- 20 Haziran 2016
- 6.706
- 11.041
- 248
Bence gerçek değil bu konular ya şikayet edelimYa konu sahibi bizimle dalga geçiyor ya da akıl ve ruh sağlığı bozulmuş ne yaptığını bilmiyor. Ben çözemedim bu işi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gerçek değil bu konular ya şikayet edelimYa konu sahibi bizimle dalga geçiyor ya da akıl ve ruh sağlığı bozulmuş ne yaptığını bilmiyor. Ben çözemedim bu işi.
Dertleri neymişArkadaşlarıma dershane ogretmenimle aşk yaşadığımı anlatamıyorum o da bana başta dertlerini anlatmıştı iyi biri diye düşünmüştüm
Ben şimdi şikayet ettim. Yönetim erkek mi kadın mı onu bilir ama bu yaşadıkları konusunda bilgileri olur mu sanmıyorum.Bence gerçek değil bu konular ya şikayet edelim
Eşiyle cinsel hayatının iyi gitmediğini falan mı anlattı yoksaArkadaşlarıma dershane ogretmenimle aşk yaşadığımı anlatamıyorum o da bana başta dertlerini anlatmıştı iyi biri diye düşünmüştüm
Dümdüz görüşmeyerek telefonunu engelleyerek bağınız kopartabilirsiniz. İletişim kesmekten daha kolay bir şey yok, tabii gerçekten iletişimi kesmek istiyorsanız.Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir arkadaşıma anlatıyordum.Bu kişi benden yaşça büyük,evli bir adamdı.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Hayır o gün çok korkmuştum her yerden engelledim.Eve gidip perdeleri bile çektim takip edildiğim gün.Hastane evime yürüme mesafesi olmasına rağmen otobüse bindim hâlâ daha otobüsü takip ediyor mu diye korkuyordum.O gün büyük bir korku yaşadım.Ve bu adama güvenip görüşmeye devam mı ettin?
Bunu öğrendikten sonra zaten her yerden engelledim ama peşimi bırakmadı.Başka hesaplardan yazmaya başladı.En son uzaktan sadece yazışarak dertleşmenin bana zarar getirmeyeceğine inandım.O bana anlatıyordu ben de ona.Seni takip edip sahte profil kullanan, kendini kadın gibi tanıtan birine güvendin yani? Acilen tedavi olmalısın. Yolun yol değil. Böyle devam edersen başına iş açacaksın.
Tamam. Sohbetiniz daim olsun .Hayır o gün çok korkmuştum her yerden engelledim.Eve gidip perdeleri bile çektim takip edildiğim gün.Hastane evime yürüme mesafesi olmasına rağmen otobüse bindim hâlâ daha otobüsü takip ediyor mu diye korkuyordum.O gün büyük bir korku yaşadım.
Bunu öğrendikten sonra zaten her yerden engelledim ama peşimi bırakmadı.Başka hesaplardan yazmaya başladı.En son uzaktan sadece yazışarak dertleşmenin bana zarar getirmeyeceğine inandım.O bana anlatıyordu ben de ona.
Hayır asla o konularda konuşmadım.Eşiyle cinsel hayatının iyi gitmediğini falan mı anlattı yoksa
Senaryoların gittikçe kötüleşiyor, bölümleri uzatmak adına içine edilmiş dizilere benzemeye başladı.Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
Tek ortak nokta eski sevgilimle yaşı aynıydı.O yaştaki bir adamın nasıl düşüneceğini eski sevgilimi kendime nasıl dondurebilecegimi falan sorardım.Dertleşecek başka kimse yok muydu çevrende? elin evli barklı adamına özelini anlatıyorsun sonunda ne olmasını bekliyordun. Adam birde yaşça büyük nasıl bir ortak nokta buldunda arkadaşlık kurabildin.
Senaryo değil ki adam eski sevgilime olan aşkımı kıskandı galiba.Senaryoların gittikçe kötüleşiyor, bölümleri uzatmak adına içine edilmiş dizeleri benzemeye başladı.
Biraz daha düşünüp konu aç sen bundan sonra.
senin yapasın var senaryolarından belli .Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir arkadaşıma anlatıyordum.Bu kişi benden yaşça büyük,evli bir adamdı.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Tabi tabi kesin senaryo değil.Senaryo değil ki adam eski sevgilime olan aşkımı kıskandı galiba.
Hatta o adam beni takip edince korkudan eski sevgilime bir adam beni takip etti diye mesaj atmıştım.O da hastane adi bile vermeden nasıl hastaneyi bulabileceğini onunla iletisim kurmak senaryo kurmamam gerektirdiğini söylemişti.Ama adam evine en yakın hastane oydu oraya gideceğini tahmin etmiştim diye açıkladı.Belki hastaneye gitmeyedebilirdim ama adam şansını denemiş işi gücü de yok emekli olduğu için gelmiş hastaneye beklemiş.Ben de şok oldum zaten.Daha sonra bu adam panel diye bir şeyden bahsetti telefon numarasından adrese falan ulaşılabildiğinden.Ben de eski sevgilimin evli olup olmadığını belki bu panel sayesinde öğrenebilirim diye düşündüm.Adamla dertleştik ama o paneli ona sağlayan kişiye daha önce para gondermedigi için bana eski sevgilimle ilgili bilgi almadı.Senaryoların gittikçe kötüleşiyor, bölümleri uzatmak adına içine edilmiş dizilere benzemeye başladı.
Biraz daha düşünüp konu aç sen bundan sonra.