• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir arkadaşım bana ahlaksız teklifte bulundu,üzerimde baskı kuruyor.Ne yapmalıyım?

Siz neden tanımadığınız kişilerin arkadaşlık isteklerini kabul ediyorsunuz üstüne bir de en mahrem sırlarınızı paylaşıyorsunuz. Çevremde bir çok insan değil mahrem sırlarını normal yaşantısını bile sormadıkça anlatmıyor.
Haklısınız hata üstüne hata kimseye anlatmamam gerekirdi.icimde bitirip silip atmam gerekirdi.

Bence adam ev arkadaşı da değil bu arada. Muhtemelen evli o adamın evlen kız atıyor. Adam da oradan biliyor. Ondan böyle pervasızca yürüyor. Erkekler için arkadaşın sevgilisine yürümek hiç olacak iş değil. Takıldığı öylesine biri gibi bahsetmiş. Adam da Erol taş filmlerindeki gibi yürüyor. Aman nasılsa kolay lokma denilen birine dönüşmüş haberi yok
Yürümek değil bu direkt çullanmak. Hangi cesaret cıscıbıl çıkıyor kapıya, bunu kestirmek zor değil. Kötü konuşmamak için dilimi ısırıyorum, adam bunu baya ortaya atmış habarı yok habarı.

Haklısınız… Buraya yazdıkça ve sizlerin sözlerini okudukça içimde bir şeyler yerine oturmaya başladı.Aslında ondan uzaklaşmak için o kadar çok sebebim varmış ki…Belki de benimle evlenmemesi bir kayıp değil,şükretmem gereken bir şeydi.İçimde ilişkilere dair bir soğukluk var artık bir daha kimsenin olmayacagıni dusunuyorum.bir şey yaşamaya hevesim kalmadı.O adam icin ne yapsam, nasıl çabalasam da yetmeyecekti…Sanki ağzımla kuş tutsam bile görmezden gelecekti.Melek olsam,kanatlarımın sesi bile rahatsız ederdi onu.Eski karısının boşanıp gitmesini şimdi daha iyi anlıyorum… Ben bırakmadıkça o kendini değerli sandı.Keşke diğer kız da bir gün onun gerçek yüzünü görebilse. Umarım adam bir gün yalnız kalır.Çünkü en çok korktuğu şey bu ve belki de en çok hak ettiği şey.
Yahu niye bir daha kimse olmasin, niye bu igrenc herife bakarak gelecege dair umutsuzluga kapiliyorsunuz ki siz? Disarida erkek kitligi yok yahu, hepsi de bu kadar korkunc herifler degiller. Tamam su an uzgunsunuz, hala sevdiginizi dusunuyorsunuz vs (ki bence bu kadar korkunc tavirlari olan birini seviyor olamazsiniz su an, siz sadece takinti yapmissiniz bence), ama bunlar gececek. Ben herrr iliskimde "Bir daha kimseyi boyle sevemem" diyorum, bir sonrakini hep daha cok seviyorum mesela dhsjdjs neden olmasin, gencecik kadinsiniz. Hele bir de atanin, ise baslayin, kendi cevrenizden ne insanlar olacak. Sadece sevgili de degil, bambaska bir arkadas cevreniz olacak, sosyal hayatiniz, ekonomik ozgurlugunuz olacak, kendi eviniz/ortaminiz olacak. Bunlara odaklanip KPSS'ye asilin bence su an, ben de oyle yapmaya calisiyorum 😅
Ama su an durumlara cok depresif ve umutsuz bakiyorsunuz bence, terapi icin maddi durumunuz olmayabilir, ama psikiyatriye gitseniz hafif bir antidepresan baslanabilir bence size. Cok da iyi gelir diye dusunuyorum.

