evli bir adamla birlikteyim ltfn eleştirmeden yorum atmanıza ihtiyacım var:((

ne yapmam gerekir karısını da bırakmıyor ve onu ćok seviyorum
Cocugu senin yasindadir eminim ki babam yasinda adam yani...
Bide çok seviyorum demissin ne bekliyosun tebrik mi edelim ?
Gidip adami karisindan mi ayiralim?
Yuva yikanin yuvasi olmaz derler ama sen bu düsüncede degilsin tek diyecegim sey .
Ilerde sende evlenince kocaninda bi sevgilisi olur.

gerçekten bikmiyorum dışarıda bizi gören benim için ne düşünüyordur yaş farkını anlıyorlar mdr
Fake konu açıyorsun bari adam gibi yap şu işi, belli etme bu kadar. Eğlencesi kaçıyor sonra. Biz mi öğretelim sana bunu kardeşim?
Olmamış bu olmamış bebeğim.

gerçek fake değilim kimseye anlatamıyorum mecbur buraya kayıt oldum

Fake değilsen çok merak ettim nerde tanıştınız? ? Nasıl bi ortamdaydiniz sen 25 o 50 ! Bu arada amcanın da maşallahı varmış

O kadar beyin fukarasisin ki fake konu bile açarken saçmalıyorsun ... neymiş efem dışardan bakanlar yas farkını anlıyormuymus

neyse hata bende buraya gelip dertleşmeye çalışıyorum kimseye söylenmiyor böyle şeyler

Buse0123 nasıl bir yardım yapalım mesela şöyle bayan nickiyküle üye olmuyormusunuz hepiniz aynısınız

Çoktan seçmeli bir hayatınız var:
1) Memnunsanız, bu şekilde devam edebilirisiniz.
2) Karısının durumu farkedip onu terk etmesini bekleyebilirisiniz.
3) Onun sizi bir gün terk etmesini bekleyebilirsiniz.
4) Elinizi vicdanınıza koyup bir hata yaptım kimseyi mağdur etmeyip yoluma da devam edebilirim diyebilirsiniz.
Anlayacağınız her insan tercihleri, hataları ve bedelleri ile yaşar. Seçim hakkı sizin. 24 yaşındasınız, sil baştan başlayabilirsiniz. Ama 50 yaşında olan bir kadın sizin kadar şanslı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…