Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

ben katılmıyorum size. bu görüşü savunuyorsak o zaman aldatan bütün erkeklerin asla suçu yok ,tek suç kadındaya geliyor yine olay.

Söylediğimi farklı algılıyorunuz ve o bağlamda yorumluyorsunuz.

Her iki taraf da suçludur bana göre.

Benim dediğim erkeğin rahat geniş gördüğü kadın olur ise ki bu devirde bu çok daha fazla aman evliyim vs. gibi düşünebileceğine inanmadığımdır ve gerçekten duran erkeğin çok az sayıda olduğudur.

Kadın gel diyor ise kaç erkek aman evliyim ben der yada hayatımda biri var ? Mümkün geliyor ise oda sizin düşünceniz tabi saygı duyarım.

bence , her erkeği aynı kefeye koymamak gerek
ve her kadını da.

Son düzenleme:
bence , her erkeği aynı kefeye koymamak gerek
ve her kadını da.

Bilakis öyledir ki soruma cevap değil bu yazdığınız ama çevrenize bakın lütfen irdeleyin insanları göreceksiniz nelerin değiştiğini insanlarımızda eskisi gibi değiliz yozlaşmamız tavan yapmış durumda kızlar bana göre erkeklerden fena. Her erkek ve kadın tabi ki bir değil her düşünce yapısında insan vardır.

adam rahatsız olmuyormu ?

çok hoş,rahatsızlık duymayan erkeğin namusunu korumak size mi kaldı

hadi söyle bu kadınlarla ne sorunun var

o zaman alıntımın hangı kısmına yorum yaptığımı kırmızılastırayım ben.

bizim istediğimz aklımızda biçimlendirdiğimz erkek şeması ile var olan erkekler çok farklı.
biz namuslu olsun bakmasın aldatmasın vs hep böyle şeyler umarız. tabi bu özelliklerde olan namuslu erkeklerde var allah öyle erkeklerle olmayı nasip etsin. ama çok meyilli olan erkeklerde var.
nihali bu erkekleri savunmuyor çoğunlukla erkeklerin iradesizliğini meyilli olduklarını anlatmaya çalışıyor

elbette genelleme yapmamız mümkün değil.. ama gözü dışarda olan bir erkeğin bu tarz kadınlardan etkilendiği doğrudur.ama gözü dışarda olan erkek kelimelerini üstüne basarak tekrarlıyayım..
gel diyen kadına geldim demeyecek erkek.
onun iradesi ve aklı, biz kadınlardan eksik yada fazla değil. zaaflarına kadınlar yenik düşmüyorsa erkeklerde düşmeyecek. toplumda çoğu erkek bunu yapar imajını çürütmediğimiz ve bunu devamlı dile getirdiğimiz müddetçe erkeklerin buna sarılması ve bunu savunması devam edecektir. biz kadınlar hiç olmazsa bunu değinmemeliyiz k erkeklerde bunu gözümüze sokmasınlar.

o zaman alıntımın hangı kısmına yorum yaptığımı kırmızılastırayım ben.

Ben algılayamadım sizi af edersiniz alıntıma yaptığınız yoruma yönelik yorum yapmıştım özür dilerim.

Senin bakış açın maalesef erkek ayartan kadınlar ayartılan şeklinde. Valla öyle hemcinslerimiz var ki tereyağından kıl çeker gibi ayartıyorlar hem de. Kadın cazibesini ortaya koyarsa, erkek de cesaretini ortaya koyar. Allah sevgilini korusun.

İşte hangi erkek düşmeyecek ki ben inanmıyorum belli bir süre sonra başlayanı da bilirim ondan bunu savunmam benim, gördüm bir kaç eylem.

aslında erkek veya kadın fark etmez
tamamen karakter meselesi.

erkek , izin verdiği için, kadın bu izinden faydalanmaya çalıştığı için
suçlu.

her iki tarafında suçu var.
ama , önemli bir nokta da var
kimse bu durumdan şikayetçi değil.

Kesinlik ile haklısınız buna katılırım karakter ile alakalı kadın için problem yok ise erkek kesinlik ile problem etmez bu ayrı gerçektir iki tarafında bir biri ile olan uyumu kadın istemediği sürece erkek bir şey yapamaz erkek yapmak istemiyor ise kadın kışkırtamaz içinde var ise iki karakterinde o zaman etki tepki prensibine dayalı eylem gerçekleşir benim için olayın özeti budur.

karakter sağlam olduktan sonra
gerisi önemli değil...ben sevgılıme sırnaşmaya çalışan ne kadınlar gördüm
ayrıca sevgılımın bu kadınlara tepkısını de gördüm.

önemli olan, o anda tepkıyı vermek insana.
ilk yaşandıysa, ikincisi yaşanmamalı.

İşte hangi erkek düşmeyecek ki ben inanmıyorum belli bir süre sonra başlayanı da bilirim ondan bunu savunmam benim, gördüm bir kaç eylem.

Siz inanmayabilirsiniz ama emin olun ki sayıları çok az da olsa aldatmayan erkek var.

Benim esime biri bebisim diyip opucek
Önce esime kızarım
Ki sagolsun esim benden önce gerekeni yapar ve böyle bir laubalilige müsaade etmez
Her erkek aldatmak icin can atmaz
Burda adam da suc daha fazla

Ayrıca belki aralarında cidden cok iyi bir dostluk var sizin bilmediğiniz
Siz neden rahatsız olup konuyu irdeleyip buraya taşıdınız sanırım herkes merak etti
Çünkü alan razı veren razı

bende sucu erkekte bulanlardanım.tepkisini koysa kimse ileri gidemez.benim eşime yapılacak tepkimi düşünemiyorum.
yapan kadın var elbette.basımızada geliyo.ama olay erkekte bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…