Bence adam ev arkadaşı da değil bu arada. Muhtemelen evli o adamın evlen kız atıyor. Adam da oradan biliyor. Ondan böyle pervasızca yürüyor. Erkekler için arkadaşın sevgilisine yürümek hiç olacak iş değil. Takıldığı öylesine biri gibi bahsetmiş. Adam da Erol taş filmlerindeki gibi yürüyor. Aman nasılsa kolay lokma denilen birine dönüşmüş haberi yok
Evli mi değil mi çok düşündüm.Eski eşi memur olduğu için adam onu bırakmazdı kadın onu bırakmıştır diye düşünüyorum.Ve eski karımla boşandıktan sonra çocuklarım yıllarca benimle gorusmedi diye anlatmıştı.Adamın aldattığını kadının da sineye çekmeyip boşandıginı düşünüyorum.Maddi olarak adama bağımlı da değil.Ev arkadaşına öylesine takıldığı biri gibi bahsettiği doğrudur o şekilde yaklaştığına göre.

Diğer konunuzda dua ediyordunuz inşallah adam bana aşık olur benimle evlenir diye umarım bu düşünceden vazgeçmiş önüne bakmaya karar vermişsindir.

Haklısınız… Buraya yazdıkça ve sizlerin sözlerini okudukça içimde bir şeyler yerine oturmaya başladı.Aslında ondan uzaklaşmak için o kadar çok sebebim varmış ki…Belki de benimle evlenmemesi bir kayıp değil,şükretmem gereken bir şeydi.İçimde ilişkilere dair bir soğukluk var artık bir daha kimsenin olmayacagıni dusunuyorum.bir şey yaşamaya hevesim kalmadı.O adam icin ne yapsam, nasıl çabalasam da yetmeyecekti…Sanki ağzımla kuş tutsam bile görmezden gelecekti.Melek olsam,kanatlarımın sesi bile rahatsız ederdi onu.Eski karısının boşanıp gitmesini şimdi daha iyi anlıyorum… Ben bırakmadıkça o kendini değerli sandı.Keşke diğer kız da bir gün onun gerçek yüzünü görebilse. Umarım adam bir gün yalnız kalır.Çünkü en çok korktuğu şey bu ve belki de en çok hak ettiği şey.
Ve bu arada, sizinle evlenmedigi icin coook sanslisiniz kesinlikle. Hatta o evlenmek istiyor olsaydi siz istemeyecektiniz belki de, ki istememelisiniz de. Daha evlenmeden, evlenmeyi dusundugunu soyledigi kadini aldatma planlari yapiyor herif ya. Bu adam istese de mutlu olamaz zaten bu doyumsuzluk ve duygusal zeka eksikligiyle. Kiz da mutlaka gorecektir eninde sonunda, yakalanmayacak mi bu herif hic? Hele bir de ayni evde yasiyor olacaklar, bu salaklikla pek uzun sure saklayamaz bu ihanetlerini.
Ayrica birakin orasini da evlenecegi sanssiz kiz dusunsun, bir de onu mu dert edeceksiniz? Disarida mis gibi bir hayat var ya, geleceginiz onunuzde, onu istediginiz gibi insa etmek de sizin elinizde iken.

Ay bi de çok ahlaklı bir hayat sürüyor gibi adamın tepkisine “ahlaksız teklif” demiş.
Sen sevgilisi olan hocanla yatıp kalkarken çok mu ahlaklı bir hayat sürüyorsun sanki 😆
Adam bulduk hem saf hem ahlaksız biraz da biz takılalım diyen başka bir ahlaksız.
Yakında grup da yaparlar bunlar
Sana üçüncü bir konu buldum konu sahibi.
Evli adam hocaya ulaşsın üçlü yapın 😂😂
Abow :KK53:

Bütün sosyal medya hesaplarımı kapatıp artık sadece sınavıma odaklanacağım.Ocak ayında yeniden açıp ondan borcumu talep edeceğim. Eğer vermezse,hiç tereddüt etmeden mahkemeye vereceğim.Artık hakkımı da huzurumu da kimseye bırakmak istemiyorum.
Sen bu dediklerine inanıyor musun gerçekten?

