• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

aynı yorumu yazayım bari:
bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

en sevdiğim repliklere ilave:
ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

neee 17 yaşındamı?valla hepsi birbirinden işginç konular gelmeye başladı.ama ben o konuyu bulamadım ya nasıl kaçırmışım ki:))))))

adamın eşine ne kadar üzüldüm kadın birde öğrenmiş..
ne çok insanın günahına girip ahını aldınız..
kaç gece o günahsız kadını ağlattınız kim bilir hepsinin acısını çıkartır rabbim sizdende diğer ahlaksızdanda..
çoluğu çocuğuda vardır kesin yazık yazık utanıyorum sizin gibi hemcinslerimden..
bide aileniz biliyor ve siz hala ihtimalleri mi düşünüyorsunuz çekip karşılarına akıl vermediler mi size anlatmadılar mı yaptığınız hatayı size..
yok adam evliliğinde mutlu değilmişte sende mutluluğu bulmuş..
arkadaşım kaçıncı yy da yaşıyoruz biz farkında mı değilsinsiniz siz?
bu devirde kadınlar bile rahatlıkla boşanırken erkek mi boşanamayacak..
mutlu değilsen boşanırsın kardeşim ne bu..
adamda iyiymiş yani bir elim yağda bir elim balda..
hem karnım doysun hem pastam dursun..
Rabbim sen koru böyle kadınlardan..
yok karşı çıktım yok direndim boşversene be neye direndindin iyiki direnmişsin direnmeseydin ne olacaktı konun metres oldum birde hamile kaldım mı yazacaktın burada bize..
direnmişmiş işi bile bırakmamışsın neye direndin alla sen ya..
ayıp ayıpp kendini kimsenin yerine koymuyorsan anneni o zallı kadının yerine koy da anla yaptığın hatanın büyüklüğünü..
annen baban ne haldeler acaba..
eğildi mi zavallı annenle babanın başları önlerine ahh ahhhh..

allah akıl fikir versin başka bir şey diyemiyorum :50:bence allah akıl vermişte siz kullanmıyorsunuz:50: aklınızı kullanın eskimez korkma kullanmakla aklınız:44:

Yahu Allah askina evli barkli adami ayartmissin, hadi ayartmadin onun karaktersizligine karsilik vermissin,neyin mucadelesinden bahsediyorsun????Ayrica adam sana kor kutuk asik olsa seni kafaya koydugu gun esinden bosanir,ne seni o asagilik duruma dusururdu,ne de esine o ahlaksizligi yapardi.... Aklini basina al yahu nedir bu genislik...Baskasinin olana goz dikip buna ask diyorsun pes !!!!!

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Nerden biliyor sunuz evliliğin de mutlu olmadığını??gördünüz mü adamı yuvasın da??
Yuva yıkan kız yakıştırması cuk diye oturmuş bence..
Bir arkadaş yazmış "karını boşa evlenelim" de bakalım kalıyor mu o "koşulsuz,körü körüne" diye inandığın sizin tabirinizle "aşk".
Seni gerçekten sevseydi,seni bu duruma düşürmezdi.
İkinci kadın,metres,dost ne derseniz deyin,sizi düşürdüğü durum bu,hani sevgi?
Seven adam böyle mi yapar? Sevdiği kadını bu duruma mı düşürür? HAYIR.

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

iyi git evlen bir de üzülüyormuş.aşarsın sen aşarsın bu durumu merak etme. evli erkekle beraber olmayı aştıysan aşamıyacağın şey yoktur senin. gerçi bana konu sahte gibi geldi. çünkü böyle utanç verici bir durumun buraya bu kadar rahat yazılması bana sahte olabilir izlenimini de verdi.

çok merak ettim o adam patron olmasaydı da çaycı olsaydı yine onda bulur muydun kendini :47: seni ondan başkası sevmez tabi adam evde varken bir tane, bir de seni bulmuş ...evli adam seninle el ele kırlarda gezerek laylaylom şeklinde tatmin olmuyordur heralde ki sana körü körüne saplanmasında haklı...bence bu aşk falan değil sen maddiyata , o da ondan küçüksen senin lolitalığına saplanmış...bu hikayede kalbe saplanan oklar yok yani :27:

çok merak ettim o adam patron olmasaydı da çaycı olsaydı yine onda bulur muydun kendini :47: seni ondan başkası sevmez tabi adam evde varken bir tane, bir de seni bulmuş ...evli adam seninle el ele kırlarda gezerek laylaylom şeklinde tatmin olmuyordur heralde ki sana körü körüne saplanmasında haklı...bence bu aşk falan değil sen maddiyata , o da ondan küçüksen senin lolitalığına saplanmış...bu hikayede kalbe saplanan oklar yok yani :27:

o caycı ona asık olsaydı terbıyesız ahlaksız olur karısı colugu cocougu olmus olurdu :57::57::57:

ama bu bır patron ve ona koru korune asık olurmu canımm:ssz::ssz:

Böyle ergeni alıp kafasını duvarlara sürtecen ki kıvılcımlar çıksın...

Aynen,Bide utanmadan sıkılmadan maharetmis gibi (evli bir asikla imkansizi yasamak yazmis)ya imkansiz dediyi de ahlaksizlik yapmak imkansiz degilmis demekki kendine yakistirdigina gore ne utanma kaldi ne arlanma gizli sakli yasadiklarini maharet bilen gencin sonu evli bi adam tarafindan kullanilmak iliskisini leyla mecnun zanneden ergen kafasI

allah akıl fikir versin başka bir şey diyemiyorum :50:bence allah akıl vermişte siz kullanmıyorsunuz:50: aklınızı kullanın eskimez korkma kullanmakla aklınız:44:

insanın aklı başka yerlerine düşünce o yerler çalışıyor :40: sonucunda da konu sahibinde olduğu gibi bu tarz saplantılı , ihtiraslı , ateşli ama adi ilişkiler yaşanıyor :47:

Son zamanlarda böyle konular çok açılmaya başlandı amaçları ne onuda anlamıyorum kendilerine destek mi arıyorlar aferin böyle devam et aşkını sonuna kadar yaşa dememizi bekliyorlar heralde,böyle bir olayda kimse destek vermez zaten ama destek vermeyince yine bizler kötü oluyoruz.:ssz::40:

true nun dediği gibi ergenuslar bastı kk yı okullar tatil olunca..diğer konuda da 17 yaşında günde 3-4 kere sebişerek gebe kalmaya çalışıyor..

bunlar dindar nesil yetiştirmeye çalışırken,bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la..:ssz::ssz:

ömrüm boyu kimse onun beni sevdiği kadar sevemez...........nerden biliyosun terazisi nerde,geleceği gördüğüne göre kahinlik de var
vazgeçemiyorum,o akdar seviyoruz...........bellli herif bir eli yağda bir eli balda geziyor,sübyanın da adı çıkmış hangi şehre gitsem diyor

herkeşleri beğendim, ama sistem seni daha fazla beğendirtmedi Q :27:

Şu cümleye bayıldım. Hangi konuymuş o? Ben nasıl kaçırmışım yaw.

Konu sahibine yorum yapmicam. Burası fena karışacak ama belli ki. Karşıt görüşlüler nerde?

Back
X