• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşığım,ben kötümüyüm?

ayrıca adamın yuvasına sessiz sedasız geri dönmesi gibi bir olay olamaz

eşiyle de konuşulmalı usulünce anlatılmalı her şey
her şey ortada olmalo, gizlilik saklılıktan uzak,
sonra onlar kendileri konuştuktan sonra kararlarını verirler :34:

oturup eşiyle konuşman dileğiyle
kendi yuvanı kurman ve mutlu olman ve olacak eşinin de bir başkasıyla görüşmemesi dileğiyle :34:

arkadaşım bak ben eşimle akşam oturuyorum beraber,film izliyoruz
dışarı çıkıyoruz geziyoruz,alışveriş yapıyoruz
gülüyoruz,şakalaşıyoruz,bebek yapmayı istiyoruz...
sabah uyandığımızda birbirimizi görüyoruz ilk...

sende bunları yaşamak istemez misin?
eminim istersin...
çünkü sende bir bayansın...
işte o adamla devam ettiğin sürece bu ve bunların fazlasını yaşayamayacaksın....

değer mi sence?????

Son düzenleme:
öyle birşey beklemiyorum. durumumdan memnunda değilim. karısından ayrılsında istemem. daha önce bende benim durumumda olanlar için sizlerin düşündüklerinizi düşünüyordum. ama hiçbirşeyi yaşamadan bilemezsiniz ki. ama beynim kalbime laf geçiremiyor işte. empati yapıyorum. huzursuzluğum bu yüzden zaten

sonuç?[/QUOTE]

laf geçirmek zorundasın canım..bitecek eninde sonunda bitecek o yuvasına dönecek seniin canın yanacak üzülen sen olacaksın adama göre bişey yokki ikinizi bi şekilde idare edecek karısına çaktırmadan ayrıca seviyorum diyorsunya peki gece yatağa yattığında sevdiğim adam nerde diye düşününce ne hissediyorsun yapma gülüm yapma inan değmez sonu acı bu işlerin sen rezil olduğunla üzüldüğünle kalırsın o adama hayatını zaptetme lüksünü yaşatma seveceksen düzgün birini sevki hep yanında olabilsin..

Son düzenleme:
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. Ve hepsi aynı şeyi söylüyor bence dinle !!!

O adamdan sana yar olmaz Gülüm...

yaowwwwssss,EseN77,celif,Maip,Thetis,minikyaramaz,Birsen82,UyuyanGuzel,TIRMIK,nilmısra,nurummm,Patafix,talihsizben,noree,eminerab,NAKVIRAN,ALEYNAMMM,yasmin_m,gdmt,Muhsana,

kendi yuvanı kurman ve mutlu olman ve olacak eşinin de bir başkasıyla görüşmemesi dileğiyle :34:

kadın zaten hissediyordur kaç yıldır veliler kim bilir
47 yaşındaki adam süslenip püslenince

Evli bir erkekle beraber olmandan daha büyük bir hata varsa, o da buraya bu konuyu açmaktır! Yandın, yandınnnn!!!

bende bu konu üzerine ne diyeceğimi şaşırdım.....
onca bekar adam varken neden 3 çocuklu bir adam ??
etrafımızda bu sebep yüzünden yıkılan yuvaları gördükçe
nasıl bir yorum yapmamızı bekliyor sunuz ?

arkadaşım bak ben eşimle akşam oturuyorum beraber,film izliyoruz
dışarı çıkıyoruz geziyoruz,alışveriş yapıyoruz
gülüyoruz,şakalaşıyoruz,bebek yapmayı istiyoruz...
sabah uyandığımızda birbirimizi görüyoruz ilk...

sende bunları yaşamak istemez misin?
eminim istersin...
çünkü sende bir bayansın...
işte o adamla devam ettiğin sürece bu ve bunların fazlasını yaşayamayacaksın....

değer mi sence?????

birde noree nin kendi evliliği ile ilgili paylaşımlarının ,senin sevgilinin eşiyle yaptığı paylaşımlar olarak düşündünmü hiç? rahatsız olmuyormusun? sana ait olmayan birini sahiplenemiyorsun bile değilmi?

bu konu sanki bilerek, oylesine, ortaligi karistirmak gibi acilmis...
yoksa hangi akilli boyle bir topic acarak kendi kendini KK'ye kurban eder? :27: :82:

Üzülüyorum böyle durumlarda ama kızamıyorum. Aşkın olduğu yerde kötülük olmaz diye düşünüyorum çünkü. Ama diğer tarafta da aldatılan bir kadın ve bir aile var. Onlara da üzülürüm. Ama dediğim gibi kızamam. Tabii eğer evli olduğunu bile bile bu ilişkiye başlamışsan o zaman iş değişir. Bedelini zaten ödeyeceksin her türlü. Ben esas erkek cephesinden değerlendireyim. Asıl büyük hata, daha doğrusu "suç" onda. Ne zaman gözleri doyacak bu adamların bilmiyorum ki!

