Evli Bir Erkeğe Bebişim Diyen Evli Hatunlar

Evet adamcağız baya bir mağdurmuş.

Kimse kimseye izin vermediği sürece sırnaşmaz nokta...

Adamın ne mecburiyeti varmış ki katlanıyor?
Vah vah çok üzüldüm diyemeyeceğim kusura bakmayında suç sadece kadınların değil
Adam izin vermezse kadınlar nerden alacak o cesareti?
Saygı sınırlarını fazla aşmışlar
İnsan kendi yakını kuzenini vs öyle öpemez bebeşim neyse ne de.
Gerçi bu da iş ortamına göre laçka duruyor

bence yanlış düşünüyorsunuz bu iğrençliği sırf bunun için mazur mu göreceğiz?kadınların iradesi yokmu?tek yönlü bu bakış açısıyla o erkeklerden bir farkın kalmıyor.

Kocaman adamlar, hem de iş arkadaşlarım bana bebişim dese patlatırım iki tane. Evli olmasam da fark etmez. Yani hitap edilendeki suç da bence daha az değil.

Bir kere de şu foruma "Gözü dışarıda, evli erkekler" diye konu açılsa, hep suçun büyüğü kadında. Hep kuyruk sallayıp, baştan çıkaran o. Adamların nefsi yok kadınların dokuz nefsi var falan filan. Hep aynı hikaye...

Ve konu sahibesi konuyu açtığına açacağına pişman edilir
Bir K.K klasiği...

Kadıncağız burada erkeğin bir suçu yok dememiş ki...Erkek izin vermemeli falan fışfış..
Evet erkek izin vermemeli...Biri benim eşime bebişim deyip şap şup öpmeye kalksa yer suratının ortasına tokadı...
Ama burada konu bu değil...
Kim suçlu kim suçsuz meselesi değil bu...Elbette alan razı veren razı..

Burada konu sahibesinin yadırgadığı, hemcinsinin bu iğrenç davranışları...Takılmış kafasına gelmiş konu açmış...Neden buraya taşıdığını sorgulayamayız...

Bir kadın olarak, hemcinslerimin böyle yalak yapışak davranışlarından ben de son derece rahatsız oluyorum...An geliyor kadınlığımdan utanıyorum...
Bir insan kendi değerini bu kadar nasıl düşürür, kendine nasıl bu şekilde bir damga vurur anlamak mümkün değil...

Adam öptürmek istemiş, öptürmüş. Kadınlar da öpmek istemiş öpmüşler. Danışıklı dövüş yani. Hepsi de hallerinden memnunlar. Kolay gelsin hepsine hayatlarında... Onlar yasamak istedikleri hayatı yasıyorlar neticede. Bizim gibi bu durumu yadirgayanlar için tek denecek şey Allah uzak etsin bunları hayatımızdan.

Yakinda koca bebis' e gazozda içirirler:))

Ah erkekler, ah kadınlar. Herkes sınırını bilmeli. Adamın egosu oksaniyor. Kadınlarda cazibelerini deniyorlar. Her iki tarafta bu isten memnun.

bence yanlış düşünüyorsunuz bu iğrençliği sırf bunun için mazur mu göreceğiz?kadınların iradesi yokmu?tek yönlü bu bakış açısıyla o erkeklerden bir farkın kalmıyor.

dikkat ederseniz benim mesajlarım arkadaşın yazdıklarınaydı..
sadece arkadaş, erkeklerin iradesi yoktur tarzında yazdığı için ona bu mesajımı yazdım.

ben bu olanları mazur görüyorum demedim. o kadınları destekliyorumda demedim. mesajlarıma tekrar bakabilirsiniz..ben sadece kadınların suçlanmasına karşı yazdım bunu. madem açıklamam gerekiyormuş bu konuda fikrimi,her 2 tarafta yanlış elbette. sadece 1 tarafı yanlış göstermek bana göre doğru değil.

