- Konu Sahibi brontebronte
-
tamamen katılıyorum,bu konuda her ıkı tarafta bırbırınden beterr durumda bence...bazı erkekler evlı oldugunu saklıyor kı karsındakını aldatıyor...bazıları da evlı oldugunu bıle bıle adamın uzerıne uzerıne gıdıyor...boylee ınsanlara bırak acımayıı aklımdan neler neler gecıyor da kelımelere dokemıyorum malesef...
bunları duydugumda kadınlıgımdan ben utanıyorum sahsen..kadınlık bu kadar mı basıt yaa bu kadar mı degersız bu kadar mı gurursuz... bu sekılde ınsanlar yuzunden bı cok kadın ıffetsız namussuz damgasıyla damgalanıyor.. gercekten cok uzucu..
bır kadın olarak bu tarz seyler yapan dusunen ınsanları sadece kınıyorum...yazıklar olsun,..
kadın denen sey oylee kutsal oylee kutsall kı ama maleseff bu sekılde yasayan ınsanlar bırbırını aldatanlara gore sadece bırrer et yıgınından kısısel ıhtıyac objesı olmaktan oteye gecmeyecekler....
Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...
evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??
Buna düpedüz zafer değil zaaf denir!! sağlıklı düşünebilen,egolarının zaaflarının esiri olmamış bayanların butür ilişkiyi normal karşılayacağını düşünmüyorum.
Bir toplumda butür ilişkilerin artmasınında ne kadar sağlıksız bir toplum olduğunun göstergesi bence;değerleri toplumun temelidir.Evlilik değerine saygı duymayan insanların artmasıda sanıyorum bunun bir göstergesi.
var böyle kadınlar maalesef...
dağı kazıyorlar küçük bir fare için... elde etmek üzerine kurulu sevgi anlayışları....
ama erkektir onu anlarım rahat durmuyorlar diye erkeğe ayrıcılık tanırsanız yanlış yaparsınız...
kadın baştan çıkartıyorsa erkek de çıkmasın...
aldatan erkek her daim baştan çıkaran kadından suçludur...
2 sene önce bir arkadasım vardı samimileştikçe iç yüzünü gördüm....evli bir erkekle birlikteydi bunu duyunca şok olmuştum.bu nasıl bir psikolojiydi?dışarda o kadar bekar onu sevebilecek erkek varken insan neden metres olmak isterdi? Aldığım cevaplar söyleydi...
1)bekar erkek arkadaslarım oldu ama cok yara aldım haketmediğim halde,orda burda laf etmeler oldu,ama evli bir erkek bunları yapamıyor gizli kalması gerekiyor cünkü
2)ankarada ailemden uzagım yanlızlık hissediyorum yaşı buyuk,olgun,işi olan bir erkek bana güven veriyor belkide babam gibi geliyor
3)evli bir erkeğin kişiliginde aldatma isteği varsa zaten aldatır.yoksada aldatmaz onu zorlayamazsın.suan görüştügüm kişi ile ben görüşmesem baskası görüşecek.
miden nasıl kaldırıyor dedim bu ilişkiyi ? karısından nefret duymaya başladım dedi karısının yanına geç yolluyorum bundan belkide eski yaşadığım aşklardaki acıların intikamını alıyorum dedi...
bunların hepsi saçma seyler.belkide psikolojik yardım almalı bu kadınlar çünkü evli bir erkekle olmak bir çözüm degil bunu göremiyorlar.bu kadar güçsüz ve salak olmamalı kadınlar.arkadasımlada dialogumu bitirdim.körle yatan şası kalkar demişler Allah korusun.
En büyük suçu erkeklerde görüyorum.heyecan arayışına giriyorlar.ama o kadar cokki sayıları kime nasıl güvenip evlilik yapıcagız bilemiyorum.cogu evli oldugunu saklıyor,süslü laflarla kadınları etkilemeye calısıyorlar.böyle erkeklerden nefret ediyorum. düzgün bir kişili karakteri olan aile kurumuna saygısı olan bir kadın asla böyle bir ilişki yasamaz.etme bulma dünyası sonucta...
o arkadasım gecen sene evli sevgilisi ile kaza yaptı ve öldü...
Allah hepimizi korusun böyle saytan kadınlardan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?