• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Bu adama eski sevgilimle ilgili ne yaşarsam yaşayayım ondan vazgeçmeyeceğimi açıkça söyledim.‘İşsiz kalsa da,fakir olsa da,hatta yatalak bile olsa ben yine de ondan vazgeçmem’ diye defalarca anlattım.Buna rağmen nasıl hâlâ benden bir beklentiye girebiliyor?Benim başka biriyle bir şey yaşayabileceğimi nasıl düşünebiliyor?Gerçekten aklım almıyor.Eski sevgilimin ev arkadaşı da bana ev arkadaşı gibi birini asla bulamayacağımı onu bırakmama konusunda bana hak verdiğini söyledikten sonra bir gün( eski sevgilimle olan cinsel münasebetimi de bildiği için mi bilmiyorum.) kapıyı çırılçıplak açtı.Eski sevgilim evde yoktu eve geldiğinde kapıyı anahtarla açıyor o adam bana bilerek o şekilde açtı kapıyı o da belki bir şey yaşarım diye medet umdu belki de.Adama olan bağımlılığımı bilmelerine rağmen nasıl benden beklentiye girebiliyorlar.Beni öldürseler ben başka kimseyle bir şey yaşamayacak moddayım.
Ay adamların da çok umrunda senin vazgeçip vazgeçmiceğin amaçları sen onlarla ol değil ki kullanmak hatta daha iyi bela olmaz yapışmaz bize diyolardır

Konuştuğun kişinin erkek ve evli olduğunu anladıktan sonra niye devam ediyosun ? Engelle geç nolcaksa olsun başına iş gelmesin diye metres mi olcaksın
Engellersem adam panel işlerine bulaşır beni bulabilir ya da eski sevgilimi bildiği için o konuda bir şey yapar diye korkuyorum.O yüzden direkt engelleyemem bir sebep bulmam gerek.Tabi ki metres olmayacağım asla.

Bu adama eski sevgilimle ilgili ne yaşarsam yaşayayım ondan vazgeçmeyeceğimi açıkça söyledim.‘İşsiz kalsa da,fakir olsa da,hatta yatalak bile olsa ben yine de ondan vazgeçmem’ diye defalarca anlattım.Buna rağmen nasıl hâlâ benden bir beklentiye girebiliyor?Benim başka biriyle bir şey yaşayabileceğimi nasıl düşünebiliyor?Gerçekten aklım almıyor.Eski sevgilimin ev arkadaşı da bana ev arkadaşı gibi birini asla bulamayacağımı onu bırakmama konusunda bana hak verdiğini söyledikten sonra bir gün( eski sevgilimle olan cinsel münasebetimi de bildiği için mi bilmiyorum.) kapıyı çırılçıplak açtı.Eski sevgilim evde yoktu eve geldiğinde kapıyı anahtarla açıyor o adam bana bilerek o şekilde açtı kapıyı o da belki bir şey yaşarım diye medet umdu belki de.Adama olan bağımlılığımı bilmelerine rağmen nasıl benden beklentiye girebiliyorlar.Beni öldürseler ben başka kimseyle bir şey yaşamayacak moddayım.
Senin onlarla gönüllü ilişki yaşayıp yaşamaman umurlarında değil bu kadar basit. Ne olur kendini koru biraz, uzaklaş bu ortamdan

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:isigi gören koşmuş
Yeminle sağ gözün güneşe sol gözün aya bakıyor bacım. Kimse potansiyel görmediği ışığa koşmaz...
Eski sevgilim benimle görüntülü konustuğunda ev arkadaşı da yüksek ihtimal duyuyordu.Yoksa benden asla ışık alamaz ben onun olduğu ortamda ilişkimizi biliyor bir şeyler yaşadığımızı biliyor diye utancımdan yüzüne bile bakmıyorum.Halıya bakıyorum hep.

1
evli bir erkekle samimi olacak, hele ki eski sevgilimi anlatacak biri değilim.Bu konuda haklısınız.Ama olayın en başında ben bu adamı kadın sanıyordum.Sahte bir kadın profiliyle yaklaştı bana.Ben de sadece dertleştiğimi düşündüm.Bende ışık falan görmesi de imkansız eski sevgilime bağımlıyım.Ondan başkası ile tokalaşmam bile.
Bu dershane hocasıyla ilgili bir ton şey yazıldı burada. Sen inatla bastıra bastıra ona olan sevginden bahsediyorsun. Net trolsun ya.