.

adam izin vermesin canım...
zorla yapacak halleri yokya..
vardır mutlaka cesaret aldıkları bi hareketi...

konuyu görünce noldum biliyor musun? işte bu
sebebi ise; bizim burda da var.yani eşimin iş yerinde.kadın evli ama kocası şehir dışında çalışıyor.neyse bu kadın evli bekar fark etmez ? kendince samimi gördüğü erkeklere bebeeeeeğmmm tarzında konuşuyor...benim eşimde dahil..ama kadının tarzını biliyorum...bir de benim yanımda konuşuyor....birgün eşime dedim ayıp değil mi dedim ya koskoca kadın sizinle böyle konusuyor.....ya onun içinde kötü nıyet yok vs falan filan.....
ya tamam biliyoruz kötü nıyet yok(kadın 40 bızımkıler 25-28 yaş arasındalar) ama ben rahatsız oldum ...
anlamıyorum yani hanı öyle konusurken hiç mi düşünmüyorlar,kötü bir duruma düştüklerini.....

yorumlara göz atmadan yorum yapmıştım.erkeğin suçu var mı denmiş? ben kendi yorumum hakkında söylersem eğer;
benim eşimde suç yok.....yaşını başını almış çoluklu cocuklu kadına ne desin abla bizimle böyle konusma dese .sen ne demek ıstıyorsun ,senin için mi fesat dıyebılır...ama burda bır genc kızda bu sekıld ekonusur bazen onun ki o kadar göze batmıyorda benım en cok bu kadının ki göze battı nedense...

Canım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.
Adam demek ki yeterince mesafeli değil. Benim kocamı birisi şapur şupur öpse, odunu önce kocamın kafasında kırarım haddini bil diye. Kimse kimseyle bu kadar samimi olmaz yüz bulamazsa. Cıvık muhabbetler, el-kol hareketleri falan belki bayanların yüzsüzlüğü ile olur onu anlarım ama öpme başka bir boyut

zamanında basıma geldi.iş yerinde calısırken gerizekalı bayilerden biri benden önceki kızla çle konusmaya alıstıgı için benide aynı kefeye koydu. telefonda askımlı canımlı öptümlü konusuyordu.ikaz ettim durum degişmedi. en sonunda benle böle konusursanız hiçbi işinizi halletmicem dedim ve dediğimi yaptımda.bi daha asla işleriyle ilgilenmedim.patronumada söledim. ama adam bu defa işyerine geldi.bagırdım cagırdım kendisine. bi insan ne kadar ısrarcı olursa olsun siz o tavizi vermedşkten sonra hiçbişi olmaz.esimide benim yanımda bi bayisi aradı. zamanında telefonlarını biliyordum.işle ilgiliydi hepsi. o zaman senelik izindeydi eşim ve memleketine gitmiştik. eşimi aradı kadın.oda hayrola yıllık izindeyim dedi.calısmöıyorum suan dedi. kadının verdiği cevap sinir küpü etti beni.biliyorum zaten o yüzden aradım.canım sıkıldıda. eşim gayet sakin bişi varsa söle yoksa işim var dedi.kadın bi iki ısrar konusmak için.ama eşim kapadı telefonu. elimde değil diye bişi yok. tavrını koyacaksın bitti

Kadın öptüğü için adam da öptürdüğü için suçlu.
İzin vermese gevşek olmasa yüz vermese mesafeli olsa idi o kadınlar yanaşamazdı ona.
Adam da az değilmiş
Evli ama bir de cepte olsun istiyor galiba

ben bankada denk gelmiştim böyle birşeye kadın evli adama sürekli bebeğim diyip duruyordu heralde eşidir diye düşündüm ama baktım masa da ki isimlikte soyadlar farklı ne kadar laçka ortamlar uzak olmak lazım böyle insanlardan

kadınlar namus engellide buna taviz veren o yaratıklara ne deniyor acaba..
herşey karşılıklıdır bu hayatta kimse kimseden yüz bulamazsa yapamaz böyle sululukları...
alan memnun satan memnun...
eşlerinede gelince onlarade ALLAH sabır versin....

bi de tam tersi olan erkekler var
bizim bi tanıdığımız var yani staj yaptığım yerden
her bayanla canımlı cicimli bitanemli konuşuyo herkesle flört eder şekilde hayatım benim tatlım benim vs. bu adam da evli kaç yıllık ve çocuğu da var ayrıca bazılarına sırtına beline filan da temas kurarak konuşuyodu şaşırıyodum hep karısı biliyo mu acaba bu durumu diye
bu da çoğunun hoşuna gidiyodu valla gayet gülüşüp konuşuyolardı adamın yanından ayrılınca
gerçi şikayetçi olanlar da vardır ama rütbesi yüksek olduğundan isteseler de birşey diyemiyolardı herhalde

yuh artık ya ne biçim insanlar hayırdan da anlamıyolar

Bir kadın karşısında ki (evli) erkeğe bebişim dememeli, bir erkek de kendini şapur şupur öptürmemeli.. adama bebiş dedikleri için o moda girmiş herhalde, bebiş sanıyor olabilir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…