- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Ee yani?Karisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.
Karisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.
kadin gel evlenelim istedigin zaman git eski sevgilini bul beni aldat mi demis?sizi en fazla eski bi sevgili olarak biliyordur.sizin kocaniz sizi boyle aldatsa tas ustunde tas birakmazsiniz eminim..Karisinin benden haberi var
Kocan ne diyor bu konuda?Karisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.
Kocan ne diyor bu konuda?
Bi biz kalmistik bizde duyduk...problem yok yani dağılalımOnunda haberi vardır canım şimdi.
NeyiKarisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.
Adam seni sevse idi 9 yil önce birakmazdi aklini basina topla dengesiz ,adi bir adam icin yuvandan cocugundan olma.Arkadaslar ne olur beni yargilamadan bana bir akil verin beni kendime getirin
Yillar önce ben 16 yasindayken sevgilim 19 yasindayken 3 yil sevgili kaldiktan sonra bana inat olsun diye gitti evlendi. Evli oldugu halde pesimi birakmadi aylarca ama ben ne var ne yok degistirdim bana ulasamadi sonra. Aradan 9 yil gecti beni internetten buldu 3 yildir bikmadan usanmadan bana yazdi. Bir salaklik edip onunla konustum ve suan 2 aydir telefonla konusuyoruz. Evli 3 cocugu var bende evliyim 2 cocugum var. Yaptigim cok yanlis biliyorum ve bunun agirligi altinda eziliyorum. Bana önce ayrilip evlenmek istedigini söyledi sonra vazgecti cocuklari icin ama pesimi hala birakmiyor. Onu o kadar cok seviyorumki onun icin herseyi göze almaya raziydim. Ona bir daha görüsmek istemedigimi söyledim ama icim yaniyor cok mutsuzum. Bana ne olur bir akil verin cok üzgünüm
Karisinin benden haberi var bunu bilerek evlendi.
Bak seni kınıyorumBu hayatta neyi kinarsan basina gelirmis. Hic bir zaman böyle olmayi istemedim. Hatamin farkindayim ve cok üzgünüm
Canim benim güzel sözlerin icin tesekkür ederim. Insallah senin de bir evin olur Allah gönlüne göre versin. Esim cok iyi bir insan kendine almaz bize alir. Zorluklarla büyüdügü icin cocuklarimin herseyi olsun diye bu kadar cok calisiyor. Simdilik ev konusunu kapattik ilerde bende calisirsam tekrar deneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?