• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık oldum..(2010)

mesajı yazmış ortadan kaybolmuş dalgamı geçiyor ne bizimle. birde eğitimci olacak tabi doğruysa Allahım sen koru böyle insanlardan

Madem inanmadığınız bir konu,neden hala mesaj yazıyorsunuz,
neden bu tarz konulara mesaj yazmayarak tepkinizi göstermiyorsunuz,
konu doğru ya da yalan,lütfen herkes kullandığı keimelere dikkat etsin,
burada kimse kimseye hakaret edemez,seviyeyi koruyalım..
konuyla ilgili fikriniz varsa ne ala,güzel paylaşımlar diliyorum.
sevgiler...

ben de 2 sene önce tektaş aldım ama enteresan olan sevgilimin evli olması ;(
ben sevinemedim...yüzüğe bakıp bakıp ağlıyorum...
o da içi buruk olarak parmağıma taktı..
üstüne kolye küpe aldı pırlanta ama gönlüm içim el vermiyor..takamıyorum...içim acıyo kızlar

konuyu açan arkadaşın başka bir konuya yorumu..demek ki bu ilişki uzun süredir devam ediyor.canım üzüldüğün belli bu duruma ama sonu yok
.sevgilin eşini 2-3 senedir kandırıyor basit olacak ama düşün biraz ona yapan sana yapmaz mı?
.ne sevenler ayrılıyor hemde hiç bi engelleri olmadan sen nasıl bitiremeyeceksin içinde bu senin elinde güçlü ol ve bitir o kadına da yazık.
..:kızgın:

üstüne kolye küpe aldı pırlanta ama gönlüm içim el vermiyor..takamıyorum...içim acıyo kızlar

konuyu açan arkadaşın başka bir konuya yorumu..demek ki bu ilişki uzun süredir devam ediyor.canım üzüldüğün belli bu duruma ama sonu yok
.sevgilin eşini 2-3 senedir kandırıyor basit olacak ama düşün biraz ona yapan sana yapmaz mı?
.ne sevenler ayrılıyor hemde hiç bi engelleri olmadan sen nasıl bitiremeyeceksin içinde bu senin elinde güçlü ol ve bitir o kadına da yazık.

boşverin arkadaşım kendi düşen ağlamazmış :olmaz:kullanıyo adam resmen ama hala aşk meşk diyo kendi bilir cahil de değil....pırlantalar almış yazıkkkkkkkkkk........ama asıl pırlanta karısında!.. kapı gibi nikahı var !.....ne desek boş bence bu zihniyete ....:kahve:

sanirim bosanicak olan insan iki senede bosanirdi
durum ne bilmiyoruz evlilik kagit üzerinde sürüyorsa yani bunu idda ediyorsa
en azindan artik ayni evde oturmamalri lazim
bosanma asamasinin anlami bu benim icin
ama ayni evde kaliyorlarsa o evlilik düpe düz devam ediyor demektir

Hep aynı hikaye hep aynı kanmalar veya inanmak istemeler.akannehir
Bir kere elinde boşanma ilamını getirsin bakalım o zamana kadar yüzünü görmek, herhangibir şekilde iletişim istemiyorum dersiniz. Başkası ile evli birini unutamıyorum demek bir zaaftır.
Boşanıp gelse bile eşini sizinle aldatan sizi de başkası ile aldatacaktır o da ayrı.
Çünkü genelde böyle olur.

Değil pırlanta tektaş, kaşıkçı elmasını getirse ne yazar gururla takıp onu taşıyamadıktan sonra .:1rolleyes: bakır yüzük getirsin bir teli kıvırıp parmağıma taksın ama yeterki sadece bana ait olsun ve tek bir insana bağlı kalıp heriki kadınıda bu duruma düşürmeyecek kadar delinkanlı olsun .. karısına aldatılmayı nasıl yakıştırıyor sevdigim dediği kadını tabiri caizse metres durumuna düşürmeyi nasıl kendisine ve sevdigine yakıştırıyor. Allah ım karşımıza iyi insanlar çıkar Allahtan korkan kuldan utanan insanlar çıkar ...benneyaptımki

1 sene peşimden koştu diyorsun..
boşanma süreci 1 sene mi sürüyor..
hemde çocuk yokken..
zaten evli erkeklerle birlikte olupta erkeğin boşanma aşamasında olduğunu söylmeyen kimseye rastlamadım.
hepsi boşanma aşamasında oluyor nedense..

