Evli bir erkeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor

zaferden ziyade sadece acizlik başka bişey değil...züğürt tesellisi.. yazık böyle insanlara

bencede zaferden ziyade sadece acizlik özelliklede şehir dışı iş gezilerine gittiğimde bu tür insanları görüyorum.karısıyal bır tanem dıye konuşan tıpler 12den sonra bara kadın kapmaya gıdıyorlar yada karısına bıtanem dıyerek konuşup sabah başkasının yanında uyanıyorlar.butür insanlar yüzünden evlilikten,ilişkiden soğudum herkese süphe ile bakar hale geldim.
lanet olsun böyle insanlara kendi yuvaları olsa naparlardı dıye hiç düşünmüyorlar yada kendi babaları o pozisyonda olsalar ben artık erkeklere suç bulmuyorum bugun erkekleri kapmaya çalışan kadınlar var neden çünkü o erkek bır karıyer yada para sahibi gençlerde budurum malesef yok pek çoğunda ve o erkekler bırseylerı hazır verebılecek durumdalar aciz kızlarımızda verebıleceklerının peşinde eskiden o...lar bıle bazı durumlardan dolayı mecbur kalıp yaparken şimdi genç kızlarımız genç kız dıye geçinip o...luk yapıyorlar.tek dıyebılecegım sey boyle ınsanları Allah ıslah etsin...

Şahsen benim eşim beni bu şekilde aldatsa ben karşı tarafı değilde ilk önce kendi eşimi suçlarım.Daha da önemlisi artık aramızdaki sevginin bittiğini düşünürüm ve yollarımız ayrılır.Ama ne yazıkki çoğu kadın bunu yapamıyor ve ayrılacak gücü kendinde bulamıyor. Bunun en önemli örneği Hilary Clincton. O kadar güçlü bi kadın olmasına rağmen ve eşinin ilişkisi tüm dünya televizyonlarında yayınlanmasına rağmen dava bile açmadı. Acaba karşı bayan gibi o da mı kendi çıkarını düşünüyor, first lady olmanın nimetlerini kullanmak için mi bu olaylara göz yumdu.ışte aldatılan kadınlar da bir takım nedenlerden dolayı ne yazıkki aldatılmaya göz yumuyorlar. Belki çocukların hatrına ,belki dul kalmanın zorluklarından, belki de maddi kayıplardan dolayı.Bu durumda ne yazıkki herkes kendini aldatmış oluyo.Erkeklerde bu şekilde affedileceklerini bildiklerinden dolayı gönül rahatlığıyla bu işi yapıyorlar..

Nergis! Konuyu o kadar güzel özetlemişsinki bu kadar olur, üzerine söylenecek bişey yok.. Ağzına sağlık

Siz zannediyormusunuz o kızlar o adamların evli olduğunu biliyor.. Çoğunluk erkekler evli olduklarını saklıyorlar.... Yada kendilerini evlenmiş boşanmış olarak lanse ediyorlar....
Şerefsizliği ahlaksızlığı sadakatsizliği başkalarından değil kocalardan görüyorsunuz o zaman neden kocalarınıza değil de başkalarına ateş püskürüyorsunuz ki...
Sadık olması gereken kişi kocan, kocan seni düşünüp sana sadık kalmazsa 3. kişi neden seni umursasın ki...
Ayrıca bir kişi kullandırsınlar kendilerini umrumda değil derken asıl kullanılanın kendisi olduğunun farkında değil sanırım.. Evde hazır yemek yıkanmış çamaşır bulaşık ütülü kıyafetler sağlayan olarak kullanılıyor farkında değil...
Kocalarının maceralarını umursamayan önemsemeyen kişiler acaba neden o maceraların başrol oyuncuarını önemseyip hakaretler yağdırıyolar..
Kendinizi kandırabilirsiniz belki ama umursamıyor olsaydınız o kızlara o kadar hakaret yağdırmazdınız....

Bu arada ben onlar zavallı masumlar demiyorum ama onlar adamın evli olup olmaması ilgilendirmez, yada onlar adamın karısını düşünmek zorunda değildir.. vli olduğunu ve karısını aldatmaması gerektiğini düşünesi gereken evli olan adamdır....

'Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...'

bu lafının altını çizmeden geçemedim nedemek uslu durmuyorlar yenisini istiyolar
gömlek mi bu sıkıldımı at yenisi iste
kimse neden erkekleri suclamıyo bende bunu anlamiyorum

o adam karısına ve çoçuguna sadık kalmayıp aldatıyosa karşı tarafın hic ama hic umrunda olmaz tabiki
bunda karşıdaki kadının suçu yok mu kesinlikle var ama her ne olursa olsun erkek kadar değil
iki tarafında yaptıgı büyük karaktersizlik
ve çogunlulukla bu tarz ilişkilerin emin % 80nini erkekler başlatır..ve çoguda evli olduklarını saklar bundan da adım gibi eminim

erkektir yapar uslu durmaz cabuk bıkar diyipte lütfen sırf kadınları suçlamayın önce bu haltı yiyen kocalarda arayın suçu.

