ben katılmıyorum size. bu görüşü savunuyorsak o zaman aldatan bütün erkeklerin asla suçu yok ,tek suç kadındaya geliyor yine olay.
Söylediğimi farklı algılıyorunuz ve o bağlamda yorumluyorsunuz.
Her iki taraf da suçludur bana göre.
Benim dediğim erkeğin rahat geniş gördüğü kadın olur ise ki bu devirde bu çok daha fazla aman evliyim vs. gibi düşünebileceğine inanmadığımdır ve gerçekten duran erkeğin çok az sayıda olduğudur.
Kadın gel diyor ise kaç erkek aman evliyim ben der yada hayatımda biri var ? Mümkün geliyor ise oda sizin düşünceniz tabi saygı duyarım.
bence , her erkeği aynı kefeye koymamak gerek
ve her kadını da.
Çalıştığım yerde iki tane evli bayan var. İkisi de namus engelli! Evli bir erkek var, ona uluorta asılıyorlar. Ben de mi bir anormallik var da takıyorum yoksa bunlar normal mi? Bir bayan evli bir erkeği şappala şuppala öper mi? Ona bebişim der mi? Adamı zorla üstüne üstüne giderek baştan çıkarmaya çalışıyorlar. Gül gibi de bir eşi var, o kadar üzülüyorum ki kadıncağıza Tabi bu namus engellilerin kocacağızlarına da Ne günlere kaldık Allah'ım ya!
Bilakis öyledir ki soruma cevap değil bu yazdığınız ama çevrenize bakın lütfen irdeleyin insanları göreceksiniz nelerin değiştiğini insanlarımızda eskisi gibi değiliz yozlaşmamız tavan yapmış durumda kızlar bana göre erkeklerden fena. Her erkek ve kadın tabi ki bir değil her düşünce yapısında insan vardır.
Bilakis öyledir ki soruma cevap değil bu yazdığınız ama çevrenize bakın lütfen irdeleyin insanları göreceksiniz nelerin değiştiğini insanlarımızda eskisi gibi değiliz yozlaşmamız tavan yapmış durumda kızlar bana göre erkeklerden fena. Her erkek ve kadın tabi ki bir değil her düşünce yapısında insan vardır.
Söylediğimi farklı algılıyorunuz ve o bağlamda yorumluyorsunuz.
Her iki taraf da suçludur bana göre.
Benim dediğim erkeğin rahat geniş gördüğü kadın olur ise ki bu devirde bu çok daha fazla aman evliyim vs. gibi düşünebileceğine inanmadığımdır ve gerçekten duran erkeğin çok az sayıda olduğudur.
Kadın gel diyor ise kaç erkek aman evliyim ben der yada hayatımda biri var ? Mümkün geliyor ise oda sizin düşünceniz tabi saygı duyarım.
o zaman alıntımın hangı kısmına yorum yaptığımı kırmızılastırayım ben.
adam en başından tepkıyı koysaydı, kadın başlatmaya cesaret edemezdi
kadın erkek olayına getırdıgım yok durumu.
benım sevgılım işyerinde bunları yaşasa
tamamen sevgılımde hatayı bulurum.
taviz vermeyecek.demek tavız verıyor ki, bu şekilde davranıyorlar.
elbette genelleme yapmamız mümkün değil.. ama gözü dışarda olan bir erkeğin bu tarz kadınlardan etkilendiği doğrudur.ama gözü dışarda olan erkek kelimelerini üstüne basarak tekrarlıyayım..
gel diyen kadına geldim demeyecek erkek.
onun iradesi ve aklı, biz kadınlardan eksik yada fazla değil. zaaflarına kadınlar yenik düşmüyorsa erkeklerde düşmeyecek. toplumda çoğu erkek bunu yapar imajını çürütmediğimiz ve bunu devamlı dile getirdiğimiz müddetçe erkeklerin buna sarılması ve bunu savunması devam edecektir. biz kadınlar hiç olmazsa bunu değinmemeliyiz k erkeklerde bunu gözümüze sokmasınlar.
aslında erkek veya kadın fark etmez
tamamen karakter meselesi.
erkek , izin verdiği için, kadın bu izinden faydalanmaya çalıştığı için
suçlu.
her iki tarafında suçu var.
ama , önemli bir nokta da var
kimse bu durumdan şikayetçi değil.
Senin bakış açın maalesef erkek ayartan kadınlar ayartılan şeklinde. Valla öyle hemcinslerimiz var ki tereyağından kıl çeker gibi ayartıyorlar hem de. Kadın cazibesini ortaya koyarsa, erkek de cesaretini ortaya koyar. Allah sevgilini korusun.
İşte hangi erkek düşmeyecek ki ben inanmıyorum belli bir süre sonra başlayanı da bilirim ondan bunu savunmam benim, gördüm bir kaç eylem.
Siz inanmayabilirsiniz ama emin olun ki sayıları çok az da olsa aldatmayan erkek var.
Çok az olduğuna bende inanıyorum elbet onlara erkek yerine adam sıfatını uygun görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?