Nedense de o aşamaya da bi türlü gelinemez..sempatiksalakcinni
Eeee..bir parmakta bal çalmış ağzına ,pırlantalar falan..herkes memnun görünüyor..aklinialirimsmile

konu sahibi yok ortalıkta:bbo:

burda olup olmaması önemli değil.reelde o kadının yuvasından da uzak dursa pek güzel olurdu:delphin:
hiç şaşmadm olmadığına
olumsuz yorum olunca ya hakaret ederler,ya konuyu sildirirler ya da toz olurlar aklinialirimsmile

Nasil bir dünyaya kaldik yarabi. Ne kadanda Romatik Zamparaymis Adam, Kendi Ego larini tatmin etmek istiyor. Baskasinin yuvasi bozulsunda ben evleneyim diye düsünüyorsun ve bunu bile bile de devam ediyorsun. Belki evliliklerini kurtarabilirlerdi sen olmasaydin, adam cok akilli Hüsnü Senlendiriciyide gecmis sempatiksalakcinni Klarneti oynatiyor sende oynuyorsun:oklava:
acik acik söylüyor evli oldugunu. Onun aski icinmi agliyorsun? yoksa VICDANININ rahat olmadigi icin mi. O Karisini agldatiyor hemde seninle o hicbirseyden habersiz sen ise kendini ve aileni aglatiyorsun.

Varya Karisinin Telefonunu olsa ararim o adami artik paramparca sana teslim eder sempatiksalakcinnisengözlerimebaksanab

aşk mı malesef aşk herşeyin ilacı değil
evli bi adama aşık mı olunur ya
büyük konuşmayayım yinede ama olunmaz
karısına acıdım adamın

sadece ailenize acıdım. hadi kendinizi kandırdınız anladık.. o insanların gözünün içine baka baka böyle bir yalanı nasıl söylüyor, onların önünde nasıl oyunlar oynuyorsunuz........

aşkı yadırgamam insan aşık olur güzel bir duygudur
aşkı bazen bastırmak gerekir ve sen bu bastırma duygusunu baştan yapmalı ve evli bir adamdan uzak durmalıydın
bir aşk bukadar kör edemez insanın gözünü hadi adam ayrılsaydı seninle evlenseydi bir atasözü var bilirsin öğretmensin YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ve bu sözün çıktığını çevremde gördüm şimdi sen ne yapacağım die soruyorsun ya sana bu yaptığından sonra
yerin dibine gir derim
ama o adama da bir ders vermek gerekir gül gibi karısını aldatıyor
aaaa çok sinirlendim ben

kızlar çok aşığım...
napıcam bilmiyorum....nasıl ayrılıcam bilmiyorum...evli ama çocuksuz birine aşığım..boşanmaları an meselesiyken başladı ilişkimiz...çok koştu peşimden 1 sene baskı yaptı. ben de o da o kadar çok bağlandık ki birbirimize...mafoldumben
şimdi ben ona ''senden sonra toparlanamam...evlensem de başkasıyla sevemem...yapamam'' dediğimde o bana '' senin benden sonrası diye bişeyin olmıcak, biz hep beraber olucaz '' dedi bana....öğretmenim bi de atama bekliyorum.. 1 seneye kadar gidebilirim atamam olursa gidersem ayrılmak durumunda kalıcam...her gece ağlıyorum....kimseyi sevemiyorum...bakmıyorum bile kimseye....çıldırmak üzereyim....beklemekten bıktım....karısına herşeyi anlatmak geliyor içimden ama ....yapamıyorummafoldumben
işin kötüsü ailem onu bekar biliyor ve de çok seviyorlar...annem, biz kavga etsek onun tarafında ...düşünün artık...söylesem evli olduğunu kıyamet kopar...şuanda ağlıyorum yazarken...bıktım tükendim...napıcam ben kızlarmafoldumben

hı hı evet
şimdi böyle düşünürsün evlenin ula herif neden seninle evlendim ki beni ne mendisler ne doktorlar istedi de ben bakmadım dersin kaydirigubbakcemile
hele bir de o da siz boşanma aşamasındayken birini de bulursa seyreyle sen gümbürtüyü :içelim:

Back
X