Sizi bilemem ama ben daha önce de yazdığım gibi düşünüyorum, bence;
Kocası tarafından aldatılan ve sonraki dönemlerde bunu kendine göre sebeplerle kabul eden bir kadın (kendi tercihi affeder_etmez), ilk zamanlar kocasını da hatalı gibi görse de, sonraki dönemlerde, affetmesinin sebeplerine kapılarak, kocasından çok karşı taraftaki kadını suçlu görmeye başlar farkında olarak ya da farkında olmayarakk..

Bu sanırım bir nevi, ego savunması..
Yani bir dönem sonra aldatılan kadınla konuşun, kocası zavallı garip mağdur olan taraftır...
Karşı taraf ise;kocasının boğazına bıçak dayayıp zorla ilişkiye çeken taraftır neredeyse..Kendisi farketmese de kocasını savunur ama diğer tarafa yüklenir içten içe..
O kadar inandırmıştır ki buna kendini..
ınanmak zorunda kalmıştır belki bile bile, belki de kocasının kendini çok iyi savunmasından dolayı.
Bu benim gözlemim,bilemem o dönemlerde düşünce tarzı böyle olabiliyor demek..

Yani;
---Affettim evet affetmek zorunda kaldım, kendime göre sebeplerim var (çocuklar, gidecek yer yok, başkasına kaptırmam kocamı falan filan)
---Bu durumda ne yapmam lazım?
--Affettiğim kocamın yanında olmam lazım ki, affetme sebeplerime değsin..Eski hayatıma dönebilmem için, onun suçsuz ya da en az suçlu olan taraf olduğuna inanmam ya da kendimi inandırmam lazım ki, değsin..gibi.......

Şöyle de bir durum var, yine gözlemlerime göre, evli erkek olaylarında, bu tarz yasak ilişkiyi başlatan taraf genelde erkek oluyor..
Yani bazılarımızın düşündüğü gibi, evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar çoğunlukta değil, etkilendiği bir kadın görünce ''bekarım ya da boşanmak üzereyim ya da karımı hiç sevmiyorum sana aşığım'' sözleri ile kadınları kandıran evli erkekler daha çoktur..

Yani ;evli erkek avcısı kadın olayı nadiren ama kadın avcısı evli erkek durumu çok daha fazladır.

Herkes kendine göre haklı sonuçta, kimseyi yargılamak, neden affettin ya da affetmedin deme hakkımız yok.

Bu düşüncelerimi burdaki kimse üzerine almasın lütfen, ben genel olarak gerçek hayatta ya da sitedeki gözlemlerimden bu sonuca vardım..Benim fikrim sadece yazmak istedim..

Son düzenleme:

Bunun kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorum..delikafadulden

Yani bilemiyorum amaCADIARZU evli bir erkekle birlikte olan bir bayan ''oley beee evli erkek tavladım aferim bana, harikayım beenn'' demiyordur herhalde..
Tabii ki yanlış..Ama düşünce tarzı böyle değildir diye düşünüyorum ya da umuyorum diyelim..

Ama parasına ve süslü sözlerine güvenip 25 lik hatunu sevgili yapan adam, kimbilir nasıl da övünüyordur arkadaşları arasında..

Sonuç ; iki taraf da hatalı ama aynı oranda...ıki tarafa da eşit oranda kızalım bence.

Bu arada yanlış anlaşılmamak için habire edit yapıyorum, her hangi bir tarafı savunmuş gibi algılanmayım diye malum sanal alem:)

Son düzenleme:
benimde kocama bir kadın yapışmışdı ve beni bile aradı evliligimize hançer sapladı ALLAH onun belasını versin ölüm haberini duyarım inş.

hep diyorum yuva yıkanın allah belasını versin..erkekler saf zaten değişiklik arıyor
bilmiyorum ama öylelerini görünce miğdem bulanıyor çünkü çok yakınımda var bitane onu görünce ben kızlığımdan utanıyorum allah verir belalarını

bence evli bir erkekler birlikte olan kadınların kötü kadınlardan farkı yok zaten şeçiçi biri olsa akıllı olsa evli adamla birlikte olmaz gerçekten hayat çok pisleşti neden bile bile bir insanın yuvasını yıkmasına vesile oluyorsun ki kaldıki bir çok kız para için yaptığını söylüyor demek ki ne olduğu belli bunu diyenlerin..

Evli erkeği seksi kılan şu; "Seçilmiş"
Bir kamyon dolusu karpuzdan ilk seçilen karpuz,karpuz almaya niyetli herkesin aklını karıştırır.

benimde kocama bir kadın yapışmışdı ve beni bile aradı evliligimize hançer sapladı ALLAH onun belasını versin ölüm haberini duyarım inş.

inşallah sürünür bazen çok duyuyorum adam şuçsuz kadınlar yapışıyor valla bu bir gerçek resmen adamı yoldan çıkarmaya çalışanlar var allahım şu ezan vakti yerle bir etsin hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…