evli bir adamın bekar bir kadından hoşlanması

yorumunuz için teşekkür ederim hediyeleri kabul etmiyorum ama her sabah masamda ayrı birşey atıyorum ve istemiyorum diye dile getiriyorum eşinin yerine kendimi koyuyorum ve bunu ilk önce kendime sonra o kadına yapmam
Tavrınız neden net değil? '' Bi daha masama ot dahi koysan karına postalarım. '' diye tersleyin, daha koyabiliyor mu bakalım?

Tabiki konuşmayı,iletişimi kesmelisin,kesinlikle hediye falan almayacaksın,işyerinde duyulursa düşünsene,ailen de zor duruma düşer,,,
Ona hitap şeklin değiştirmelisin ,bu zamanda kimseye güven olmaz lafını hiç duymadınız mı?
kesinlikle öyle işin buraya gelecegini inanın düşünemedim ben çok gülen eğlenen birisiyim böyle bir şey olacagını bilseydim hiç yanında bile durmazdım

Hediyeleri kafasına çarpın baban yaşındaki birinin hediyelerine kalmadınız heralde ve evlisiniz.
merhaba ben evli değilim ama o evli arama mesafe koydum iş çıkışı sürekli mesaj atıyor cevap vermiyorum aynı departmanda çalışıyoruz her dakika yan yanayız

Herkese merhaba;
sevgili arkadaşlar buradan yazacaklarımı kimse yargılamasın bu hayatta herkesin başına gelebilir sadece düşüncelerinize ihtiyacım olduğunu utandığımdan kimse anlatamadığım için buraya yazıyorum;
büyük bir şirkette çalışıyorum yaşım 21 iş yerinde 2. senem 1 senedir sürekli abi dediğim işten beraber çıktığım arada işe beraber gittiğim babam yaşında cidden babam yaşında olan biri ama ben kendisine sürekli abi derim çok güler çok eğleniriz beraber, kendisi evli ve bana yakın zamanda sana karşı farklı duygular hissediyorum dedi inanın şok oldum ve böyle birşey hissetmediğimi dedim şuan bana sabahları hediyeler alıyor ne yapacagım yalvarırım bir şey söyleyin
Kandırılmak oynanmak üzeresin o babam yaşında dedigin adama 1 adım at sonrası pişmanlık dolu bir hayat seni bekliyor alacak sakın kardeşim bak çok güzel yaştasın eminimde çok güzelsindir çirkin kadın yoktur çünkü ayagını sağlam bas bidahada yanyana bile oturma böyle biriyle senin yaşında çocugu var belkide senden beklentileri farklıdır senin ona ona baba diyerek baktıgını o ters anlamış uzak tut kendinden

iş yerinde nasıl böyle bir tepki verebilirim lütfen benim yerime koyun kendinizi hediyeleri direk çöpe atıyorum gözünün önünde
Evli herifin alenen size yazmasından daha mı fazla sıkıntı olur, hediyeleri kafasına geçirmeniz?

Net bir şekilde terslerseniz vazgeçer. Şu an sizin yumuşak olmanız onun umutlanmasına neden oluyor. Koyduğu hediyeleri masasına geri bırakın. Kaldı ki işyerinde kimse görmüyor mu? Dedikodu yapılıyordur illa ki ve bunda zararlı siz çıkarsınız
kesinlikle haklısınız fakat biz beraber çalışıyoruz kimse göremiyor yemek saatlerinde hiç öyle bir şey yokmuş gibi davranıyor

Kandırılmak oynanmak üzeresin o babam yaşında dedigin adama 1 adım at sonrası pişmanlık dolu bir hayat seni bekliyor alacak sakın kardeşim bak çok güzel yaştasın eminimde çok güzelsindir çirkin kadın yoktur çünkü ayagını sağlam bas bidahada yanyana bile oturma böyle biriyle senin yaşında çocugu var belkide senden beklentileri farklıdır senin ona ona baba diyerek baktıgını o ters anlamış uzak tut kendinden
çok teşekkür ederim güzel kalpli insan aynı depertmanda beraber çalışıyoruz eskiden bunları söylemeden ben abi böyle yapalım şöyle yapalım derdim şimdi hiç konuşmuyorum bile ama yazmaya sosyal medyadan yazmaya wp yzmaya asla pes etmiyor ve ben bu insana sevdiğim kişiyi anllatım ne yapacagım
,

iş yerinde nasıl böyle bir tepki verebilirim lütfen benim yerime koyun kendinizi hediyeleri direk çöpe atıyorum gözünün önünde

Ben zaten kendimi sizin yerinize koyarak yazdim bunu. Is yerinde babam yasinda adam bana bunu yapabiliyorsa ben hediyeyi neden kafasina geciremiyorum? Siz boyle gozunun onunde cope atmakla ugrasirsaniz daha cok isiniz var. Agzinin payini neden veremiyorsunuz? Bu da mi ayip?

çok teşekkür ederim güzel kalpli insan aynı depertmanda beraber çalışıyoruz eskiden bunları söylemeden ben abi böyle yapalım şöyle yapalım derdim şimdi hiç konuşmuyorum bile ama yazmaya sosyal medyadan yazmaya wp yzmaya asla pes etmiyor ve ben bu insana sevdiğim kişiyi anllatım ne yapacagım
,
Çünkü sert bir tepki görmüyor. Hediyeleri çöpe atıp, mesajlara görüldü yapmakla kalıyorsunuz. Muhtemelen naz sanıyor.

,
Engelle kuzum tehdit et babama gösteririm yazılarını de tepkini koy konuşmak ile anlamazlar illaki dedikleri olacak fırsat verme yüzsüze

Ben zaten kendimi sizin yerinize koyacak yazdim bunu. Is yerinde babam yasinda adam bana bunu yapabiliyorsa ben hediyeyi neden kafasina geciremiyorum? Siz boyle gozunun onunde cope atmakla ugrasirsaniz daha cok isiniz var. Agzinin payini neden veremiyorsunuz? Bu da mi ayip?
tabi ki değil fakat ben zaten istemediğimi böyle birşeyin asla mümkün olmayacagını belirttim

o iğrenç insana kendini kullandırma. Sonra çok pişman olursun. Sana Aldığı her hediye çocuklarının nafakası. İğrenç bir zihniyetle senden faydalanmaya çalışacak. Senin aklın biraz karışmış biraz ilgisi hoşuna gitmiş gibi geldi. İstemediğini net şekilde belirt. Öğle yemeklerinde öyle davranmamasi onun başkalarından çekindiğini gösterir. Sert olursan göze alamaz.
Bir de karısı dava açarsa bunu anlayıp sen de okka altindasin haberin olsun.

Back
X