkü hiç bir kadın bu kadar mide bulandırıcı bir erkekle beraber olamaz

kadınların yaratılışına, onların doğuştan sahip olduğu yüksek erdemlere aykırı bir durum.

ya çok büyük bir hata yaptın ve en kısa sürede bu hatandan döneceksin, insanız sonuçta bazen kadınlar da hata yapabilir :1:

ya da şuan bizi deniyorsun :34:

Son düzenleme:
ama insan beyniyle düşünür,doğruyu yanlışı ayırdeder değil mi arkadaşım????

ayrıca yaptığının çok kötü birşey olduğunu biliyorsun da niye soruyorsun,

bizlerden aman olur böyle şeyler,üzülme,ayır onu karısından sen evlen dememizi falan beklemiyorsun herhalde???????[/QUOTE]

öyle birşey beklemiyorum. durumumdan memnunda değilim. karısından ayrılsında istemem. daha önce bende benim durumumda olanlar için sizlerin düşündüklerinizi düşünüyordum. ama hiçbirşeyi yaşamadan bilemezsiniz ki. ama beynim kalbime laf geçiremiyor işte. empati yapıyorum. huzursuzluğum bu yüzden zaten

eşimle mutlu değilim diyordur.. sırf 3 çocuk için onunla devam ediyorum , yatağımız yorganımız yok. sevgi kalmadı diyordur.. bunlar klasik.. sakın bunlara inanıp ona istediklerini verme...

çunki sana "aslında eşimle mutluyum ama macera arıyorum , 47 yaşımada geldim antropoza girmeme çok var seninle vakit geçireyim ruhuma heyecan kat " deme cesareti yok .. bunları dese bir dakika durmazsın yanında..

ama insan beyniyle düşünür,doğruyu yanlışı ayırdeder değil mi arkadaşım????

ayrıca yaptığının çok kötü birşey olduğunu biliyorsun da niye soruyorsun,

bizlerden aman olur böyle şeyler,üzülme,ayır onu karısından sen evlen dememizi falan beklemiyorsun herhalde???????

öyle birşey beklemiyorum. durumumdan memnunda değilim. karısından ayrılsında istemem. daha önce bende benim durumumda olanlar için sizlerin düşündüklerinizi düşünüyordum. ama hiçbirşeyi yaşamadan bilemezsiniz ki. ama beynim kalbime laf geçiremiyor işte. empati yapıyorum. huzursuzluğum bu yüzden zaten[/QUOTE]

sonuç?

Back
X