• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

22 yaşında evli bi adam varsa kara cahil ve ileri derece abazan bi vatandaştır.. 17 yaşındaki kızda saçmalıyordur.. Kısacası bu hikaye ya fena yalan yada canı sıkılan bir ergen konusu..

Son düzenleyen: Moderatör:
true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

şu 17 yaş konusu nerede acaba hala bulamadımmmmmmmmmmm:ssz::ssz::ssz::1:

Harbiden 22 yaş ve 17 yaş nerede geçiyor bende görmedim, sadece başkalarının yorumuna göre yazdım.:1: Amann farketmez, delinin biri kuyuya taşı attı biz akıllılarda atladık hemen :60:
Ama dikkat ederseniz fake konular Sezen Aksu şarkılarının adıyla açılıyor, mesela daha öncede birkedimbileyokanlıyormusun niki vardı :60:

Yok yuva yıkanmış yok bilmem neymiş. Bununla yıkılmasa başkasıyla yıkılır o yuva. Bir kere adamın gözü dışardaysa karısı koyar kapının önüne olay kapanır. Gözü dışarda olmasa da aşık olsa zaten karısını boşar bununla evlenir. Çok saçma sapan bir konu olmuş. Ya boşansın seninle evlensin sana da aynısını yapsın ya da böyle kardeş kardeş(!) takılın.

Harbiden 22 yaş ve 17 yaş nerede geçiyor bende görmedim, sadece başkalarının yorumuna göre yazdım.:1: Amann farketmez, delinin biri kuyuya taşı attı biz akıllılarda atladık hemen :60:
Ama dikkat ederseniz fake konular Sezen Aksu şarkılarının adıyla açılıyor, mesela daha öncede birkedimbileyokanlıyormusun niki vardı :60:

Şu 17 yaş konusunu bende aramaktayım.. çatlıcam be meraktan :19::1::1:

O kadar emin asik oldugundan adamin mi desem cocugunmu desem.. 22 yasindaysa ne zaaman evlendi bu acaba. Baya taze olmaliki hangi ara esinden sogmuski. Aacaba sen vazgecilmez degilde bekaretin olmadigindan anana babana dersin diyemi korkuyoda birakmiyo seni. Peki cocuklari var mi? Ya senin gibi kizlardan NEFRET EDIYORUM

Adam seni metres yapmis, bosanacak degil. Senin gibi adi cikmisi kimse almaz da bi sekilde birilerini kandirarak halledersen, insallah kocan da seni aldatacak yillarca. Cunku kimse yaptiginin bedelini yasamadan ölmez
Arkadasin yaptigi yanlis ama senin su yorumunda felaket. Dikkat et insan da kinadigini yasamadan ölmezmis. ...

Back
X