Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

brontebronte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
180
2
96
Almanya
Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...

evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??

Giderek yayiginlasiyor...normalmi görünüyor bu...yoksa benmi paranoya yapiyorum??

Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...ama ya bu adamlarla birlikte olan kadinlara ne oluyor...neden yuvaya saygi azaldi...baska kadinlarin evlatlarinin riskina göz dikmek neden bu kadar kolaylasti.

zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!

fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:

evli bir erkeği elde etmeyi zafer olarak gören bi kadına acırım sadece.
evet mağazin basınından benimde gözüme çarptı böyle bir iki haber.
marifetmiş gibi açıklamalar felan filan.
ama bizim toplumumuzda bu işler birazdaha gizli saklı dönüyo.
ama düşünülmüyo gün olur devran döner denmiyo. elde ettiği erkek birsüre sonra başka bir kadına yine gidebilir denmiyo. ee senin için eşini bıraktıysa be akıllım başkası için seni bırakmayacağı ne malum dimi.

kız kendine parasal kaynak buluyor çalışmadan giderlerini karşılatıyor.üstelik adamdan zararda gelmez başına belada olamaz çünkü evli karısı duyarsa boşar.adamda küçücük kız kendiyle takılıyo diye böbürleniyo aptal inek gibi sağılıyo farkında değil.alan memnun satan memnun bu iğrençliği sürdürüyorlar bunu yapan kızlara hiç acımıyorum bilerek lades diyene ben her şeyi layık görürüm.iğrenç insanlar hepsi gebersin kötükedihüso

vereliniortakkatılıyorm canım ,evli erkekler bu kızlara hazır geliyor,işleriyle ,temizlikleriyle uğraşmıyorlar:1no2
onlarla laylaylom takılıyorlarmafoldumben.bunların hepsine kötek lazım:mymeka:

tabi sırf parası için evli erkeklere birlikte olan kadınlar için iş daha kolay.
aman der bu benden sıkılırsa yada ben bundan sıkılırsam başka bulurum der yoluna devam eder.
bu zihniyette olan insanların var oldunu bilmek ne kadar kötü.

evet haklisin...ama sanki o zihniyettemi kalmadi...daha cok ne koparirsam kardir...

ben yas olarak daha büyük oldugum icin...daha cok kadinin cocuklarina karsi yapilan haksizlik ..yani evli bir adamla birlikte olmak onun cocuklarinin riskini yemek ...yani... agzindaki lokmayi calmak gibi bana ögretilmisti...bunun icin cok ince eliyorduk...simdiki zamanda bu hic düsünülmüyor...bu bana ilginc geliyor...ben mi yasladim ...bana ters geliyor...sizin fikirlerinizi bunun icin merak ettim...sanki düsünülmüyor...hep eee adam nasil olsa bosanacak...birde ben eskiden bilirim adam bosanmis olsa bile yine uzak durulurdu...belki barisir diye...cocuklarina döner ...simdi ise cok rahat hersey...sanirim ben yaslaniyorum...siz genclerin fikirlerini merak ettim

evet...ben malesef son zamanlarda bunlara sahit olmaya basladim...cevremde tanidiklarimin kizlari ...hayretler icine düstüm...benimde 18 yasinda bir kizim var...korkmaya basladim...böyle seyleri düsünmesi beni ürkütüyor...konusuyoruz ama... aklim gidiyor

bu konuda her ıkı tarafta bırbırınden beterr durumda bence...bazı erkekler evlı oldugunu saklıyor kı karsındakını aldatıyor...bazıları da evlı oldugunu bıle bıle adamın uzerıne uzerıne gıdıyor...boylee ınsanlara bırak acımayıı aklımdan neler neler gecıyor da kelımelere dokemıyorum malesef...

bunları duydugumda kadınlıgımdan ben utanıyorum sahsen..kadınlık bu kadar mı basıt yaa bu kadar mı degersız bu kadar mı gurursuz... bu sekılde ınsanlar yuzunden bı cok kadın ıffetsız namussuz damgasıyla damgalanıyor.. gercekten cok uzucu..

bır kadın olarak bu tarz seyler yapan dusunen ınsanları sadece kınıyorum...yazıklar olsun,..
kadın denen sey oylee kutsal oylee kutsall kı ama maleseff bu sekılde yasayan ınsanlar bırbırını aldatanlara gore sadece bırrer et yıgınından kısısel ıhtıyac objesı olmaktan oteye gecmeyecekler....

