- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Elaaeymenn
-
simdi okudum olaylar olaaaayylaaarr. İlginç
Kadindaki cesarete bak sen 1. Yi doğurmuş , onu bile kimseye gösteremeyip 2. Yi de doğurmuş.
Pekii
Neyse en azından adam sıraya koymuş
Hak geçirmemiş
Inanamıyorum yaaHayır canım ailesinden gizli hamile kaldı hepimizi bende kist var karnım o yüzden şişiyormuş diye kandırdı.
Bir hafta oldu bu arada bu olayı öğreNe kadar da ani gelisen olaylar
Rahat diye bahsettiğim aile adamın eşinin ailesi x'in ailesi olması gerektiği gibi aslında hani ailesinden kaynaklı bi problemi var desem o da yok gayet mütevazi insanlar ama bu kız neden böyle anlamış degılımmAile rahat ama hamileliği saklayacak kadar da tutucu
Baştan tutup sonra rahat bırakacaklardı
Merak etme o bu kafayla üçüncüyü dördüncüyüde doğurur kadından da o rahatlığı almışken hazır kıza bir türlü laf anlatamıyorum bi insan bile bile neden hayatını mahvetmek ister ki ?Kadindaki cesarete bak sen 1. Yi doğurmuş , onu bile kimseye gösteremeyip 2. Yi de doğurmuş.
Pekii
Hanımefendi ne adamı evet benzer bir konu fakat insanlar hayatta sürekli benzer konularla karşılaşıyor zaten burada sürekli kv, kp konuları dönüyor aynı üyeler farklı bir nickle mi yazıyor o zaman? Ayrıca beyfendinin mesajını okudum dikkat edersiniz ki mesajın oluşturulma tarihi ağustos 17 1 ayda da + 2 çocuk olamayacağına göre bir şeyden kesin emin olmadan insanlara yersiz yakıstırmalar yapmayın lütfenAha buraya o adam konu açmıştı bir de kim haklı diye sormuştu
Anlamıyorum bir üye ile konularımız benzerlik gösteriyor diye aynı kişi mi olmamız gerekiyor ?Sanirim erkek uye olarak girmek yasak deni ce birde böyle açayim konuyu dedi
konu tamamen duygusal yani.Zaten adamı birbirlerinden hiç kıskanmıyorlar. Birbirlerinden kıskandıkları tek şey "ona kaban hediye etmişsin, beni bir cüzdanla kandırmazsın" bu tarz şeyler...
Yoksa adam umurlarında bile değil
Valla bizde anlamadıkBir hafta oldu bu arada bu olayı öğre
Rahat diye bahsettiğim aile adamın eşinin ailesi x'in ailesi olması gerektiği gibi aslında hani ailesinden kaynaklı bi problemi var desem o da yok gayet mütevazi insanlar ama bu kız neden böyle anlamış degılımm
Yani pes diyorum mesajımı iyi okusaydınız olayları 1 hafta önce öğrendiğimi fark edebileceksiniz.ve 4 yıl durdu durdu olaylar buraya yazdığı sırada hızlandı
O böyle bunları yapabilecek bir kız değildi müthiş bir değişim yaşamış. Engellemek istememin en büyük nedenlerinden biri de bu adamdan hiç bişe olmaaaazzz ! Ahh bunu bi anlatabilsem zatenInanamıyorum yaa
Ben şok.
Ne denilebilir ki?
Insallah uğruna bu denli yalana bulandığı adama değer!!
Aslında en duygusal yaklasılmaması gereken bir adam sanıldığı gibi maddi durumu iyi falanda değil günümüz düzeyinde orta gelire sahip yani bu adamda x ne buluyor anlamıyorum zaten tip yok para yok karakter sıfır zaten ben bu kızı ne yapacagım yakonu tamamen duygusal yani.
çocuklar bile umrunda olmamış, birilerine vermiş.
yazık.
inşallah adam ikisini de terkeder.
Size niye bu kadar dert oldu ?O böyle bunları yapabilecek bir kız değildi müthiş bir değişim yaşamış. Engellemek istememin en büyük nedenlerinden biri de bu adamdan hiç bişe olmaaaazzz ! Ahh bunu bi anlatabilsem zaten
terket.Aslında en duygusal yaklasılmaması gereken bir adam sanıldığı gibi maddi durumu iyi falanda değil günümüz düzeyinde orta gelire sahip yani bu adamda x ne buluyor anlamıyorum zaten tip yok para yok karakter sıfır zaten ben bu kızı ne yapacagım ya
Kadın zaten beni ilgilendirmiyor bende bir anneyim benimde evladım var ailesiyle komşuyuz her gün yüz yüze bakıyoruz ve bunları biliyor olup yutmak içime sinmiyor ama dediğiniz gibi neden dert ediniyorsam kendime belki de bende bi anne olduğum için olabilirSize niye bu kadar dert oldu ?
Arkadaşınız eyvallahta kadın 2 çocuk yapmış adamdan
Hayatından ziyadesiyle memnun
Siz olayın neresindesiniz ?
Ailesine söylemeyi düşünüyorum fakat böyle bırsey aileye pat diye nasıl söylenir ki en azından kız kardeşine söylemek istiyorum eşimde boşver sen topa girme diyorterket.
senin yapacağın hiçbir şey yok.
Anne olmanız arkadaşınızın hayatına bu kadar müdahil olmanızı gerektirmez.Kadın zaten beni ilgilendirmiyor bende bir anneyim benimde evladım var ailesiyle komşuyuz her gün yüz yüze bakıyoruz ve bunları biliyor olup yutmak içime sinmiyor ama dediğiniz gibi neden dert ediniyorsam kendime belki de bende bi anne olduğum için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?