arkadaslar! konu sahibi butun cesaretini toplayip buraya konu acip sizden yardim istiyor, ama herzamanki gibi yardiminizin dokunacagindan cok, igneleyici laflar soyleniyor. yine soyleyin ama yardiminizda dokunsun.
evet konu sahibinin yaptigi cok kotu birsey! o adamin karisindan bosanmasini beklemiyorum falan diyor ama bosanmasa bile o evlilik neolacak? coluk cocuk var ustelik... turk orf ve adetlerimizi gecip oncelikle kendiniz icinde ayrilmaniz en dogrusu olur. ben bu durumu cok yakinimdan iki kiside yasadim. ikisininde sonu ne mi oldu? herkez onlari ayipliyor, adi cikti, adamin karisi bunlari ogrendi ve o kadina neler yapmadiki. eline tornavida alip bacaga sokmalarmi dersin, cantasindan cep telefonunu alip o kadinin evini arayip ailesine herseyi anlatirmi dersin, haftalarca takip edip her solukta pesindemi dersin. ha birde bekareti bozuldugu icin kizlardan biri, gidip kizlik zarini diktirdi...yani butun bunlarin ilerdeki evlenecegi adamlarin haberi olmayacak! yani sonunda birdaha aldatmis olacak ama bukez baska bir adami! bunlarin hesabini nasil vereceksiniz? bu dunyada yaptiginizla kalmayacak hicbirsey..
akillanin ve kendinize gelin lutfen, ask dedigin nefsimizin pesinden gitmek demek. seytan sizi oyle bir kandiriyorki, eger inancliysaniz size onerecegim sey su: kafanizdan o adami atin ve dininize yonelin, huzuru orda arayin. sonra nasip kismet, hayirlisiyla baska (size uygun) birisi cikar elbette karsiniza.