• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Küçük yerde oturmuyorum.Hastanede gittiğim diş bölümüydü çok rahat buldu beni.Tabi tahmin ederek ya bu hastaneye gelirse diye şansına gelmiş.O hastaneye gitmiyor olabilirdim ya da ona hastaneye gideceğim diye yalan söylemiş olabilirdim yine de beklemeyi göze almış nasılsa bol boş vakti de var gelmiş.Kadın olmadığını öğrendiğim anda engellemiştim.Daha önce sevgilisi olayına da şu yüzden inandım.Adamın daha önceki sevgilisi benim her zaman gittiğim kuaförüm çıktı.Kuaför kadın da sürekli konuşan özel hayatımla ilgili sorular soran bir kadındı.Eski sevgilimden kısaca bahsettiğimde onun işe yaramaz çapkın bir adam olduğunu,onu bırakmamı bana başka birini bulacağını vs.söylemişti gereksiz anlattım kuaförüme de.Sonra kuaförün gazına gelip eski sevgilim olan adamı sahte hesaptan denemiştim başka kızlarla konuşacak mi diye konuşmuştu.2 Psikoloğa gittim.Biri spor yapıp kendime odaklanıp başka insanlarla kahve icmemi fln önerdi yapmadım.Digeri de eski sevgilim bana mesaj atınca onu nasıl geri cevirmem gerektiğini fln anlatmıştı.Devlete de psikiyatriye gittim ama ilaç kullanmak istemediğimi psikoloğa yönlendirmesini istedim yönlendirdi ve psikolog yüzüme bile bakmadan 1 ay sonrasına randevu verdi.Onun randevu alırken beni dinlemediğini fayda sağlamayacağını düşündüğüm için 1 ay sonra verilen randevuya da gitmedim.
Kuaförden ulaşmış sana. Kuaför ona da böyle ağız ishali gibi dökülüp duruyorsa müşterilerini, belki bunlar kendilerine gelen müşterilerle alakalı fantaziler kuruyorlar, baktı adam en saftorik en kolay kafaya alınabilecek sensin, sana ulaştı.

Hayır kıza hiçbir şey anlatamayacağım.Kızın bana inanmayacagini eski sevgilime inanacağıni düşünüyorum.Sonuçta ben de kızın yerinde olsam başka birine inanmaktansa sevgilime inanırdım kız aşık adamı seviyor.
O zaman bu evli adam da gidip anlatsa yine bir sey degismeyecek. Oteki gelip niye sizi oldursun, niye size saldirsin hicbir kaybi olmayacaksa? Engelleyin gitsin.

O benden vazgeçti kendimi kullandirdigim için belki de.Diger kız kendini kullandirmadi onunla evlenecek.Ben ondan vazgeçemedim hala bana küçükte olsa umut verdiği için.O kızı sevmediğini bana hissettirdiği için.Neden onunla kafelerde geziyor onu da hiçbir şekilde sosyal medyada paylaşmıyor düşünüyorum.Ona aşık mısın diye de sordum.Ona aşık değilim ama seviyorum diye cevap verdi.
Gerçekten seven , karşısındakini zaten kullanmaz . Hala umuttan bahsediyorsunuz , adam yanında başkasıyla geziyor, sevmediğini hissettirmiyor, kendin öyle istiyorsun o senin düşüncen. Böyle biri kimi sevebilirki , amacı belli değil mi, yarın da onu aldatır suan yaptığı gibi. Seninle evlense ne olacak, sadık mi kalacak . Artık gözünüzü açın da kendinize gelin,böyle kendinizi onun gözünde daha değersiz hala getiriyorsunuz, sevgilisi olduğunu bile bile sizi kandırıyor siz de inanıyorsunuz. Hiç mi kendinize, ana babanıza saygınız yok. Umarım bir an önce aklını başına alırsın, gençmişsin daha , önünde ne güzel hayatın olabilecekken şuan kendi isteğinle ömrünü yiyorsun

Ben anlamiyorum ki zaten, boyle igrenc bir herife insan nasil bu kadar kafayi takabilir? Cevrese baska erkek mi yok yahu, abazan, culsuz, sapik herifin teki oldugu yetmezmis gibi bir de onca paranin uzerine yatiyor, ustune tehditler bilmem neler.. 🤦🏼‍♀️
Adam bundan para tırtıklayıp muhtemelen sevgilisine harcıyor, yüzüne zaten diğer kızla evleneceğini ama evlense bile konu sahibi ile yatıp kalkmaya devam edeceğini söylemiş daha bunun ötesi var mı? Adam evli olsa (o durumda iğrenç orası ayrı) çocukları var düzenini bozmak istemiyor o yüzden boşanmıyor deriz de adam zaten bekar konu sahibi ile evlenmemesi için bir nedeni yok ama evlenmek için tercihi başka biri.

