- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi incognito35
-
Başından evlilik geçmiş insansınız insanların niyetlerini az çok tahmin etmenizi beklerdim. Siz de normal olduğunun farkındasınız, o zaman engelleyin gitsin.
Olay aldatma değilse .neden konuşmasın .
Boşanmış diye insan içine de mi çıkmasın , bu ne safsata böyle ?
Boşanan insanların hiç evli arkadaşı Yok mu?
İlla aldatmış mı sayılıyor ? Ben de bekarım , evli arkadaşlarımla muhabbeti keseyim o halde .
Olay aldatma değilse .neden konuşmasın .
Boşanmış diye insan içine de mi çıkmasın , bu ne safsata böyle ?
Boşanan insanların hiç evli arkadaşı Yok mu?
İlla aldatmış mı sayılıyor ? Ben de bekarım , evli arkadaşlarımla muhabbeti keseyim o halde .
Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum, samimiyet kurmuyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söylüyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim
Hımm ben konu başlığına istinaden yazdımO farklı bu farklı
Burda konu sahibesi işgillenmiş
Burdaki adam arkadaş değil zaten tanımadığı etmediği bir adam kapıba geleyim diyor
Arada dağlar kadar fark var
Hımm ben konu başlığına istinaden yazdımBoşanan bayanlara ,burda kocacımların absürt yorumları aklıma geldi gaza geldim sanırım
Ben eşimi suçlamazdımmerhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi
Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet muhabbet etmesi normal mi? Eşiyle geçirmesi gereken zamanı telefonda mesajlaşarak geçiriyor. Siz bu durumda eşinizi mi suçlarsınız yoksa bayanı mı? Görüşlerinizi merak ettim
Başka amaçla mı görüşüyomuş evli adamlakonu sahibi kendi baska amacla gorustugunu soyluyor
Yorumlarınızı da okuyarak şu kanıya vardım ;adamdan etkileniyorsunuz ve sohbet etmeyi sizde çok istiyorsunuz.merhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi
Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet muhabbet etmesi normal mi? Eşiyle geçirmesi gereken zamanı telefonda mesajlaşarak geçiriyor. Siz bu durumda eşinizi mi suçlarsınız yoksa bayanı mı? Görüşlerinizi merak ettim
Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum, samimiyet kurmuyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söylüyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim
Ya hu konu acmaya ne gerek vsr. Sizin konusasiniz var burda onay ariyorsunuz herhalde. Rahat birakin su evli erkekleri. Butun kapilari kapatinEvet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum, samimiyet kurmuyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söylüyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?