Bütün sosyal medya hesaplarımı kapatıp artık sadece sınavıma odaklanacağım.Ocak ayında yeniden açıp ondan borcumu talep edeceğim. Eğer vermezse,hiç tereddüt etmeden mahkemeye vereceğim.Artık hakkımı da huzurumu da kimseye bırakmak istemiyorum.
İnşallah dediğini yaparsın da daha fazla kendini rezil etmezsin

Ay bi de çok ahlaklı bir hayat sürüyor gibi adamın tepkisine “ahlaksız teklif” demiş.
Sen sevgilisi olan hocanla yatıp kalkarken çok mu ahlaklı bir hayat sürüyorsun sanki 😆
Adam bulduk hem saf hem ahlaksız biraz da biz takılalım diyen başka bir ahlaksız.
Yakında grup da yaparlar bunlar
Sana üçüncü bir konu buldum konu sahibi.
Evli adam hocaya ulaşsın üçlü yapın 😂😂
👏🏻👏🏻👏🏻

Ben kimseye ahlak dersi vermiyorum. Hayatımda tek bir adama değer verdim ve sadece onunla bir şeyler yaşadım.Ondan kopamadım sorun bu.Ama şimdi gerçekleri görüyorum onunla bir daha bir şey yaşamak istemiyorum.Gözleri kapalı saf aşık gibiydim.
E tamam, ne güzel işte. Başına yeni belalar almadan yoluna bak madem.

Ev arkadaşına beni kotu anlatmış olabilecegi ihtimalini düşünmek istemiyorum.ev arkadaşı biz görüntülü konuşurken duymuş olabilir.Evleri çok küçük.eski sevgilim de ev arkadaşının sevgilisiyle olan konuşmalarına şahit olduğunu bana anlatırdı.Kıza sürekli bağırıyor kız yine de onu bırakmıyor ev arkadaşımı psikoloğa götüreceğim psikolojisi bozuldu.Bir kızdan ayrılmayı kendine yediremedi ondan sonraki sevgililerine hep kötü davraniyor şeklinde bana anlatırdı.
Nah kötü anlatmadı. Biraz bile sempatisi olduğunu hissettirse ev arkadaşı size o şekilde yaklaşmazdı. Bal gibi olum çakıyorum, sen de şansını dene çak şeklinde anlatmış.

O evli adamdan niye korkuyorsunuz, herhangi bir anlattığınızı nasıl ispatlayacak ailenize? Salladım sıktım dersiniz geçer yoksa tırnak içinde eski sevgilinizi bir de adı soyadıyla mı çekiştirdiniz? dayanamayıp sordum valla ama tavsiye mavsiye yok. Yakınınız olsam vasi atatırdım size.

Tam bir evli sevicisiniz ama dikkat edin bir gün benim gibi deli bir kadının kocasına falan denk gelirsiniz,
sizi öyle bir rezil kepaze eder ki herhangi bir adama merhaba demeden önce medeni durumunu sormak zorunda kalırsınız.

Merhaba arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim bana hiçbir değer vermeyen bir sevgilim vardı,ayrıldık ama uzun süre unutamadım.O dönem sürekli bir sosyal medyadan arkadaşıma anlatıyordum.Başta konuştuğum kişiyi kadın sanıyordum ama adammış.Bana sürekli “aşk menfaattir, o adam sana bir şey katmıyor” gibi şeyler söylerdi.Bugün ise tamamen şok oldum.Bana, “Beni uzun süredir psikoloğun gibi kullanıyorsun.Bu bana haksızlık çünkü ben seninle ilişki yaşamak istiyorum” diyerek açıkça ahlaksız bir teklifte bulundu.
Tabii ki tepki gösterdim ama tepkimi “yersiz” buldu.“İlişki yaşamak normal bir şey, benimle beraber olursan o adamı unutursun” gibi saçma, manipülatif konuşmalar yaptı.
Bu kişi benim eski sevgilim tarafından tehdit edildiğimi biliyor.Hatta eski sevgilimin yeni sevgilisine benim adımı kullanarak mesaj atacağını, eski sevgilimin de ben yaptım sanıp tehditlerini gerçekleştireceğini,eski ilişkimizi aileme söyleyeceğini söyledi.Ailem beni evden atar diye korktuğum için de üzerimde baskı oluşturuyor.Bu adam karısını defalarca aldatmış, karısı da adam paralı olduğu için ses çıkarmayan biri.Bana “psikoloğun oldum” diyerek aslında psikolojik baskı kurduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Onunla nasıl tamamen bağımı koparırım? Bu baskıdan nasıl kurtulurum?Gerçekten çok rahatsız oldum ve kendimi tehdit altında hissediyorum.
Evli adamlardan uzak mı dursanız acaba?

Back
X