• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık olmak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi annakarenine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

annakarenine

Ziyaretçi
Öncelikle eminim pek çok kişi bu durumdan dolayı beni yargılayacak ve küfürden daha beter sözler savuracaktır. Ama yinede beni anlayanlara derdimi anlatmak istiyorum. Bir müddettir evli bir adama karşı bir şeyler hissediyorum. Biliyorum doğru değil ve dahi çok yanlış ama gönül etik nedir dinlemiyor. Şunu da belirtmeliyim bu benim kendi içimde yaşadığım bir şey o kişinin haberi yok ve olmayacakta. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim. Çok zor bir durumdayım bu lanet duygudan kurtulmak zorundayım.

Öncelikle tebrik ederim.
Bazilari gibi gidip acilip o kişiden birşeyler beklemiyorsunuz .
Gönül ferman dinlemez haklisiniz .
O kişiden olabildiğince uzak durun .
Başka birimleriyle tanismaya bakin lütfen..

Öncelikle eminim pek çok kişi bu durumdan dolayı beni yargılayacak ve küfürden daha beter sözler savuracaktır. Ama yinede beni anlayanlara derdimi anlatmak istiyorum. Bir müddettir evli bir adama karşı bir şeyler hissediyorum. Biliyorum doğru değil ve dahi çok yanlış ama gönül etik nedir dinlemiyor. Şunu da belirtmeliyim bu benim kendi içimde yaşadığım bir şey o kişinin haberi yok ve olmayacakta. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim. Çok zor bir durumdayım bu lanet duygudan kurtulmak zorundayım.

Adamdan ilgi mi gördün nasıl peydah oldu bu his anlamadım

düşünmeyey çalışın derim ve uzak durun kafamızda kurdukça da aşık olduğumuzu düşünebiliyoruz.
inş kurulursunuz bu durumdan nickiniz de manidar olmuş

Hayatınızda bi boşluk mu var.Öyle zamanlarda insanlar en olmadık şeylere sarılıyor genelde.
Belki kendinizi başka işlerle meşgul etseniz bu gereksiz ilgide geçer.

uzak dur sakınnnn :19:
unut gitsinnnnnnn :ssz:

Gönlüne söz geçiremiyosun, ama böyle durumlarda geçirmen gerek işte :31:
İnşallah duyguların o kadar derin değildir de unutursun hemen.
Peki her gün görüyor musun bu adamı? Aynı ortamda mısınız?

Adamdan ilgi mi gördün nasıl peydah oldu bu his anlamadım

O kişi benim aynı zamanda hocam ve sanırım bilgisi zekası hali tavrı beni etkileyen. İlgi gördüğüm söylenemez mümkünsede bu durumda görmeyim zaten. Bazen aceba ilminden dolayı mı etkilendim diyorum kendime.

insanın kendini bilmesi ne hoş...

sevindim senin adına...umarım bu tutumunu değiştirmezsin... duygularına ne iyi gelir bilmiyorum..

uzaklaşmak sanırım...

Gönlüne söz geçiremiyosun, ama böyle durumlarda geçirmen gerek işte :31:
İnşallah duyguların o kadar derin değildir de unutursun hemen.
Peki her gün görüyor musun bu adamı? Aynı ortamda mısınız?

Evet her gün görüyorum dediğim gibi hocam kendisi.

O kişi benim aynı zamanda hocam ve sanırım bilgisi zekası hali tavrı beni etkileyen. İlgi gördüğüm söylenemez mümkünsede bu durumda görmeyim zaten. Bazen aceba ilminden dolayı mı etkilendim diyorum kendime.

Üniversitedeki hocana aşık oldun yani... Valla adamdan ilgi görmediysen bu düşüncelerin biraz tuhaf... Nasıl atlatırsın bilemem sürekli görmek zorunda kalıyorsan işin zor

İnsanlar bazen hisseder böyle şeyler, her gün görmenden kaynaklanan, hayranlıktan doğan bir his olabilir
Sen zaten farkındasın her şeyin
Kendine hakim olmaya devam et, mümkünse aynı ortamda olmaktan kaçmaya çalış
Kendine telkin ver sürekli bunun gerçek bir sevgi olmadığına dair
Allah yardımcın olsun

Duyduğunuz hislerin yanlış olduğunun siz de farkındasınız. Umarım ilerleyen zamanlarda hislerinize kapılıp adamın ilgisini çekmeye, adama açılmaya çalışmazsınız zira bir yuvayı yıkmayı, 2. kadın olmayı kendinize yakıştırmayacağınızı umuyorum.

Hayatınızda bi boşluk mu var.Öyle zamanlarda insanlar en olmadık şeylere sarılıyor genelde.
Belki kendinizi başka işlerle meşgul etseniz bu gereksiz ilgide geçer.

Evet uzun süreli bir ilişkim bitti yakın zamanda. Yorum yazan herkese teşekkür ederim ...

Duyduğunuz hislerin yanlış olduğunun siz de farkındasınız. Umarım ilerleyen zamanlarda hislerinize kapılıp adamın ilgisini çekmeye, adama açılmaya çalışmazsınız zira bir yuvayı yıkmayı, 2. kadın olmayı kendinize yakıştırmayacağınızı umuyorum.

Allah korusun. Böyle bir şeyi kaldıramam zaten ve bunun farkında olduğum için bu yanlışın içinden çıkmalıyım.

ben aşık oldugunuzu sanmıyorum
hergün görmenizden kaynaklanan bi durum:23:

Çok zor bi durum Allah sabır versin onu hergün görüyor olmanız kötü kalbinizin değil mantığınızı dinleyin

Senin olmayana el uzatmak haramdir ...

Umarim en kisa zamanda unutursun.

Mantıklı düşüneceksiniz... Pek çok insanın başına gelebilir, duygusal bir durumdur, kötü hissedecek bir şey yok... Son odaklı düşünün... Biz kadınlar için ilişkide varılacak "son, nihai nokta" evliliktir... Sizin bu kişiyle bir sonunuz var mı? Yok... Ha belki tanışırsınız, aşık olursunuz, ayrılır, beraber olur evlenirsiniz... Bu süreçler zor olur, sizi mutlu ettiği kadar hırpalar da... Aşk için değer mi? Bence değmez... Anladığım kadarıyla ortada aşk da yok, bir ilgi var sadece, bugün var yarın yok cinsten... Kendinize zaman verin... Yanlış anlamadıysam üniversitede öğrencisiniz, gençsiniz, karşınızdakinin yaşını bilmem ama, sizin kadar genç olmadığını varsayıyorum... Allah aşkına ne yapacaksınız sizden yaşlı, evli barklı adamı böyle genç, daha hayatın başında, en güzel yerinizdeyken... Siz yaşlı, bir de evli barkı adama mı kaldınız? Biraz kendinize zaman verseniz, karşınıza size denk, yaşınıza konumunuza denk biri çıkacağına şüphem yok... Zeka etkiledi dediniz, öğrencilikte normaldir, ama sizi etkileyecek ve size daha münasip nice zekalarla karşılayacağınıza emin olun... Acele etmeyin... Siz kendinizi geliştirmeye bakın, ilerlemeye bakın... Dediğim gibi en kısa zamanda içinize sinecek bir yol arkadaşı edineceğinize eminim...

ask degl hayranlık olamaz mı senınki ?? :26:

Back
X