O zaman bu evli adam da gidip anlatsa yine bir sey degismeyecek. Oteki gelip niye sizi oldursun, niye size saldirsin hicbir kaybi olmayacaksa? Engelleyin gitsin.
Evet hiçbir şey değişmeyecek ayrilmayacaklar bence.Öteki herhangi bir şey yaparsam kıza ulaşırsam diye tehdit etmişti.Kizin aklının bulanmasini istemiyor demekki.Hatta dertlerini ailesindeki kötü şeyleri de bana anlatırdı ben sevgilime bir şey anlatamıyorum ne kötü ailesi var diye düşünmesin diye hem de benim sığınılacak limanım sensin gibi şeyler derdi bana.Beni gözden çıkarmış çoktan.Kizın ise ne kötü ailesi var diye dusunmemesi için derdini sıkıntısını bile onunla paylaşmıyor güllük gülistanlık kafelerde geziyorlar.

Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Evli ve yaşça büyük olduğu kısmını niye sildin?

Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Birincisi kadın sanıyordum erkek çıktı nasıl oluyor anlamadım.Kim olduğunu bilmediğin biriyle neden sırlarının paylaşıyorsun.Madem tehdit ediyor polise şikayet et.

Evli ve yaşça büyük olduğu kısmını niye sildin?
Ay bi de çok ahlaklı bir hayat sürüyor gibi adamın tepkisine “ahlaksız teklif” demiş.
Sen sevgilisi olan hocanla yatıp kalkarken çok mu ahlaklı bir hayat sürüyorsun sanki 😆
Adam bulduk hem saf hem ahlaksız biraz da biz takılalım diyen başka bir ahlaksız.
Yakında grup da yaparlar bunlar
Sana üçüncü bir konu buldum konu sahibi.
Evli adam hocaya ulaşsın üçlü yapın 😂😂

Adam bundan para tırtıklayıp muhtemelen sevgilisine harcıyor, yüzüne zaten diğer kızla evleneceğini ama evlense bile konu sahibi ile yatıp kalkmaya devam edeceğini söylemiş daha bunun ötesi var mı? Adam evli olsa (o durumda iğrenç orası ayrı) çocukları var düzenini bozmak istemiyor o yüzden boşanmıyor deriz de adam zaten bekar konu sahibi ile evlenmemesi için bir nedeni yok ama evlenmek için tercihi başka biri.
Basli basina bu zaten adamdan tiksinmesi icin yeterli ve gecerli bir sebep. Konu sahibi halen diyor ki "Ama bana soyle dedi, boyle dedi, bana deger veriyormus.." Hayir, zerre kadar deger vermiyor iste, rahat rahat yatip kalkabildigi icin agzina bir parmak bal caliyor sadece ara sira.
Konu sahibi, sizin cevrenizde hic yakin kiz arkadasiniz yok mu? Anlatsaniz da sizi soyle bir sarsip kendinize getirse ya. Bu adam size deger meger vermiyor, size o gozle bakmiyor, ne yaparsaniz yapin, tum paranizi da verseniz, tum sorunlarini da dinleseniz, en kotu zamanlarinda yaninda sadece siz de olsaniz bakmayacak. Herifin karakteri bu cunku, igrenc. Su umut etme isini bir birakin da siz de bir kendinize gelin lutfen ya.

Ay bi de çok ahlaklı bir hayat sürüyor gibi adamın tepkisine “ahlaksız teklif” demiş.
Sen sevgilisi olan hocanla yatıp kalkarken çok mu ahlaklı bir hayat sürüyorsun sanki 😆
Adam bulduk hem saf hem ahlaksız biraz da biz takılalım diyen başka bir ahlaksız.
Yakında grup da yaparlar bunlar
Sana üçüncü bir konu buldum konu sahibi.
Evli adam hocaya ulaşsın üçlü yapın 😂😂
Ahlaklı bir hayat sürüyorum demiyorum.Aşik olduğum adamla bir şeyler yaşadım ona bağımlı oldum.Ondan başka hiç kimse ile asla bir şey yaşamam.

Ev arkadaşına beni kotu anlatmış olabilecegi ihtimalini düşünmek istemiyorum.ev arkadaşı biz görüntülü konuşurken duymuş olabilir.Evleri çok küçük.eski sevgilim de ev arkadaşının sevgilisiyle olan konuşmalarına şahit olduğunu bana anlatırdı.Kıza sürekli bağırıyor kız yine de onu bırakmıyor ev arkadaşımı psikoloğa götüreceğim psikolojisi bozuldu.Bir kızdan ayrılmayı kendine yediremedi ondan sonraki sevgililerine hep kötü davraniyor şeklinde bana anlatırdı.
Kızım o bile kötü, adam seni o kadar umursamıyo ki. 😂 Değer verdiği kadınla bangır bangır konuşmaz hiçbir erkek, kulaklık alacak parası mı yok yoksa?

