• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

hoşgeldiniz kel alinin bagına:ssz:
aileniz kesmedimi sizi... yada NİKAHLI KARISI parcalamadımı sizi:ssz:

yuva yıknanın yanında şu ibarede vardır hatırlatmak gibi olmasında...
ikinci kadın! yada dost! ''tabi burda arkadaş olmucagını biliyosunuzdimi'':ssz:

kel alinin bagi yazisini okur okumaz nereli oldugunuza baktim gaziantep yaziyo benim gibi bende gaziantepliyim ve bu tabiri genelde antepliler bilirr:p:p:p:p cok dogru soylemissiniz ayricaa

Buraya yazarken destek göreceğini bekledim acaba allahım ya yaşında ufaktir büyük ihtimal suyumu çıktı bekar adamlarin allah aşkına bi kendinize gelin..bi kere karşınızda ki mahluk adam olsa evdeki nikahlı karisni aldatmaz bugun onu aldatan yarın sizi aldatır...ki seviyo olsa sizi mutsuz olsa bosardi karısını şişede metres damgası vurdurmazdi...insanlara artık edep kalmamış ya..sen her ne olursa olsun evli adama bakmicaktin ölsende aşkından o evli diyip cekicektin kendini he büyük konuşmak istemm ama kızıyorum böyle tiplere ya.kendi değerinizi bi bilin ya...evlensen bile mutlu olamazsın o şeref yoksunuyla...ki bu kafayla gidersen başkasıyla evlensense kocanda seni aldatır baska kızlarla..midesiz olma ay midem bulandı gerçekten..sert seylerde okuduğunda kesinlikle alinma..senin gibi gerçekte bi arkadaşım olsa hemen ilişkimi keserim evli barkli adamlara bakiyo diyo...bak arkadaslarinda olursun bunu arkadaşların biliyosa şayet..bugun evli adamla konusa. Yarın benim kocama sevgilime bakar konumuna dusersin.

Oyle bir anlatmissin ki leyla ile mecnun sanki.. Hic sandigin gibi degil adamin seni sevdigi yok sadece eglencesin.. Yazik adam mi bulamadin kendine? Ben de esimden bu ikinci kadin olayi yüzünden bosandim lanet ediyorum boylelerine.. Ikinci esimle cok mutluyum ama o eski gozyaslarimi asla unutamam. Huzursuzluk, stres Allahim bu yuva yikanlarin yanina birakmasin insallah. Bir de cok zor gunler atlattik diyor ya git adamin esine sor zavalli kadin neler atlatiyor acaba?

dindar deyince neden hemen atlıyorsun ki......dindar= %100 ahlaklı anlamına geliyor da bizim mi haberimiz yok.......sosyologları dinlersen son 30 yılda çok ciddi bir çöküş var

konu sahibi yasiomu yada yazio ben mi gormuom bunlar hayatin gercekleri canim benim.....tanisin ;)))

senin yerinde olsam hemen boşnmaya ikna ederdim karısı bu pislikten kurtulmuş olurdu

Aynen konu sahibi arkadaska sözde adam da kendi pisliklerinde boğulurlardi.valla genelleme yapmak istemiyorum ama cevredede gördüğüm için genc kızlarımız ne kadar meraklı evli barklı adamlarla düşüp kalkmaya.adam kucuk hanımı nasıl kandırıcaktı?tabıı seni seviyorum karimi bosıycam diycek yoksa seni nasıl kandırsin?neyse bu konuya yazarken bile miğdem bulanıyor.gencliğine yazık.diycemde asıl evdekı kadına yazık,namusuyla evde kocasını beklıyor ama koasu bin türlü namusuzluk peşinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yani adamin evli oldugunu bilmesen kabul edilebilir tarafi olurdu ama en basindan bile bile evli bir adamin hislerine karsilik verirsen, olacaklara da katlanacaksin.

ask sonucta oyle ilk görüşte tanimadan etmedenolan bi sey degil. ilk goruste aski masallardan, yasak aski da dizilerden ogrendik masallahimiz var.

sen emin ol o adamdan ayrilirsan unutup universitede baska birine yine asik olursun ama peki o zavalli esi? bosandiktan sonra uzerine yapisan dul damgasini ne yapacak? varsa cocuklari babasiz ne sartlarda buyuyecek? bunlari dusununce de hala carpiyo mu kalbin, midende kelebekler rahat rahat ucusabiliyo mu ?

acun karısından ayrılalı çok oldu :ssz:

Ayrıldılar mı bilmiyorum ama hala evliler. Ayrıldıysalarda o kadın sayesinde ayrıldılar. Kadını düşmanı yine kadındır diye boşuna demiyolar. Erkekleri biliyoruz sonuçta söz konusu olan malum yerleri olunca onlar herşeyi yapıcak kıvama geliyolar ( o yüzden iyiki erkek olarak doğmamışım diye hep sevinirim ) ama kadın olarak başka bi kadına bu kadar acı yaşatmayı doğru bulmuyorum.

çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."

Ben bunu bir romanda okuduydum ama... :44::44::44:

Son düzenleme:
şu patronlarda nedense yanında çalıştırdıkları kızlara hep aşık olurrr
nasıl kandın sen o adama düpedüz seni kullanmaya çalışmışş ne aşkı yaaa

Aaa bu şahıs hamile miyim diye konu açan değil mi
17 yaşında hamile kalmaya çalışıyor
Bence çok mantıklı böyle olursa boşatabilirim sanıyor zaar

Aman Allah ım daha neler duyacağız, kız aklını başına almış mı diye bakayım dedim ama ucuzlaştırmayın demiş :25: midem bulandı:19: birde gebelik işin içine girmişsse dediğiniz gibi kaçın bu konudaaaaaaaaaan :10:

sizin gibi insanlar yüzünden evlilikten soğudum inanın bi insan duygularına nasıl engel olamaz yahuu nedemek boşanacak sen sanıyormusun boşanıp seninle evlenince hayatın mükemmel olacak yarın aynısınıda sana yapmayacağı ne malum bukadar saf olmayın ya birde çocuk var arada seni kabul edeceğinimi sanıyorsun büyüyünce ozaman adam senimi seçer çocugunumu geçici hevesi olma metres gibi bir hayat yasıyorsun yazık.

Ayrıldılar mı bilmiyorum ama hala evliler. Ayrıldıysalarda o kadın sayesinde ayrıldılar. Kadını düşmanı yine kadındır diye boşuna demiyolar. Erkekleri biliyoruz sonuçta söz konusu olan malum yerleri olunca onlar herşeyi yapıcak kıvama geliyolar ( o yüzden iyiki erkek olarak doğmamışım diye hep sevinirim ) ama kadın olarak başka bi kadına bu kadar acı yaşatmayı doğru bulmuyorum.[/QUOT]Boşanmadılar diye biliyorum. Bir ara dava açmıştı eşi ama daHa sonra barıştılar yazıyordu nette dava düştü yazıyordu, boşanmış olsalardı boşandı diye haber olurdu.

Konu sahibi acıyorum senin gibilere! Evli adamlarla aşk yaşıyorsunuz! Öyle olduğunu sanıyorsunuz! Üzgünüm ama çok basitsiniz! Evli adamın senin elini tutup sinemaya gidecek hali yok amacı açık. Kadınlığınızı ucuzlaştırmayın lütfen!

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Hmm peki sevgiliniz eşinden ayrıldı mı canım ?

Aslında bu yazıyı yazmakta çok kararsızım ama yardıma ihtiyacım var.Konu çok bilindik evlilikte eşi tarafından mutlu olamayan bir adamın karşı tarafa yönelmesi.
çok iyi bir işim vardı,okulumda iyi bir derecem ufak yerde yaşadığım için popüler ve sevilen bir kızdım çok mutluydum.arada gençlik kaçamakları vardı saçma sapan çocukça şeyler ama yasak bir aşkım yoktu.çalıştığım yerde patronum bana aşık oldu ama öyle lafla aşık olmak değil körü körüne imkansızı yaşaya yaşaya çok derin ve koşulsuz sevdi beni.çok direndim karşı koydum ama yinede onda buldum kendimi engel olamadım daha fazla onun aşkını yaşamak istedim ona da söyledim "beni ondan başka kimse bu kadar çok sevemez."
Bir buçuk yıl gel git şekilde devam etti ilişkimiz onun eşi öğrendi ailesi biliyor benimkiler de öyle bana yuvan yıkan kız yakıştırması var.Yaşadığım yer çekilmez oldu.Kafam çok karışık daha fazla bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum doğru,hatasız ve başka şehirde yaşamak istiyorum ama hala derin bir aşk,sevgi ve bağlılık var ikimizde bırakamıyoruz birbirimizi üniversite için başka şehirde yaşayarak ondan uzak olmaya çalışacağım ama hayatımın ne kadarını bu şekilde kurtarırım bilmiyorum çok zor yıllar geçirdim ve çok yoruldum.
Benimle ikinci bir şansını güzel ve mutlu bir şekilde devam ettirmek isteyen bir adam var ona çok ümitler verip birlikte çok güzel hayaller kurup hayallerimizle yaşadık onu bu şekilde yarı yolda bırakmak istemiyorum çünkü biz biz olmak için çok mücadele verdik hala da tutarsak ellerimizi hiç bırakmazsak bunun da üstesinden geliriz diye düşünüyorum bir de ondan sonrası var tabi yuva yıktı yuvası olacak mı yakıştırması belki bunlar da atlatılabilir ama şu sıra bunlara hiç gücüm yok.onu da bu yüzden çok üzüyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

ramazanın şu mübarek gününde dilerim sen de evlenip bi yuva kurduktan sonra hiç ummadığın bir anda öyle bir aldatıl ki yerle bir ol. perişan ol. delice aşık olduğun patronunun eşi gibi...

Back
X