Her ne için olursa olsun, evli bir erkekle birlikte olan kadın zavallıdan daha zavallıdır. Bence böyle şahsiyetsiz insanlar için konuşmaya bile değmez.
Allah cezalarını versin.

katiliyorum canimm vereliniortak
böyle bir olay bizimde yakin cevremizden birinin basina geldi..kiz ögrenciydi o sehirde.yedi resmen adami,altüst etti,karisindan ayrildi ki karisi onun icin öyle fedakarliklar yapmistiki :çok üzgünüm:
sonra ne oldu,,o lanet kiz okulu bitti gitti..adam battigiyla kaldi,yuvasini yiktigiyla kaldi...
aklima geldikce sinirlerim hopluyor kötükedihüso

var böyle kadınlar maalesef...
dağı kazıyorlar küçük bir fare için... elde etmek üzerine kurulu sevgi anlayışları....
ama erkektir onu anlarım rahat durmuyorlar diye erkeğe ayrıcılık tanırsanız yanlış yaparsınız...
kadın baştan çıkartıyorsa erkek de çıkmasın...
aldatan erkek her daim baştan çıkaran kadından suçludur...

ne yazıkki şu zamanda evli erkeklerle beraber olanlar o kadar çoğaldı kii..kadınlar,kızlar...ben bile hayret ediyorum..onu bırakın artık evli kadınlar bile yapıyo bunu...eşlerini aldatan o kadar çok kadın varki..zaman iyice kötüye gidiyo..valla ben korkmaya başladım artık..insanlar iyice çığrından çıktılar..kimse önemsemiyo artık ..normal bir yaşam olarak devam ediyolar hayatlarına..Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

bilmem ki..bunu evli erkeklerle birlikte olan kadınlara sormak lazım...
ben onları zavallı olarak görüyorum...

MeTReS olmanın neresi zafer böyle düşünen varsa sadece kendini kandırırkaydirigubbakcemile

Bence bu bir sosyal çöküntü........
genç kızların lüks ve rahat yaşama düşkünlükleri........
evli erkeklerin belirli bir maddiyata erişmeleri..........
sonuç rezalet.......

Oh valla ne güzel hayat tabi bu tür kadınların ki..
Biz kahrını çekelim adam edelim , elin uyanığı gelsin alsın hazır adam edilmişi yok öle yağma yavrum..
Öyle kolay zafer yaşatmazlar kimseye anam babam

bazı kadınlar önce kendisine sayğısı yok ki evliliye olsun .yada başkalarına olsun .böyle insanda herşey beklenir . ben eşime evlendiyimde dedim ki sen beni kayıp etmekden kork massan ben seni hiç düşün mem .affedilimceni bilicek ona göre davranıcak yaptının bedelini ödeyecek

hazıra konmaya çalışıyolar ....nefret ediyorum milletin yuvasında gözü olanlardan sanki erkek kalmadı !
ruh hastası bunlar canım başka bişi değil

Bir arkadaş " metres olmanın neresi gurur verici" demiş bence çok doğru.

Ancak merak ettiğim şu, sırf paralı erkeklerin değil, evini zor geçindirenlerin bile metresi, 2.eşi, sevgilisi ne derseniz deyin var.

Peki o zaman para değil aşk mı kazanmış oluyor ? O yüzden sırf para diye irdelemek çok yüzeysel bakmak oluyor.

Bir erkek arkadaşımın başına geldi son derece mutsuz boşanmak istiyor ancak kız çocuğu var. Boşanırsa ve eşi tekrar evlenirse kız çocuğu aynı evde bir yabancı erkekle yaşayacak ve bu düşünce onu deli ediyor. Kendi alsa çocuğu nasıl bakacak o evlense, üvey anne elinde (evet üvey babadan daha iyi ama üvey işte) neyse bu düşüncelerle evliliğini bozmadı. Ancak bir sevgilisi var.

40 kere dedik boşan ne yaparsan yap diye, ancak yukarıda yazdığım korkusunu söyleyince diyecek birşeyimiz kalmadı.

Zaten kimse kimsenin demesiyle boşanmaz / evlenmez yada sevgilisini bırakmaz ama genede ayrılsa ve çocuğu bir başka adamdan zarar görse verecek cevabımız olmazdı.

Çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…