Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet etmek istemesi?

Arkadaş arkadaşa muhabbet etmek istemesi sizden sıcaklık alıp etkilenmiş ki ısrar ediyor sende istemesen bu konuyu acmayip direk engeli basardın

Erkek tabiki suçlu ... Erkeğin amaçlı belli arkadaşça yaklaşıp işi Farklı boyuta taşımak ... bayan da buna fırsat verip arkadaşça dahi olsa görüşüyorsa kadın da en az erkek kadar suçludur

Bence evli biri mümkünse iş dışında kimseyle mesajlaşmamalı. Tabi bazı arkadaşlar olur (eşimin ve benim var) arar sorarlar çocukları olur foto atarlar. Ona bi şey denmez ama sizin söylediğiniz normal gelmedi

Ikisini de suçlarım. Bana göre çok saçma şeyler. Muhabbet te tek taraflı olmuyor yani. Konuşmak istemeyen cevap vermez ya da kestirip atar. Ikisi de memnun demek ki.

Yanlış bir durum varsa ve suçlamam söz konusu ise prensibim gereği ben öncelikle yakınımı suçlarım, çünkü öncelikli muhatabım yani bana karşı sorumlu olan O'dur. Bu sohbet eden kadının masum olduğu anlamına gelmez,ama hesap soracağım kişi yakınımdır. Böyle konularda (sohbet içeriğini bilmeden)% 100 oranında ön yargılı, peşin hükümlü olmayı yanlış bulsam da, ne gereği var der,sinirlenirim. Üstelik eşiyle geçirmesi gereken zamansa ve hele eşinin de yanındaysa normal karşılamak mümkün mü? Adamın eşine de bir mesajı var diye düşünürüm açıkçası.

İşaret dilini doğru okursak ;yapılan bir yardıma karşılık ANAHTARLIK hediye etmenin anlamı zaten akıllı bir insan için zihin okumak olmaz. Nick'iniz gereği bunu daha iyi bilmelisiniz :)) Uzak durun...

İkiside beş kuruş etmez...

Ben esimi suclarim buyuk suc ondadir. Kendini bekar olarak tanitmis olabilir vs diye. Kadinada acarim agzimi yutarim gözümü ihanetten nefret ederim. Ama bilipte konusmaya devam ediyorsa gozum karadir affetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…