Eski sevgilinin ev arkadaşının kapıdan ç.kle karşılama detayı eksik kalmıştı. Eski sevgiline" ya benimsin ya kara toprağın" diyecek moddasın.

Adamla madem sadece sosyal medya üzerinden dertlestin engelle geç o zaman? Ne yapabilir sana uzaktan sanal sanal? Çok rahatsız olduysan korktuğunu belli etme ben de seni polise şikayet edicem de nesinden korkuyorsun ki

Hatta o adam beni takip edince korkudan eski sevgilime bir adam beni takip etti diye mesaj atmıştım.O da hastane adi bile vermeden nasıl hastaneyi bulabileceğini onunla iletisim kurmak senaryo kurmamam gerektirdiğini söylemişti.Ama adam evine en yakın hastane oydu oraya gideceğini tahmin etmiştim diye açıkladı.Belki hastaneye gitmeyedebilirdim ama adam şansını denemiş işi gücü de yok emekli olduğu için gelmiş hastaneye beklemiş.Ben de şok oldum zaten.Daha sonra bu adam panel diye bir şeyden bahsetti telefon numarasından adrese falan ulaşılabildiğinden.Ben de eski sevgilimin evli olup olmadığını belki bu panel sayesinde öğrenebilirim diye düşündüm.Adamla dertleştik ama o paneli ona sağlayan kişiye daha önce para gondermedigi için bana eski sevgilimle ilgili bilgi almadı.
30 yaşında adam nereden emekli nasıl emekli onu da öğrenip bizimle paylaşır mısınız?

Eski sevgilim benimle görüntülü konustuğunda ev arkadaşı da yüksek ihtimal duyuyordu.Yoksa benden asla ışık alamaz ben onun olduğu ortamda ilişkimizi biliyor bir şeyler yaşadığımızı biliyor diye utancımdan yüzüne bile bakmıyorum.Halıya bakıyorum hep.
Ulaaaa halıya bakacağına eski sevgiline arkadaşın anadan üryan kapıyı açtı bana deseydin ya! Gömseydin ya ırz düşmanı diye.

Ölüp bittiğin hocan seni herkese malzeme etmiş görüntülü sohbetlerinde. Sen de yüksek ihtimal biliyordun

Senaryo yazarı, karakterleri geliştirmek yerine, sadece konuyu değiştirmemeye odaklanmış olmalı. Bravo! Tutarlılık budur.

Ulaaaa halıya bakacağına eski sevgiline arkadaşın anadan üryan kapıyı açtı bana deseydin ya! Gömseydin ya ırz düşmanı diye.

Ölüp bittiğin hocan seni herkese malzeme etmiş görüntülü sohbetlerinde. Sen de yüksek ihtimal biliyordun
Söyleyemedim kapıyı öyle açtığını utandım konuyu kapattım.Evet görüntülü sohbetlerinde duymuştur evleri çok küçük.Eski sevgilim bilerek göstermez beni konuşmalarımızı duymuştur

Adam 30 yasinda değil 47 yaşında
Neden diye çığlık atmak istiyorum sadece. Yaşıtın insanlarla dertleşsene gitgide de büyüyor bu adamların yaşı. 47 yaşında adam benimle ne ortak nokta buldu da dertleşecek kadar muhabbetimiz oldu diye düşündün mü? Allahını seversen bundan sonra düşün vallahi seni yargılamak için demiyorum belki fake belki gerçek, uyan artık ya

Neden diye çığlık atmak istiyorum sadece. Yaşıtın insanlarla dertleşsene gitgide de büyüyor bu adamların yaşı. 47 yaşında adam benimle ne ortak nokta buldu da dertleşecek kadar muhabbetimiz oldu diye düşündün mü? Allahını seversen bundan sonra düşün vallahi seni yargılamak için demiyorum belki fake belki gerçek, uyan artık ya
Dediğim gibi adamı başta kadın saniyordum zaten her şeyi o kadına anlattım.Benim yaşlarımda bir kadınla dertleştigimi sandım.Adam olduğunu yaşını vs.çok sonra öğrendim.O bana her bilgiye ulaşabildigini fln söyleyince ben de eski sevgilim hakkinda gerçekten boşanmış mı hâlâ evli mi diye bu konuda bilgi alabilir mi diye konuştum.Ve adamın iyi niyetli olduğunu düşündüm.Benim yaşımda kizı var kötü gözle bakmayacagıni duşundum.Bundan sonra zaten sosyal medyadan kimseyle tanisip dertleşmeyeceğim.Bana ders oldu.

