Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

yuh artık ya ne biçim insanlar hayırdan da anlamıyolar

kesinlikle öle cnm dünyanın çivisi cıkmıs diyolar ya aynen öle ne edep var ne haya.ar damarları catlamıs bazılarının. ama dediğim gibi buna müsaade etmiceksin.
önce kendine olan sorumlulugunu sonrada eşine olan sorumlulugunu bilmenn gerekir. yaptıgım en ufak seyde eşim bana yapsa ne hissederim diye düşünürüm.

Bebişim nedir yahuu
Biri benim kocama böyle dese ne yaparım diye düşündüm:44::44::44::44::44::44::44: düşündüm düşündüm...Sanırım çok sallamam bu lafı amaaaaaa öpücük işin içine girerse kocamla beraber o kadını da cehennemin dibine tekmelerim

bence adam onları terslemeli o ne öyle şapur şupur bebişim falan.adam yüz veriyoki bu cesareti buluyorlar.bu tip karılar evlilikte yıkar bence karısı bi şekilde görmeli bu tavırları agzının payını vermeli

Höt hötlükleriyle, maçoluklarıyla, sert tavırlarıyla övünen, söz konusu karıları kızları olduğunda kodu mu oturtan erkekler kendilerine karşı gösterilen afedersiniz yavşakça hareketlere sonsuz hoşgörüyle yaklaşıyorlar ya. Enteresan:44:

Biliyormusnuz iş erkekte bitiyor çoğunlukla.

Benim eşimden örnek vereyim; Ofiste herkezle hanımlı beyli konuşur.. Çoğunlukla laubali sohbetlere girmez.. Kendisiyle laubali şekilde iletişim kuranlara da hemen mesafeyi koyardı.

Sonuç olarak o adam onlara pas vermese tepkisini koysa onlar buna devam edemez. İstemeyen adam her koşulda buna müsade etmez..

Herkesin hayatında türlü türlü insanlar var; önemli olan bu insanlara karşı bizlerin takındığı tavırlardır.
O adamda bu davranışı yanlış buluyorsa, eşine karşı sorumluluğu varsa tavrını sert bir şekilde ortaya koyar ve böylece sorun çözülür.

Bir insanın müsade ettiği kadarıyla karşıdaki o insana yaklaşabilir.

yuh yaa. nasıl bi terbiyesizlik. ama iki tarafta suclu. adamda koysun tepkisini. ya da acık acık söylesin. evlenirsem felan ilk işim eşimin işyerine gidip ortamı kontrol etmek olucak sanırım. neler var böyle ya. okadar cok duyuyorum ve görüyorumki. birçok işyerinden bu yüzden ayrılmısımdır. samimiyet farklı bişey edepsizlik başka bişey. bunun ayrımını yapamayan insanlarla çalışmak cidden zor. hak veriyorum sana.

Namus engeli midir o kadar ağır bir tabir kullanmak doğru mudur bilemem ama bana tuhaf geldi. Nedense çok da açık fikirli olamıyorum bu konularda. Adam evli olmasa bile bir kadına bağlı bir erkeğe o kadar samimi yaklaşmaya çekinirim. Erkekler nasıl bize bu şekilde yaklaşılmasını hoş bulmuyorsa kendileri de bazı sınırlar koymalı.

Bu olayda bir tek kadinlari suclamamiz yanlis olur bu olayda hem kadin hem erkek suclu kadinlar adami zorla opuyorsa opturmesin iradesine hakim olsun demekki o erkekte halinden memnun karim nasilsa evde biriside cepte olsun diyor

ya millette ar namus kalmamış ya.erkekler de suçlu kadınlar da.özellikle kadınlar bence kızlar.kuyruk sallamayla erkekleri çekmek hoşlarına gidiyor.kutsal kitabımızda bile yazıyor.cehennemdekilerin çoğu kadınlardan oluşur diye.basitlik ve acizlik ya.ayrıca dediğiniz doğru erkek de tavrını koymalı.arada mutlaka bir mesafe olmalı.ama yok yani yok mesafe falan.

hangi kutsal kitapmış o? erkekler günahlarını hafifletmek adına topu kadına atar, kadın da kadının kurdu olduğu için tek günah keçisi kadın olur.

Hangi kitapmış o,hangi kitapta cehennemde kadınların daha çok olduğu yazıyor ben de çok merak ettim!! Allah kadınları masum,müthiş erkekleri yoldan çıkarsın diye mi gönderdi Hep kadınlar suçlu zaten..Tertemiz erkekleri nasıl kirletiyoruz işte..
Tövbe ya..

kutsal kitabımızda öyle birşey yazmıyor, lütfen kitapta yazanları ilan ederken dikkatli olalım.

hemcinsleriniz hakkında ne güzel düşüncelere sahipsiniz..kuyruk sallayanlar,cehennemi dolduranlar..başka?

hangi kutsal kitapmış o?bu düşüncelerinize dini de alet etmeyin lütfen.

hatalı kadınlar ya da baştan çıkaranlar elbette vardır ama cehennemdekilerin çoğu kadınlardan oluşuyor demek bir kadına hiç yakşmıyor.kitabımızda böyle birşey yazdığını hiç sanmıyorum, gidip dönen de olamayacağına göre kadınları aşağılamaktan başka birşey değil bu.

Son düzenleme:

namus engelliden ziyade beyin engelli çok insan var toplumda...

oooo bakıyorum da konu bebişim göbüşüm aşkuşum yok şuyum yok buyumdan gelmiş yine cennet cehenneme
ehehheheheh ya bu hatun milleti yargıç olmaya, hüküm vermeye ne de meraklı
acaba bunun psikolojide karşığı hangi komplekstir acaba
du bi düşüneyim
hımm
Allah kompleksi olabilir mi acaba?
tövbe estağfirullah, tövbe tövbe...
anlatabildim inşallah...

ortada bir hata suç varsa kadın erkek ayrımı yapmak bağnazlıktır
suç unsuru neyse kadında erkekte payını aynı ölçüde alır
ayrıca meal okurum devamlı cehennemliklerin çoğu kadınlardan oluşur ibaresi yoktur ....

siz de kadın olduğunuza göre

kendinizden biliyorsunuz heralde

siz de kadın olduğunuza göre

kendinizden biliyorsunuz heralde

nefret ediyorum şu kadın kuyruk sallar lafından

hepimiz kadınız ve biliyoruz kuyruk sallamaya gerek yok erkekler herşeyi işine gibi algılıyo zaten
meraba nasılsın desen bi gülümsesen onu bile yanlış anlayanlar var ya
selam veriyosun hemen numaranı istiyolar faceten ekliyolar hemen çıkma teklifleri sarkıntılıklar peşpeşe bu güven nerden geliyosa artık
sonra da suç kadınlara atılıyo sen yüz vermesen böyle olmazdı diye
napalım yani erkek görünce suratımızı mı çevirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…