- 4 Ekim 2017
- 161
- 89
- 13
- 33
- Konu Sahibi Elaaeymenn
-
Maalesef ilginç olanda bu zaten toplum ve aile baskısı diye bir şey söz konusu değil. Kadının ailesi çok rahat kendisi de üniversite mezunu, kendi ayaklarının üzerinde durabilen çalışan bir bayan. Allah şaşırtmasınBenim fikrim,kadın eğer rahat bir çevreden geldiği halde böyle düşünüyorsa iradesine saygı duyulmalı.Diğer türlü toplum baskıları falan filan etkisi varsa ben o kadına çok üzüldüm.
Maalesef ilginç olanda bu zaten toplum ve aile baskısı diye bir şey söz konusu değil. Kadının ailesi çok rahat kendisi de üniversite mezunu, kendi ayaklarının üzerinde durabilen çalışan bir bayan. Allah şaşırtmasın
İsabet olur vallahi .. Sizce ne yapmalıyım x'in ailesine anlatmalımıyım durumu en azından kız kardeşinin bilgisi olsun istiyorum. 25 yaşında belki bişeylere çözüm bulabilir diye düşünüyorum.
Sanırım kusucam!
Valla bilemedim , anlatsaniz bir dert anlatmasaniz bir dert..İsabet olur vallahi .. Sizce ne yapmalıyım x'in ailesine anlatmalımıyım durumu en azından kız kardeşinin bilgisi olsun istiyorum. 25 yaşında belki bişeylere çözüm bulabilir diye düşünüyorum.
Adam mantikliYuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur.
Dimi yaa??Anlayamadim ben. Kadinin 2 cocugu var. Ailesi bu cocuklar nerden geldi demiyor mu?
Adam mantikli
Demis biri eskirse digerine gecerim tobe tobee
Biri hastalanirsa digerine
Yitirilmis bazi degerler, saskinlikla dinliyoruz.
Cocuklara şuanda o adamın evli ablası bakıyor 3 yıldır adamın eniştesi bile kabullenmiş bu durumu. Anlayacağınız kızın ailesinin çocuklardan haberi yok ki ailesinden gizli doğum yapmış. Düşünün 4 aylık hamileyken karnı belirginleşmeye başlamıştı bana kist var bende demişti hatta ailesini de öyle kandırdı. Sonradan sehırdısında iş teklifi aldım dedi ve apar topar şehir dışına çıkmıştı tabi bu esnada bir sürü dolap çevirmiş.Anlayamadim ben. Kadinin 2 cocugu var. Ailesi bu cocuklar nerden geldi demiyor mu?
Zaten adamı birbirlerinden hiç kıskanmıyorlar. Birbirlerinden kıskandıkları tek şey "ona kaban hediye etmişsin, beni bir cüzdanla kandırmazsın" bu tarz şeyler...Yuh.. diyebiliyorum sadece. Ama mantıklı bi teklif.. Adam sırayla çocuk yapmış bi ondan bi ondan. Mideler onu kaldırıyorsa aynı evi de kaldırır hemde ucuz olur 2 ev açmak zordur.
2 cocukta da kist var diyip il disina mi cikti? 5 ay kimse mi ziyaretine gitmedi? Sonra kadin cocuklarini gormedi mi hic?Cocuklara şuanda o adamın evli ablası bakıyor 3 yıldır adamın eniştesi bile kabullenmiş bu durumu. Anlayacağınız kızın ailesinin çocuklardan haberi yok ki ailesinden gizli doğum yapmış. Düşünün 4 aylık hamileyken karnı belirginleşmeye başlamıştı bana kist var bende demişti hatta ailesini de öyle kandırdı. Sonradan sehırdısında iş teklifi aldım dedi ve apar topar şehir dışına çıkmıştı tabi bu esnada bir sürü dolap çevirmiş.
Hayır canım ailesinden gizli hamile kaldı hepimizi bende kist var karnım o yüzden şişiyormuş diye kandırdı.Dimi yaa??
Ben kacirdim orayi.
Hamile iken falan fark etmediler mi?
Konu tutarsiz.
Zaten adamı birbirlerinden hiç kıskanmıyorlar. Birbirlerinden kıskandıkları tek şey "ona kaban hediye etmişsin, beni bir cüzdanla kandırmazsın" bu tarz şeyler...
Yoksa adam umurlarında bile değil
Sonuncusunda ben o zamanlar daha sık gidip geldiğim için biliyorum kist var diyordu ve il dışına cıktı hatta o esnada ailesi yerleştirmeye gittiğinde adam eşini de aynı şehre gönderip x in çalışacağı yerde müdür olarak tanıtmış. X in ailesine adamın eşi kızınız benimle kalabilir ben tek yaşıyorum talebinde bulunmuş o şekilde ayarlamışlar nasıl ayarladılarsa inanamıyorum bu olanlara2 cocukta da kist var diyip il disina mi cikti? 5 ay kimse mi ziyaretine gitmedi? Sonra kadin cocuklarini gormedi mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?