Adam zaten sevgili olmak istiyor benimle ama ben kesinlikle istemiyorum.
Sevgili olmak istemiyor, seni kullanmak istiyor, başına herşey gelebilir..uzak dur, tehditlerine sakın biyun eğme
Bu adama eski sevgilimle ilgili ne yaşarsam yaşayayım ondan vazgeçmeyeceğimi açıkça söyledim.‘İşsiz kalsa da,fakir olsa da,hatta yatalak bile olsa ben yine de ondan vazgeçmem’ diye defalarca anlattım.Buna rağmen nasıl hâlâ benden bir beklentiye girebiliyor?Benim başka biriyle bir şey yaşayabileceğimi nasıl düşünebiliyor?Gerçekten aklım almıyor.Eski sevgilimin ev arkadaşı da bana ev arkadaşı gibi birini asla bulamayacağımı onu bırakmama konusunda bana hak verdiğini söyledikten sonra bir gün( eski sevgilimle olan cinsel münasebetimi de bildiği için mi bilmiyorum.) kapıyı çırılçıplak açtı.Eski sevgilim evde yoktu eve geldiğinde kapıyı anahtarla açıyor o adam bana bilerek o şekilde açtı kapıyı o da belki bir şey yaşarım diye medet umdu belki de.Adama olan bağımlılığımı bilmelerine rağmen nasıl benden beklentiye girebiliyorlar.Beni öldürseler ben başka kimseyle bir şey yaşamayacak moddayım.
Valla karaktersiz erkekler danışıklı dövüş yapabiliyormuş, Herkese bile isteye çok inanan bir yapınız var sanki..Ülke kadın cinayetinden geçilmiyor, aklınızı başınıza alın! Eski sevgiliye de bu kadar kul köle olmayın ya. Birşey bittiğinde bittiğini kabullenin . Ben bu kızların bağımlılık hikayelerinden de hoşlanmıyorum, adamlarin gözünde kiymetiniz yok siz neden bu kadar değer veriyorsunuz..

Basli basina bu zaten adamdan tiksinmesi icin yeterli ve gecerli bir sebep. Konu sahibi halen diyor ki "Ama bana soyle dedi, boyle dedi, bana deger veriyormus.." Hayir, zerre kadar deger vermiyor iste, rahat rahat yatip kalkabildigi icin agzina bir parmak bal caliyor sadece ara sira.
Konu sahibi, sizin cevrenizde hic yakin kiz arkadasiniz yok mu? Anlatsaniz da sizi soyle bir sarsip kendinize getirse ya. Bu adam size deger meger vermiyor, size o gozle bakmiyor, ne yaparsaniz yapin, tum paranizi da verseniz, tum sorunlarini da dinleseniz, en kotu zamanlarinda yaninda sadece siz de olsaniz bakmayacak. Herifin karakteri bu cunku, igrenc. Su umut etme isini bir birakin da siz de bir kendinize gelin lutfen ya.
Haklısınız… Buraya yazdıkça ve sizlerin sözlerini okudukça içimde bir şeyler yerine oturmaya başladı.Aslında ondan uzaklaşmak için o kadar çok sebebim varmış ki…Belki de benimle evlenmemesi bir kayıp değil,şükretmem gereken bir şeydi.İçimde ilişkilere dair bir soğukluk var artık bir daha kimsenin olmayacagıni dusunuyorum.bir şey yaşamaya hevesim kalmadı.O adam icin ne yapsam, nasıl çabalasam da yetmeyecekti…Sanki ağzımla kuş tutsam bile görmezden gelecekti.Melek olsam,kanatlarımın sesi bile rahatsız ederdi onu.Eski karısının boşanıp gitmesini şimdi daha iyi anlıyorum… Ben bırakmadıkça o kendini değerli sandı.Keşke diğer kız da bir gün onun gerçek yüzünü görebilse. Umarım adam bir gün yalnız kalır.Çünkü en çok korktuğu şey bu ve belki de en çok hak ettiği şey.

Sosyal medyada kuaförümle adam ortak arkadaş o şekilde demekki kuaförün hesabından kızları ekleyen bir adam.Yolumu kesince zaten o gün muhatap bile olmadan kaçtım.
Siz neden tanımadığınız kişilerin arkadaşlık isteklerini kabul ediyorsunuz üstüne bir de en mahrem sırlarınızı paylaşıyorsunuz. Çevremde bir çok insan değil mahrem sırlarını normal yaşantısını bile sormadıkça anlatmıyor.

Kızım o bile kötü, adam seni o kadar umursamıyo ki. 😂 Değer verdiği kadınla bangır bangır konuşmaz hiçbir erkek, kulaklık alacak parası mı yok yoksa?
Bence adam ev arkadaşı da değil bu arada. Muhtemelen evli o adamın evlen kız atıyor. Adam da oradan biliyor. Ondan böyle pervasızca yürüyor. Erkekler için arkadaşın sevgilisine yürümek hiç olacak iş değil. Takıldığı öylesine biri gibi bahsetmiş. Adam da Erol taş filmlerindeki gibi yürüyor. Aman nasılsa kolay lokma denilen birine dönüşmüş haberi yok

Sosyal medyada henuz cinsiyetinden dahi emin olmadiginiz birine butun ozel hayatinizi dokerseniz olicagi bu. Kadin degil adam cikmis bi de evli cikmis ustune bi de seserefsiz cikmis. Muhtemlen sizinle zaten birliktelik amaciyla konustu. İstedigi tepkiyi alamayinca da pislige vurdu. Tehdite boyun egmeyeceginize gore gormezden gelip sonuclarina katlanicaksiniz. Diger turlu sonu gelmez.

Back
X