- Konu Sahibi adibendesaklii
aşkın gözü kördür diye boşuna demiyolar inş yıkılan hayatların vebalını almazsınız cok zor durum allah herkese hayırlı guzel ahlaklı hayatlar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Arkadadaslar konu sahibinin anlattiklarina hicte sasirmadim cevremde ornekleri cok var cunku hangi akla hizmet hala evli bir erkekle iliski yasiyor onuda anlamis degilim ! benim basimdada var bir tane eski esim (30 yas) benden bosanmadan etmeden 17 yasindaki bir surtukle iliski yasamaya basladi halada yasiyordur bilemiyorum bunlarin ikiside bir olup beni provoke etmeye calistilar kendi oyunlarina beni dahil etmeye calistilar kiz resmen kendini benimle yaristirma derdindeydi halende oyle bu arada biz hala bosanma asamasindayiz ! Simdi ben konu sahibine ne diyeyim bunlarin ikisini tanistirsakmi ha ne dersiniz ? Tovbe Yarabbim su mubarek gunde ahlaksizligin bu kadarinada pes ! ayip degilmi yaptiginiz konu sahibi acaba o erkegin size asik oldugunumu dusunuyorsunuz ? Hadi ben neyse bosanma asamasindayim peki karsinizdaki insanin karisi ne durumda hic dusundunuzmu ? Edep ahlak seref kavramlari olmadiktan sonra herseyi yapma kapasitesine sahip sizin gibi "kezban" kizlari !!!!
Arkadadaslar konu sahibinin anlattiklarina hicte sasirmadim cevremde ornekleri cok var cunku hangi akla hizmet hala evli bir erkekle iliski yasiyor onuda anlamis degilim ! benim basimdada var bir tane eski esim (30 yas) benden bosanmadan etmeden 17 yasindaki bir surtukle iliski yasamaya basladi halada yasiyordur bilemiyorum bunlarin ikiside bir olup beni provoke etmeye calistilar kendi oyunlarina beni dahil etmeye calistilar kiz resmen kendini benimle yaristirma derdindeydi halende oyle bu arada biz hala bosanma asamasindayiz ! Simdi ben konu sahibine ne diyeyim bunlarin ikisini tanistirsakmi ha ne dersiniz ? Tovbe Yarabbim su mubarek gunde ahlaksizligin bu kadarinada pes ! ayip degilmi yaptiginiz konu sahibi acaba o erkegin size asik oldugunumu dusunuyorsunuz ? Hadi ben neyse bosanma asamasindayim peki karsinizdaki insanin karisi ne durumda hic dusundunuzmu ? Edep ahlak seref kavramlari olmadiktan sonra herseyi yapma kapasitesine sahip sizin gibi "kezban" kizlari !!!!
Bu tür kizlarin sonu belli:) ya ilerde bu adami aldatacak yada adam bunu. Insallah adam aldatirda aslinda ne oldugunu anlar
Hay agzina bal surdunler. Allah seninde yardimcimcin olsun canim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol cnm Allah hepimizin yardimcisi olsun konu sahibinin ailesi biliyormus karsi tarafin aileside biliyormus artik pes diyorum bunlarin hepsi ayni al birini vur otekine bu anlatmis oldugum 17lik sokak supurgesinin aileside biliyor bunlar ne bicim insanlar ya biri bana anlatsin ?!!!! ailelerdede hata var
Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(
Canim ben buyuk konusmayim yadirgamiyorum allahim iki cihanda ne bana ne coluguma cocuguma sunu yasatmasin. Ama soyle bisey var ailelerde suc bence. Erkekler pislik. Onlar ucan kusa bile goz koyuyolar. Hayir ben bekarken evliside geldi. Ay allahim tevbeler olsun gozumu kirpmadan kactim kactim. Oyle biseyin ahi alinirmi ya. Hih iste burda ailelerin verdigi terbiye isin icine giriyor. Boyle bisey basima gelse ben suan bunlari yaziyor olamazdim hani mezarda yazma imkanim olmazdi hos mezardada yerim olmazdi boyle biseyde. Onlarinda burda yeri olsada en kotu orda yok yerleri.Canim sende cidden sikma o guzel canini. Ben yemin ederim 1 kere gormedim aileyi bitirip sonunda mutlu olan erkek kadin. Onlar senin adini meeleyerek senden af dilencekler sende osurcan suratlarina. Afedersin boyle seylerde azicik argo konusuyorum
Allah'in sopasi yokki iste kus beyinlerine bir tane dank diye gecirsin. Gulum Allah'in adaleti cok buyuk boyleleri mutlu olucaklarini zannediyorlar lakin ahireti dusunen yok ! Allah bizleri boylesi cirkef kadinlardan ve erkeklerden korusun ! ne diyeyim artik cidden bazi seyleri migdem kaldirmiyor ! cevremdede vardi koca karisini yillardir bosanmis bir bayanla aldatiyor karisi ise bunu biliyor ve mahkeme kapisina dayaniyor bosanma davasi acmak icin lakin kocasi izin vermiyor ayrica diger kadin benim dugunume kdr geldi ya hangi yuzle geliyorsun hatta o geri zekali eski esimin kiz kardeside diger kadinin esyalarini evinde saklardi kurtulduguma sukrediyorum yeminle ! kadinligimizdan utanir hale geldik
Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana😳😳
yuregim sikisti
Yani gorumcen yataklikmi yapiyodu eski kocana����
Yok eski esimin kiz kardesi aldatilan kadinin hem yuzune gulerdi hemde o aldatilan kadinin kocasinin metresinin esyalarini evinde saklardi anlatabildim umarim ! bende diyorum Allah Allah bu oda neden kilitli agzindan kacirdi geri zekali Allah'im dedim nasil insanlarin icine dusmusum !