Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

Bu gün arkadaşımın başına geldi tanımıyorum mesaj atmazsanız sevinirim diyor adam yüzsüz numaram bu çaldırırsın ararım mantığa bak ya.

Ama erkek bu güveni nereden buluyor kendi gibi kadınlardan facede erkek arayan kadınlar yok mu ? Yada dışarıda tanışdığı gün yatağa geçen yada ilk hafta da ondan sonra hepimiz bir kefeye en ufak bir şey de eyleme geçme cabası aynısını bizde yapıyoruz erkek milleti diyerek sonuçta değil mi ?

çok hoş,rahatsızlık duymayan erkeğin namusunu korumak size mi kaldı

hadi söyle bu kadınlarla ne sorunun var

Sen yoksa namussuzlar derneğinin koordinatör ablalılığını mı yapıyorsun da beni sorguluyorsun? Bana kaldı, var mı diyeceğin? Senin gibi namus engellilerin kızışmış bir halde ortalıkta cirit atmasından rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım?

Arkadasim bu kadar sinirli olmaniza gerek yok herkes sizinle ayni dusunmek zorunda degil ayrica senin gibi namus engelli dedigin kisi 24 yillik evli 2 cocuk annesi bu forumun ablasi olur egem abla buraya konu acildiginda olumlu yada olumsuz elestirilere acik olmak zorundayiz sonucta burasi bir forum sitesi.

Son düzenleme:

Arkadaşım lütfen sakin ol anlatım biçimin sinirin yüzünden hiç hoş değil daha net ifade edebilirsin ama bu şekilde değil ben seni anladım diğerleri de anlayabilir ama bu şekilde değil.

yuhhh
kib yaptim ama dayanamadim
siz böyle konusma hakkini nerden buluyorsunuz
terbiyesizlikten baska sey degil
hemde Egem"e

24 yıllık evli olması, abla olması, anne olması bilmem ne olması bana tarizli bir şekilde sataşma fırsatı vermez kendisine. Bir de "hadi söyle bu kadınlarla ne sorunun var" diye niyet okuyor! Ben de uygun cevabı verdim. Her yazılana "Aaa, bunu düşünemedim, haklısınız," mı diye yazmam gerekiyor. Ablan yazınca olumlu, ben yazınca olumsuz oluyor, olmuyor öyle mi?
Ben kadınlar ya da erkekler namussuzdur diye bir genelleme yapmıyorum. Şahit olduğum iki kadının namussuzluğundan rahatsız olduğumu yazıyorum. Ne o tarafa bu tarafa çekilip duruluyor, anlamadım. Birilerinin bir davranışından rahatsız olmam için o kimseyle sorunumun olması mı gerekiyor? Bu tür bir davranıştan rahatsız olmam başkalarını niye rahatsız ediyor?

:26::26::26::26::26:
şaka yapıyor olmanızı temenni ediyorum

ne kadar terbiyesiz ve haddini bilmeyen bir yorum bu..

iş arkadaşları bitti kk daki kadınlarn namusu da mı senden sorulmaya başladı? nedir ya namsus engeli? önce konuşmayı,saygıyı öğren.

ben de karşısında annesi yaşında olan bir kadına namussuz diyen senin gibi insanlardan rahatsızlık duyuyorum!

Arkadaşım lütfen sakin ol anlatım biçimin sinirin yüzünden hiç hoş değil daha net ifade edebilirsin ama bu şekilde değil ben seni anladım diğerleri de anlayabilir ama bu şekilde değil.

Canım, yazdıklarına baksana! Erkeğin namusunu korumak bana mı kalmış, kadınlarla ne sorunum varmış! Tarizli bir şekilde adamı kadınlardan kıskanıyorsun demeye getiriyor! Yani oratada rahatsız olunacak bir durum filan yok, kıskançlığından adamın namus müdafisi kesiliyorsun demek istiyor.

Yorumlara kızmış olabilirsin ama tepkin çok yanlış.

Kullandığın kelimeler çok çirkin.

Bence Egem'den özür dilemelisin.

Sen haddini bil de önce yazılanları oku ondan sonra yazı yaz.

hiç tanmadığı birine sırf yorumunu beğenmedi diye namussuz bilmem ne diyen birine biz ne desek boş zaten..

Kadesa'm, bir başlık açılırken böyle böyle değil mi diye soruluyorsa konu sahibesi kendi dediğinin tastiklenmesini beklediği için açmıştır konuyu. şöyle sorsa şu şu şekilde olay var ne dersiniz diye hükümsüz ve ucu açık sorsa o zaman menfi yorumlarını yap bir tanem.
sen tatlı canını niye sıkıyorsun? konu zaten cennetlik cehennemlik hükmüne, kuyruk sallama vs re diye amiyane bir havaya bürünmüş çoktan..
usul usul uzaklaşmak yakışır sana, arkana dahi bakmadan...

Sen haddini bil de önce yazılanları oku ondan sonra yazı yaz.

muhakkak kadesa aşagıdaki yazıyı okuyuduğu için haddini hududunu şaşırmıstır...

biraz daha kibar kelimeler seçerek de tartısılabiliriz değil mi

Aralardaki yorumları okuyamadım..11 sayfa uzun geldi..Konu açılışını okuyunca şu geldi aklıma: Bir de şurdan bakalım: Eğer işyerindeki 2 adam bir evli kadına "bebişim" diye hitap etseydi ve onu şapur şupur öpseydi..."Namus engelli" yine "bebişim" diyenler mi olacaktı? Yoksa buna izin veren kadın mı? Kimse kusura bakmasın..Adam izin veriyorsa namusun kimde olup olmadığı konusunda bir daha tartışmak gerekir..

kızlar hepinizi çok seviyorum,benim cevap vermeme gerek kalmamış

şu forumda doğru düzgün konuşabilsek şaşardım zaten

sevgili kadınlar ben okuduğumu söyledim.başlık da cehennemin çoğu kadınlardan oluşur neden? diye bir başlık.içinde çeşitli ayetlerle desteklenmişti.ama açıkçası kutsal kitabı açıp oradan okumadım ki zaten yazılanları okuyamıyorum.
artı ben birinize çıkıp siz ahlaksızsınız,sizsiniz veya özel isim belirterek sen yaptın da demedim.o yüzden siz de kalkıp bana sen böylesin diyemezsiniz.
konu sahibinin anlattığı olayda en büyük suç o kadınlara aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…