doymazlar doymazlar :60::60::60: kurabiye canavarları gibi onlar :60::60::60::60::60:

aha kadın huaaaa kadın la kadın huuaaaa cinsi onlar, yapacak bir şey yok :60::60::60::60::60::60:
- ee evindeki de kadın ??
- olsun bu da kadın, şu da kadın, o da kadın, bunlar da kadınlar, hepüsü benüm huaaaaa
:60::60::60::60::60::60:

Aşık olana kadar evli olduğunu bilmiyor muydun?
Sonuçta hayatlarından çekip gidebilirsin de. Bile bile lades sendeki, suçlusun yani bence.

ben evli bi adama aşığım. üstelik onunla birlikteyim. ben 30 yaşındayım o 47. 3 çocuğu var. boşanıp benimle evlenmesi gibi bi beklentim yok. bu durum yeterince ağır geliyor zaten. bide benim yüzümden boşansın istemem. ama vazgeçemiyorumda. çok denedim ama olmuyor.
bunları niyemi yazıyorum. en yakın arkadaşım bile bu durumu bilmiyor. konuşma ihtiyacı işte.

Şimdi sana "aşk cok kutsal bir duygudur, sonucta aşık olmuşsun, e adama boşan gel de demiosun, aferin sana aşkını yaşa" dememizi bekliyosun dimi?

Ama diyemiycem maalesef. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. Hep kendinizi düşündüğünüz için bu haldesiniz şimdi bize denedim yapamıyorum laflarını etmeyin lütfen.

Kendinizi o eşin yerine koydunuz mu? O adam boşanıp sizinle evlense ve sizi de bırakıp baskasına gitse kabullenebilir miydiniz? "Aşık olmuş yaaaaaa" diye basınızı eğer miydiniz?

Sizin gibi bi zihniyet yüzünden aylarca kan kustum. Yapıştı yakamıza aşık oldum die. AŞK bu deildir. Aşk saflıktır. Böyle iki yüzlülük icermez.

Ama sunu hep söylerim. KUL ETTİĞİNİ ÇEKMEDEN ÖLMEZMİŞ !

:71::71::71::71::71::71:

Evet bu düşüncenizde çok haklısınız fakat anlatması gereken en son insan evli iki insanın arasına giren kişi.. Ne diyecek ben eşinizle birlikte vakit geçirdim ama pişman oldum al tepe tepe kullan mı ? Bunu eşini aldatan insan kılıklı ... kişi anlatmalı, anlatacak şerefi varsa.
...
Neyse diyecek söz bulamıyorum ama sözlerimin tamamı sadece sizin için değil bu ayıbı yapan erkekcik kadıncık herkese. Allah ıslah etsin.

gerçekten doğru bir söz kimse kimsenin yuvasını yıkmaya hakkı yok gerekirse aşkını kalbine gömecek ama tekrar dönmeyeceksin. Sen onunla evlenince yine birgün senin için başka bir kadını tercih etmeyeceğini bilemessin.

birde dini boyutu var bunun...
Yaşadığınızın adı aşk , macera herneyse bu zinadır..
Ve kanuni olarakta bu artık suçtur bilesiniz... Eğer eşi öğrenirse sizede tazminat davası açma hakkına sahiptir ve kazanır... rezil olduğunuzla kalırsınız ailenize..

bir de anlamadigim sey, bazi uyelerin kocalarimiz bu kadinlardan uzak olsun falan demesi...
bence ''insallah adam gibi adam, serefli bir kocam olsun da bu kiz gibilerine bakmasin'' diye dua edilmesi daha uygun bence...kiz yapiyor da adam yapmiyor sanki...

bir de anlamadigim sey, bazi uyelerin kocalarimiz bu kadinlardan uzak olsun falan demesi...
bence ''insallah adam gibi adam, serefli bir kocam olsun da bu kiz gibilerine bakmasin'' diye dua edilmesi daha uygun bence...kiz yapiyor da adam yapmiyor sanki...

adamın elinin kiri nolcakki :34: sanki adamı zorlayan var

seni oturup dinlemek, empati mi yapmak lazım
yoksa aforoz mu etmek lazım bilemedim...

bizi dinlemeyip nasılsa yarın sabah aşkını yaşamaya devam edeceksin bu belli...

insan aşık olduğu zaman bile olmayacak deyip, kalbine aşkını gömmeyi başarabilmeli.

aşkının esiri değilsin sen. sadece kalbinden ibaret de değilsin.

ayrıca o iğrenç adam da kendisine 3tane yavru veren o kadını haketmiyor!

ohh gündüz senle, geceleri karısıyla...
erkek olmak varmış yaa haremini kurmuş mübarek :52:

Back
X