- Konu Sahibi brontebronte
-
Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...
evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??
Giderek yayiginlasiyor...normalmi görünüyor bu...yoksa benmi paranoya yapiyorum??
Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...ama ya bu adamlarla birlikte olan kadinlara ne oluyor...neden yuvaya saygi azaldi...baska kadinlarin evlatlarinin riskina göz dikmek neden bu kadar kolaylasti.
zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!
fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:
bende size bir hikaye anlatayım
tanıdığım bir kızdı daha 18inde evli 3 çocuklu bir erkekle beraber oldu sonrasında karısı öğrendi bunlar aldı başını gitti
aradan 15 yıl geçti bu kızın bir kız çocuğu oldu veeee tarih tekerürden ibaret derler ya aynen kocası dediğimiz aşalık adam başka bir kadınla beraber oldu
ne kavgalar ne kıyametler koptu kız çok ağladı hatta o kadını dövdü sen benim yuvamı yıktın diye neler yaptı
ama neçare ben hiç acımadım o kıza hatta inanın bana söyledim etme bulma dünyası dedim hiçbişey demedi diyemedi
yani karısını o kızla aldattı ve o kızıda başka bir kadınla
yuva yıkanın yuvası olmaz diyenler görmüşler yaşamışlar ki doğru kesinlikle
ha birde nette bir yazı okumuştum ne kadar doğru tartışılır
evli erkeklerin tenine karısının kokusu sinermiş ve bekar kızlarıda bu koku cezbedermiş diye
çünkü bekar varken onca ortada sen git evliyle birlikte ol olacak şeymi
tabi adamı sen yont adam et paraına puluna evine barkına sahip çık sırf bizi iyi olalım ele güne muhtaç olmayalım diye nankör adam bunu unutsun gitsin o...lara yedirsin
ama kimseni ahı kimsede kalmaz bu devran döner eden de bulur allahın adaleti nden hiç kuşkum yok
allah o kendini kadın sanan(evli erkeklerele birlikte olanlar için söylüyorum) insanlıktan çıkmış mahluklar akıl
böyle yuvasını yıkan erkklerin de cezasını versin inş
Bir arkadaş " metres olmanın neresi gurur verici" demiş bence çok doğru.
Ancak merak ettiğim şu, sırf paralı erkeklerin değil, evini zor geçindirenlerin bile metresi, 2.eşi, sevgilisi ne derseniz deyin var.
Peki o zaman para değil aşk mı kazanmış oluyor ? O yüzden sırf para diye irdelemek çok yüzeysel bakmak oluyor.
Bir erkek arkadaşımın başına geldi son derece mutsuz boşanmak istiyor ancak kız çocuğu var. Boşanırsa ve eşi tekrar evlenirse kız çocuğu aynı evde bir yabancı erkekle yaşayacak ve bu düşünce onu deli ediyor. Kendi alsa çocuğu nasıl bakacak o evlense, üvey anne elinde (evet üvey babadan daha iyi ama üvey işte) neyse bu düşüncelerle evliliğini bozmadı. Ancak bir sevgilisi var.
40 kere dedik boşan ne yaparsan yap diye, ancak yukarıda yazdığım korkusunu söyleyince diyecek birşeyimiz kalmadı.
Zaten kimse kimsenin demesiyle boşanmaz / evlenmez yada sevgilisini bırakmaz ama genede ayrılsa ve çocuğu bir başka adamdan zarar görse verecek cevabımız olmazdı.
Çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin.
Son zamanlarda, cevremde ...medyada...gazetelerde dikkatimi cekiyor...
evli bir erekeği elde etmek zafer olarak mı görülüyor ??
Giderek yayiginlasiyor...normalmi görünüyor bu...yoksa benmi paranoya yapiyorum??
Hadi erkekleri anliyorum...uslu durmuyorlar...cabuk bikik yeni istiyorlar...ama ya bu adamlarla birlikte olan kadinlara ne oluyor...neden yuvaya saygi azaldi...baska kadinlarin evlatlarinin riskina göz dikmek neden bu kadar kolaylasti.
zor yasam sartlarimi kadinlarin maddi durumu iyi olan erkekler icin birbirlerinin gözlerini oymalarina neden oluyor??...ilginc olan ekonomik gücsüz erkekler icin bu savaslar yapilmiyor!!
fikirlerinizi merak ediyorum:uhm:
hem suclu hem guclu :mymeka::mymeka: nasılda zeytınyagı gibi uste çıkmaya calısmıs serefsiz.. :mymeka::mymeka:
allah fazla ömür vermemiş ve cehennemi boylamış goruldugu üzere kötükedihüsokötükedihüso
Rabbim korusun bizi böyle kadınlardan :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?