- 19 Mayıs 2020
- 48.883
- 220.216
- 598
Kuaförden ulaşmış sana. Kuaför ona da böyle ağız ishali gibi dökülüp duruyorsa müşterilerini, belki bunlar kendilerine gelen müşterilerle alakalı fantaziler kuruyorlar, baktı adam en saftorik en kolay kafaya alınabilecek sensin, sana ulaştı.Küçük yerde oturmuyorum.Hastanede gittiğim diş bölümüydü çok rahat buldu beni.Tabi tahmin ederek ya bu hastaneye gelirse diye şansına gelmiş.O hastaneye gitmiyor olabilirdim ya da ona hastaneye gideceğim diye yalan söylemiş olabilirdim yine de beklemeyi göze almış nasılsa bol boş vakti de var gelmiş.Kadın olmadığını öğrendiğim anda engellemiştim.Daha önce sevgilisi olayına da şu yüzden inandım.Adamın daha önceki sevgilisi benim her zaman gittiğim kuaförüm çıktı.Kuaför kadın da sürekli konuşan özel hayatımla ilgili sorular soran bir kadındı.Eski sevgilimden kısaca bahsettiğimde onun işe yaramaz çapkın bir adam olduğunu,onu bırakmamı bana başka birini bulacağını vs.söylemişti gereksiz anlattım kuaförüme de.Sonra kuaförün gazına gelip eski sevgilim olan adamı sahte hesaptan denemiştim başka kızlarla konuşacak mi diye konuşmuştu.2 Psikoloğa gittim.Biri spor yapıp kendime odaklanıp başka insanlarla kahve icmemi fln önerdi yapmadım.Digeri de eski sevgilim bana mesaj atınca onu nasıl geri cevirmem gerektiğini fln anlatmıştı.Devlete de psikiyatriye gittim ama ilaç kullanmak istemediğimi psikoloğa yönlendirmesini istedim yönlendirdi ve psikolog yüzüme bile bakmadan 1 ay sonrasına randevu verdi.Onun randevu alırken beni dinlemediğini fayda sağlamayacağını düşündüğüm için 1 ay sonra verilen randevuya da gitmedim.