• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Adam hâlâ bana ‘seni seviyorum, sana değer veriyorum’ gibi şeyler söylüyor.Onu bırakamadığım için mi vicdan yapıyor yoksa gerçekten böyle mi hissediyor bunu anlayamıyorum.Belki de beni üzdüğünü bildiği için kendini suçlu hissedip bana iyi gelmeye çalışıyor.Üzülmeyeyim diye sarılıyor olabilir… Senin kötü olmanı istemiyorum diyor.ama hangisi gerçek hangisi vicdan karışıyor artık ayırt edemiyorum.
Yaw ne alaka kör müsün akılsız mı yoksa gerçekten zihinsel engelin mi var anlamadım adam sana sert yapsa gerçek duygusunu söylese bi daha seni kullanamaz bedava sıkıntısız sex işte ne var bunda iki güzel söz de eder üstüne parayı da almış onu da geri vermicek zaten seni terslese defol dese eline ne geçicek arıza yapcan niye keyfini bozsun konu sen senin üzülmen falan değil bir daha nerde bulcak böyle kılçıksız kadın başkasıyla da sex yapabilir ama bu kadar temiz sıyrılmaz

O bana geri dönerse onun için verdiğim onca emek ve gösterdiğim sabır boşa gitmemiş olacak.vazgeçmeyişim,sevgim ve çabam sonuç bulmuş olacak.sanki bana dönmesi hem kendimi değerli hissettirir hem de tüm yaşananların bir anlamı olmuş gibi gelir.Kullanılıp atılmış bir mendil gibi olmak,kandırılmak ağır geliyor içimde hayır diyorum yapamaz.O bunu yapacak insan değildi diyorum.Umutla bekliyorum pişman olmasını bana gerçekten değer verdiğini görmeyi.
yani adam gelirse tüm bu aşağılanmaların anlamlanmış olcak öyle mi yazık kafana ya sende hiç gurur onur falan da yok kelime anlamı ne biliyosun dimi bunları duydun mu daha önce hiç denk geldin mi

Sende onu korkut tahdit ve şantaj dan polise sikayet edicem de ne biliyim ailene akrabalarina rezil ederim de..cocuk gibi kanma her dedigine..adam seni kullanmak istiyor baska bi amacida yok seni sevdigide yok bas engeli gitsin hic bisey yapamaz inanma

yani adam gelirse tüm bu aşağılanmaların anlamlanmış olcak öyle mi yazık kafana ya sende hiç gurur onur falan da yok kelime anlamı ne biliyosun dimi bunları duydun mu daha önce hiç denk geldin mi
Benim derdim inat etmek gurursuz olmak değil ki.Yaşadıklarımı anlamlandırmakta zorlanıyorum. Kullanılmışta hissediyorum.keşke geri dönse de bütün bu yaşadıklarım boşa gitmemiş olsun’ diye düşünüyorum.Adamın bana yaptıklarından pişman olmasını istiyorum.Çok kırıldım ben. insan kırıldığında bazen yanlış yerlere tutunuyor. Buraya yazmamın nedeni de zaten bunu görmek ve kendimi toparlayabilmek.

Yaw ne alaka kör müsün akılsız mı yoksa gerçekten zihinsel engelin mi var anlamadım adam sana sert yapsa gerçek duygusunu söylese bi daha seni kullanamaz bedava sıkıntısız sex işte ne var bunda iki güzel söz de eder üstüne parayı da almış onu da geri vermicek zaten seni terslese defol dese eline ne geçicek arıza yapcan niye keyfini bozsun konu sen senin üzülmen falan değil bir daha nerde bulcak böyle kılçıksız kadın başkasıyla da sex yapabilir ama bu kadar temiz sıyrılmaz
Ben ona ‘beni kullanıyorsun’ dediğimde bana, ‘İstesem bir sürü teklif geliyor, onlarla yaşarım ama ben seninle yaşamak istiyorum’ demişti.Ben de gerçekten beni istediğini sanıyodum.Ama sizin söylediğiniz gibi belki de başkaları ona sorun çıkarır,olay büyür diye bana yöneliyor olabilir.hiç düşünmemiştim.Bir de sevgilisine dokunmadığını,hiçbir şey yaşamadığını ona aşık olmadığını söyleyip duruyor.

Ben ona ‘beni kullanıyorsun’ dediğimde bana, ‘İstesem bir sürü teklif geliyor, onlarla yaşarım ama ben seninle yaşamak istiyorum’ demişti.Ben de gerçekten beni istediğini sanıyodum.Ama sizin söylediğiniz gibi belki de başkaları ona sorun çıkarır,olay büyür diye bana yöneliyor olabilir.hiç düşünmemiştim.Bir de sevgilisine dokunmadığını,hiçbir şey yaşamadığını ona aşık olmadığını söyleyip duruyor.
Ne demiştin ne demiştin önceki konunda? " Kendimi Kral Kaybederse' deki hikâyede başkahraman gibi mi hissediyorum demiştin? O Kenan ben Handan mi demiştin?

Yaw ne alaka kör müsün akılsız mı yoksa gerçekten zihinsel engelin mi var anlamadım adam sana sert yapsa gerçek duygusunu söylese bi daha seni kullanamaz bedava sıkıntısız sex işte ne var bunda iki güzel söz de eder üstüne parayı da almış onu da geri vermicek zaten seni terslese defol dese eline ne geçicek arıza yapcan niye keyfini bozsun konu sen senin üzülmen falan değil bir daha nerde bulcak böyle kılçıksız kadın başkasıyla da sex yapabilir ama bu kadar temiz sıyrılma

ben ondan başkasıyla bu duyguları yaşayabileceğime inanmıyorum.Aramızda bir şeyler yaşandıkça ona daha çok bağlanıyorum vazgeçmek iyice zorlaşıyor.Bana kadınlığımı hissettiren ilk erkek oydu.Onu istemekten nasıl vazgeçebilirim,gerçekten hiç bilmiyorum.

