• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir aşıkla imkansızı yaşamak.

Bekarlarin suyumu cikti !
bakma gorme isinden ayril imkansiz deme bal gibi de ayrilmak senin elinde ..
Bi kadinin en buyuk seveti iffetidir bunu unutma ....
bu arada yuva yikanin gercekten yuvasi yikiliyo cnm hic bosuna atlatiriz deme
Karisini aldatan seni de aldatacak
Adamin karisindan colugundan cocugundan utanmiyosun madem Allah tan kork be yazik !

Son düzenleme:
allahım yaaa o adam müsveddesinin karısı sizi bulup bi güzel paçavraya çevirmediyse o kadının kalitesidir bu bunu bi kenara koyalım.gelelim sana... sen liseli misin yada liseden sonra üni ye ara falan mı verdin yaşın kaç senin allah aşkına.ya hiç edep namus kavramınız yokmu.zina resmen bu.allah korkunuzdamı yok.herhalde ewli barklı kaç yaşına gelmiş adam sizinle liseliler gibi elele tutuşup masum bi öpüşme yaşamıyordur değil mi ???burada bi dünya kadın aldatıldım bebeğimle ortada kaldım boşanıyorum diye konu açarken bizim kızda gelmiş ewli biriyle aşkını anlatıyor.vay be.dua et klavye karşısında ulaşılmazlardasın şuan.o adamın karısı seni parçalamamış ama canı yanan bi sürü bayan seni burda paramparça ederdi emin ol :KK62:

Evet haklısınız sizden iyi yorumlar beklemiyorum bu yorumlArınızı teker teker her gün her saniye bende kendime diyorum yiyip bitiriyorum kendimi ama zaten ayrılar benden öncede ayrıydılar evleri de ayrı adam da 22 yaşında sorduğunuz için söyledim ama ben suçlanıyorum lütfen beni de biraz anlayın yuva yıkayım yuvam nasıl olur diye sormuyorum.olayı lütfen bu kadar ucuzlaştırmayın evet ortada son derece yanlış var evet o kadına da hak veriyorum ama o kadının da hataları var içinde yaşadığım için söylüyorum kendimi haklı çıkarmak için değil haklı da değilim zaten sadece üzgünüm niye böyle bi yazıyı yazdım bende bilmiyorum lütfen ben kendime gençliğime bu kadar zarar vermişken sizde içinde bulunduğum bu durumu basitleştirmeyin ben kötü bir insan değilim :'(

Sen gencecik yaşta yuvası yıkılan bir kadının yuvam yıkılıyor diye dert çekerken iyice canina oku ki kimbilir ne kadar sürdü taze evliliğinin bir hayal kırıklığına dönüşmesi, sonra vay efendim ben kötü biri değilim (!) Hadi ordan! Allah neye layiksan onu yasatsin sana!

Hiç de öyle daha 17 yaşında diye hoş goremem, hatun gayet farkında herseyin de işine gelmiyor.

Bana da böyle yorum yazdırdı ya... sinirlerim zipladi :KK11:

Rabbim iffetine sahip cikamayan kadinlardan eslerimizi korusun insallah ..
Aldatilan o bayan da sana tazminat davasi acmali ( yuva yikan kadinlara t.davasi acilabikiyormus doye blyrm tv den dinlemstim ) ki anla anyayi konyayi ...
Sinirlerim bozuldu daha cok sey yazardim da neyse ...
Iyi ki yakinimda degilsin...
Adamin karisina haksiz diyo bi de rezil seni !
Yahu adamin gul gibi nikahli karisi sanane karisinin hakliligindan haksizligindan ..
Ama sen o adamin metresisin bunu beynine iyi kazi ...
Seninle de evlenmicek daha yasin kac basin kac ya
ben onu bunu bilmem utanmayan insandan herseyi bekleyeceksin .....

Back
X