nefret ediyorum şu kadın kuyruk sallar lafından
hepimiz kadınız ve biliyoruz kuyruk sallamaya gerek yok erkekler herşeyi işine gibi algılıyo zaten
meraba nasılsın desen bi gülümsesen onu bile yanlış anlayanlar var ya
selam veriyosun hemen numaranı istiyolar faceten ekliyolar hemen çıkma teklifleri sarkıntılıklar peşpeşe bu güven nerden geliyosa artık
sonra da suç kadınlara atılıyo sen yüz vermesen böyle olmazdı diye
napalım yani erkek görünce suratımızı mı çevirelim
çok hoş,rahatsızlık duymayan erkeğin namusunu korumak size mi kaldı
hadi söyle bu kadınlarla ne sorunun var
Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?
Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?
Arkadasim bu kadar sinirli olmaniza gerek yok herkes sizinle ayni dusunmek zorunda degil ayrica senin gibi namus engelli dedigin kisi 24 yillik evli 2 cocuk annesi bu forumun ablasi olur egem abla buraya konu acildiginda olumlu yada olumsuz elestirilere acik olmak zorundayiz sonucta burasi bir forum sitesi.
Arkadaşım lütfen sakin ol anlatım biçimin sinirin yüzünden hiç hoş değil daha net ifade edebilirsin ama bu şekilde değil ben seni anladım diğerleri de anlayabilir ama bu şekilde değil.
24 yıllık evli olması, abla olması, anne olması bilmem ne olması bana tarizli bir şekilde sataşma fırsatı vermez kendisine. Bir de "hadi söyle bu kadınlarla ne sorunun var" diye niyet okuyor! Ben de uygun cevabı verdim. Her yazılana "Aaa, bunu düşünemedim, haklısınız," mı diye yazmam gerekiyor. Ablan yazınca olumlu, ben yazınca olumsuz oluyor, olmuyor öyle mi?
Ben kadınlar ya da erkekler namussuzdur diye bir genelleme yapmıyorum. Şahit olduğum iki kadının namussuzluğundan rahatsız olduğumu yazıyorum. Ne o tarafa bu tarafa çekilip duruluyor, anlamadım. Birilerinin bir davranışından rahatsız olmam için o kimseyle sorunumun olması mı gerekiyor? Bu tür bir davranıştan rahatsız olmam başkalarını niye rahatsız ediyor?
ne kadar terbiyesiz ve haddini bilmeyen bir yorum bu..
iş arkadaşları bitti kk daki kadınlarn namusu da mı senden sorulmaya başladı? nedir ya namsus engeli? önce konuşmayı,saygıyı öğren.
ben de karşısında annesi yaşında olan bir kadına namussuz diyen senin gibi insanlardan rahatsızlık duyuyorum!
Sen haddini bil de önce yazılanları oku ondan sonra yazı yaz.
hiç tanmadığı birine sırf yorumunu beğenmedi diye namussuz bilmem ne diyen birine biz ne desek boş zaten..
Sen haddini bil de önce yazılanları oku ondan sonra yazı yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?