Konularınız çok saçma ve gerçeklikten çok uzak geliyor bana. Hadi diyelim ki gerçeklik payı var inşallah bir yerlerde başınıza daha büyük bir olay gelmeden aileniz öğrenirde sizi mahkeme yolu ile kısıtlar, yatarak tedavi görmenizi sağlarlar ve elinizden telefonu alırlar.

Konularınız çok saçma ve gerçeklikten çok uzak geliyor bana. Hadi diyelim ki gerçeklik payı var inşallah bir yerlerde başınıza daha büyük bir olay gelmeden aileniz öğrenirde sizi mahkeme yolu ile kısıtlar, yatarak tedavi görmenizi sağlarlar ve elinizden telefonu alırlar.
Söyledikleriniz çok ağır ama amacınızın beni silkelemek olduğunu anlıyorum.Ben de yaptığım bazı davranışların sağlıklı olmadığını artık fark ediyorum ve kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Elalemin adamına ne diye özelini anlatıyorsun ki ? Evli de olsa bekar da olsa yabancı sonucta belki sapık(ki öyleymiş) belki dolandirici belki katil ne biliyorsun yani.

Söyledikleriniz çok ağır ama amacınızın beni silkelemek olduğunu anlıyorum.Ben de yaptığım bazı davranışların sağlıklı olmadığını artık fark ediyorum ve kendimi toparlamaya çalışıyorum.
30 yaşında kadınsın, okumuşsun KPSS ye hazırlanıyorsun (sözde) dediğine göre aile yapın muhafazakar ama maşallah her iş var.

Konularınızı sakin bir kafayla okuyun bakalım anlattığınız olaylar ne kadar mantıklı.
Sosyal medyadan tanımadığınız insanlara sırlarınızı anlatıyorsunuz, dershane hocanızla yatıp kalkıyorsunuz üstüne bir de para veriyorsunuz, adamın ev arkadaşı size kapıyı çıplak açıyor filan resmen midem bulandı.

Ayrıca buradan bulacağınız psikologun size faydası olmaz elin adamına para yedireceğinize doğru düzgün bir psikolog bulup paranızı tedavinize harcayın

20 sene önce üniversite de okurken yan odada kalan arkadaşımın sınıf arkadaşı gelmişti. Yan odada kıyametler kopuyordu. Meğerse kız okuldaki profesör ile birlikte olmuş adam seni seviyorum alacağım diye kandırmış yıllarca, kızın mezuniyet zamanı gelince adam kızı terk etmiş. Adam evli 1 tane üniversiteye giden çocuğu var. Tabi o zamanlar sosyal medya filan yok o da okuldaki hocalara anlatmış bana böyle yaptı, bakireliğimi ona verdim diye anlattığı hocalar da ne yapalım yatmasaydın demişler. Kız delirmiş gibiydi sonra ne oldu bilmiyorum.

Aklınızı başınıza almazsanız sizin de sonunuz pek parlak değil

E öyle dicek ne dicek ben seni kullanıyorum üstüne de para alıyorum gel diyorum geliyosun git diyorum gidiyosun başka böyle aptal bulamam sorgularlar sorun çıkarırlar bir gelir bir daha gelmez sen iyi enayisin mi dicek tabii ki seni istiyorum dicek her gün herkese herkes neler diyo her söylenene inanacak yaşta değilsin ama her söylenene inanacak zekadaysan sıkıntı var kardeşim ben senle dalga geçmek için hakaret etmek için demiyorum gerçekten zihinsel bi sıkıntı var sende iyi bende cumhurbaşkanıyım diyim inancan mı

ben ondan başkasıyla bu duyguları yaşayabileceğime inanmıyorum.Aramızda bir şeyler yaşandıkça ona daha çok bağlanıyorum vazgeçmek iyice zorlaşıyor.Bana kadınlığımı hissettiren ilk erkek oydu.Onu istemekten nasıl vazgeçebilirim,gerçekten hiç bilmiyorum.
Üfff bu ne boş bi drama be kaç erkek tanıdın da kadınlık hissetim şu bu diye türk filmi gibi konuşuyosun ya sen cidden aklen eksiksin ya sana allah yardım etsin kadınlık hissettim dediğin erkeğin de daha doğru dürüst ön sevişme yaptığını senin orgazmını önemsediğini bile sanmıyorum işini görüp geçiyo işte

Bunun başına bişi gelse gram üzülmem bunun anasına babasına yanarım ben yazık ki onlara ne yazık bu yine kendi içinde yeşilçam filmi gibi dramdan drama koşar bu akılla bundan bişi olmaz hatasını anlamaz utanmaz arlanmaz olan bunun yazık ailesine olur

Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
İnşallah yapar dediğini de ailen seni eve falan hapseder ya, en kestirme kurtuluş bu olur yoksa sen başına iyi bi bela açıcan bu yaşta bu saflık hayra alamet değil.

Bunun başına bişi gelse gram üzülmem bunun anasına babasına yanarım ben yazık ki onlara ne yazık bu yine kendi içinde yeşilçam filmi gibi dramdan drama koşar bu akılla bundan bişi olmaz hatasını anlamaz utanmaz arlanmaz olan bunun yazık ailesine olur
Bende ailesine üzüldüm açıkçası. Adamlar seviniyordur kızımızı büyüttük okuttuk diye nerden bilecekler 30 yaşında kızları saçma sapan işlerle uğraşıyor. Göz göre göre insan hayatını nasıl mahveder onu okuyoruz

Back
X