elbette genelleme yapmamız mümkün değil.. ama gözü dışarda olan bir erkeğin bu tarz kadınlardan etkilendiği doğrudur.ama gözü dışarda olan erkek kelimelerini üstüne basarak tekrarlıyayım..
gel diyen kadına geldim demeyecek erkek.
onun iradesi ve aklı, biz kadınlardan eksik yada fazla değil. zaaflarına kadınlar yenik düşmüyorsa erkeklerde düşmeyecek. toplumda çoğu erkek bunu yapar imajını çürütmediğimiz ve bunu devamlı dile getirdiğimiz müddetçe erkeklerin buna sarılması ve bunu savunması devam edecektir. biz kadınlar hiç olmazsa bunu değinmemeliyiz k erkeklerde bunu gözümüze sokmasınlar.
bence yanlış düşünüyorsunuz bu iğrençliği sırf bunun için mazur mu göreceğiz?kadınların iradesi yokmu?tek yönlü bu bakış açısıyla o erkeklerden bir farkın kalmıyor.
Adam demek ki yeterince mesafeli değil. Benim kocamı birisi şapur şupur öpse, odunu önce kocamın kafasında kırarım haddini bil diye. Kimse kimseyle bu kadar samimi olmaz yüz bulamazsa. Cıvık muhabbetler, el-kol hareketleri falan belki bayanların yüzsüzlüğü ile olur onu anlarım ama öpme başka bir boyutCanım görebildiğim kadarıyla adam mesafe koymaya çalışıyor ama bunlar bildiğin gibi değil. Ben bunlar gibisini ilk defa gördüm valla.
zamanında basıma geldi.iş yerinde calısırken gerizekalı bayilerden biri benden önceki kızla çle konusmaya alıstıgı için benide aynı kefeye koydu. telefonda askımlı canımlı öptümlü konusuyordu.ikaz ettim durum degişmedi. en sonunda benle böle konusursanız hiçbi işinizi halletmicem dedim ve dediğimi yaptımda.bi daha asla işleriyle ilgilenmedim.patronumada söledim. ama adam bu defa işyerine geldi.bagırdım cagırdım kendisine. bi insan ne kadar ısrarcı olursa olsun siz o tavizi vermedşkten sonra hiçbişi olmaz.esimide benim yanımda bi bayisi aradı. zamanında telefonlarını biliyordum.işle ilgiliydi hepsi. o zaman senelik izindeydi eşim ve memleketine gitmiştik. eşimi aradı kadın.oda hayrola yıllık izindeyim dedi.calısmöıyorum suan dedi. kadının verdiği cevap sinir küpü etti beni.biliyorum zaten o yüzden aradım.canım sıkıldıda. eşim gayet sakin bişi varsa söle yoksa işim var dedi.kadın bi iki ısrar konusmak için.ama eşim kapadı telefonu. elimde değil diye bişi yok. tavrını koyacaksın bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?