Evli bir adama asigim :(

Kız sen geçen sene , ev aldık borcumuz var diye konu açmışsın . Kocanda garibim taksit ödesin diye 7 gün çalışıyormuş . Sen ne ara bu maddi bunalımdan çıktın da eski sevgilini buldun , yazışıyorsun ? Hadi dediğim gibi ahlak herkese göre değişiyor ama vicdan ? Sen de vicdan da Yok ? Bide yarın bir gün adamdan evin yarısını istersin sen.
Anacım bide korkmuyorsunuz ‘o kadar kadın cinayeti oluyor bende yakalanırım da çoluğum çocuğum damgalanır bir yere , ben de öldüğümle kalırım.’ Diye Kova hatunu dayanamadım yine yazdım yorum ...

Adam sana inat evlenip arayada 3 tane çocuk sığdırmış..
Neyin Aşkı allasen

Adam seni sevse idi 9 yil önce birakmazdi aklini basina topla dengesiz ,adi bir adam icin yuvandan cocugundan olma.

Yedi insanın vebali...Bu dünyayı geçtim ahirette hesabı ne olur?

Bir bitmediniz bırakın şu gözü dışarıda olan evli adam müsveddelerini !sen de bir annesin ya .....boşlukları doldur istersen!!

Ee bu kadar çok seviyormuşta 3 bebeyi ne halt yemeye yapmış yazık değilmi eşine çocuklarına seninkini saymıyorum bile

Bu hayatta neyi kinarsan basina gelirmis. Hic bir zaman böyle olmayi istemedim. Hatamin farkindayim ve cok üzgünüm
Bak seni kınıyorum
Asla başıma gelmeyecek o kadar da iddialıyım
Aldatmanın karakter meselesi olduğunu biliyorum çünkü

Buyuyemeyen insanlar evlenip cocuk yapiyor.
Sonra bunlar oluyor.
Bosanmayan adam bosanmaz ve boyle iliski yasayan birini sevebiliyorsaniz kendinizi buna layik goruyor ilerde cocuklariniza bir travma ve bunun sonucunda onlarin da yanlis hayatlar yasamasina sebep olmayi dusunuyorsaniz devam edin.
Bir de troll olasiligi da var ama hayatlar zaten troll olmus.

Evliyseniz boşanın ve diğer adamla olan tüm muhabbetinizi kesin.
İlişki olmadığını, kendi kendinize duygular beslediğinizi varsayıyorum tabi ki.

Bu yorumu 1 sene önce yapmışsın...
Lütfen çocuklarının utanmasına sebep olma ve kocanın bogazindan gecirdigi lokmalari haram etme ..
Başka yorumum yok ..

Hepiniz cok haklisiniz sözleriniz canimi acitti ama haklisiniz Konunun kapanmasini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…