• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir adama aşık olmak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi annakarenine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:-) kime asik olacagimizi secemiyoruz seni anliyorum bunu icinde yasayabilirsen ne mutlu sana.Genellikle ogrenciler hocalarina asik olur gecixi bir durum merak etme dogru kisiyle karsilasinca unutacaksindir.

Eger asik olsaydiniz, bunu diyemezdiniz. Cunku hakiki ask bir bilincsizlik halidir. Sizinki begeni, hoslanma tarzinda bir sey sanirim. O bey, esi ile mutluyken siz nicin aci cekesiniz? Bircok donanimli bekar beyler var. Cok buyutmeyin kafanizda. Yanlisi yanlis olarak gorebiliyorsaniz, kendinize pek ala soz gecirebilirsiniz.

Evde bekleyen karisini dusun aklindan gider diye dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Sırf başarı olmasada, bilgi, başarı, karizma, insanlarla olan ilişkileri vs vs seni ''etkilemiş'' olabilir. Mesela beni ve bence birçok insanı, başarılı kişiler cezbeder. Demek ki senin de hayalinde böyle bir kalıp varmış ve biranlık boşlukta bu kalıbı, onunla doldurmuşsun.

Bence en az onun kadar başarılı ya da ona yakın özellikte birisiyle tanıştığında falan bu düşüncelerden yavaş yavaş uzaklaşırsın. Yeter ki bunu takıntı haline getirme çünkü adam evliymiş.

Son düzenleme:
Daha ocak ayin da konu acmissin sözlumu cok seviyorum beni el ustunde tutuyo v.s demissin ayrildiysaniz senin simdi en azindan ask acisi cekiyo olman gerekirdi evli bi erkek sadece boşa geçen zaman kaybıdır ve bu zamanlar bidaha asla geri gelmez

Aşk değil hayranlık, genelde lise olurdu, yaş ortalaması artmış zahir.

Kendini adamin karisinin yerine koyup, tam olarak ne hissedecegini iyice bir hesapla.

Öncelikle eminim pek çok kişi bu durumdan dolayı beni yargılayacak ve küfürden daha beter sözler savuracaktır. Ama yinede beni anlayanlara derdimi anlatmak istiyorum. Bir müddettir evli bir adama karşı bir şeyler hissediyorum. Biliyorum doğru değil ve dahi çok yanlış ama gönül etik nedir dinlemiyor. Şunu da belirtmeliyim bu benim kendi içimde yaşadığım bir şey o kişinin haberi yok ve olmayacakta. Bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim. Çok zor bir durumdayım bu lanet duygudan kurtulmak zorundayım.
Size kızmadım, yargılamayacagim da çünkü yanlış olduğunun bilincindesiniz ve karşı taraftan bir beklentiniz yok.
Sizin yapmanız gereken ilginizi başka yöne kaydırmanız. Başka mesgaleler bulup, aklınızı meşgul edin.
Boşlukta olabilirsiniz.

O kişi benim aynı zamanda hocam ve sanırım bilgisi zekası hali tavrı beni etkileyen. İlgi gördüğüm söylenemez mümkünsede bu durumda görmeyim zaten. Bazen aceba ilminden dolayı mı etkilendim diyorum kendime.

bi seyi merak etdimde.cocugu varmi hocanizin?yani karisi ,ustune de bi de cocugu varsa kendinizi onlarin yerine koyun uzak durmaya calisin bence.belki hayatinizda cok daha iyi biri olucaktir.ve cok mutlu olucaksiniz.allahtan yardim isteyin ona siginin ve uzak durun.

Ayrıldığınız kişiyle kıyaslamışsınızdır. En sık gördüğünüz. Olgun, bilgili cool adam... Tabii beğeni duyarsınız normal. Ama ilişki yaşasanız inan hiç güzel bişey olmaz . Zaten yasak bu tarz şeyler o cezbetti bence bir an, ama aşık olacak bir şey göremiyorum.
O adamın evde pijamalı hallerini düşünün:52::52: Çoğu adam evde pisi gibi oluyor. Komik oluyor Coolluk falan kalmıyor. Gözünüzde büyütmeyin. Başka ortamlara girin. Yeni birileriyle tanışın bekar tabii

Bravo kizim istikrarla uzak dur ...kendini sakin basitlestirme...bir hayranlik bu bi zaman sonra gececek.

hislerine söz geçiremezsin, bir suçun yok ki...

davranışlarını kontrol edebilirsin, sen de ediyorsun zaten.

Back
X