Dediğim gibi adamı başta kadın saniyordum zaten her şeyi o kadına anlattım.Benim yaşlarımda bir kadınla dertleştigimi sandım.Adam olduğunu yaşını vs.çok sonra öğrendim.O bana her bilgiye ulaşabildigini fln söyleyince ben de eski sevgilim hakkinda gerçekten boşanmış mı hâlâ evli mi diye bu konuda bilgi alabilir mi diye konuştum.Ve adamın iyi niyetli olduğunu düşündüm.Benim yaşımda kizı var kötü gözle bakmayacagıni duşundum.Bundan sonra zaten sosyal medyadan kimseyle tanisip dertleşmeyeceğim.Bana ders oldu.
Yani en başta sahte kadın hesabı ile senle samimi olan birine nasıl hala güvenmeye devam ediyorsun, adam iyi niyetli olsa neden kendinden küçük bir kadın gibi davransın? Ders olduysa cidden sevinirim

Yani en başta sahte kadın hesabı ile senle samimi olan birine nasıl hala güvenmeye devam ediyorsun, adam iyi niyetli olsa neden kendinden küçük bir kadın gibi davransın? Ders olduysa cidden sevinirim
Evet haklısınız.En başta sahte kadın hesabıyla bana yaklaşması zaten başlı başına güvensizlik sebebi.Normalde böyle birine güvenmem.Ama adamın ODTÜ mezunu olması,kendini geliştirmiş biri olması,gazetelerde yazılarının çıkması beni bir anlık yanılttı. Belki aklı, tecrübesi vardır, bana bir yol gösterir’ diye düşünmüş olabilirim.Bu tamamen zayıf bir dönemimde yaptığım bir hata.
Ama sonra fark ettim ki adam aslında kendine sevgili bulmak için farklı yollar deneyen biriymiş.Herkesi kendim gibi sanmam büyük bir hata.Çoğu insan menfaat peşinde.Ben hep iyi şekilde düşünmeye çalışıyorum..

Sosyal medyadan.Hatta ben adamı kadın saniyordum.Kadin profili açmıştı öyle konuşmaya dertleşmeye başlamıştık.Daha sonra ben bir gün hastaneye gideceğimi söylemiştim.Hangi hastane olduğunu belirtmemistim.Gece geç saatte konuştuğumuz için nasıl kalkacaksın diye sormuştu ben de kalkarım zaten saat 11 de gideceğim demiştim.Adam oturduğum mahalleye en yakın hastaneye saat 11 de gelmiş ve beni beklemeye başlamış.Daha sonra beni takip etmiş.Sonra kimliğini açıkladı bana evli olduğunu erkek olduğunu sonradan öğrendim.
garip birisiniz ya bence buraya böyle hikayeler yazmaktan aldığınız tuhaf bir keyif var. gönderiyi atarken bu detayı vermemişsiniz mesela ne hikmetse evli adamla mı konuştunuz diye tepki gelince bu detayı eklemişsiniz. kendinizi sürekli anormal ve riskli durumların içine sokup duran ve bunu paylaşmaktan keyif alan bir insan olduğunuza inanamadığım için hikaye yazdığınızı düşünüyorum. eğer bunları gerçekten yaşıyorsanız bir süre erkeklerle konuşmayıp ciddi bir terapi almanız gerektiğini düşünüyorum. evinizin adresini de verdiniz mi tanımadığınız bir insana mesela? ne bu sertleşme merakı taa dershane hocalarınıza kadar dertleşecek bir yalnızlığınız mı var gerçekten? sizin aklınız istikbalinizde değil onu net anladım, boşa dershane masrafı yapıyorsunuz bence.

Back
X