Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet etmek istemesi?

siz niye evli adamla konusuyrosunuz...konusmayip engellemis olsaydiniz buraya yazmazdiniz diye dusunuyorum... babam yasindaki adam bana yazmaya basladi hemen engelledim cunku bana yakismaz midem kalkar kendimden ...

Olay aldatma değilse .neden konuşmasın .
Boşanmış diye insan içine de mi çıkmasın , bu ne safsata böyle ?
Boşanan insanların hiç evli arkadaşı Yok mu?
İlla aldatmış mı sayılıyor ? Ben de bekarım , evli arkadaşlarımla muhabbeti keseyim o halde .

O farklı bu farklı
Burda konu sahibesi işgillenmiş
Burdaki adam arkadaş değil zaten tanımadığı etmediği bir adam kapıba geleyim diyor
Arada dağlar kadar fark var

konu sahibi kendi baska amacla gorustugunu soyluyor

Hayır nerden icap etmiş öyle bir şey? Yardım eden para veren herkese öyle mi davranıyor? Normal olarak teşekkür etmesi yeterli. Anahtarlık da manidarmış bir de kapıya bırakacak. Çakall yol yapıyor uzak dur.

Pis adam bir de evinizi öğrenmek için nasıl bahane bulmuş. Direk engelleyin açıklama falan da yapmayın. Her yerden engelleyin.

O farklı bu farklı
Burda konu sahibesi işgillenmiş
Burdaki adam arkadaş değil zaten tanımadığı etmediği bir adam kapıba geleyim diyor
Arada dağlar kadar fark var
Hımm ben konu başlığına istinaden yazdım Boşanan bayanlara ,burda kocacımların absürt yorumları aklıma geldi gaza geldim sanırım

Hımm ben konu başlığına istinaden yazdım Boşanan bayanlara ,burda kocacımların absürt yorumları aklıma geldi gaza geldim sanırım

Yooo yani bizim topluma bakarak istatistiksel olarak doğru tepkiyi koymuşsunuz konuyu okumadan önce ben de %100 kezban + değerli kocişi + boşanmış kadın olma talihsizliğini yaşayan kadın arkadaşıdır dedim ama konu alakasız çıktı

Sohbetin icerigine ve adamin yaklasimina bagli olarak normal/anormal denebilir bu duruma.
Eger adamin tavrindan rahatsizsaniz konusmayin tabi ki ne gerek var.

Ben eşimi suçlamazdım
Direkt cırardım

Hediye olarak anahtar yaptırmış..bak sen karısı için düşünüyor mu acaba böyle şeyleri ?!

Anahtarlığıda evine bırakırım demiş pislik herif..

Tabii sizde dünden hazırsınız ya eve atacaksınız hemen..

Kadın olmak zor..boşanmış kadın olmak daha da zor..

Bu pis zihniyetliler yüzünden evli-bekar hiçbir erkekle muhattap olmuyorum.

Kocama kızardım. Kadının sonuçta bana karşı sorumluluğu, sözü yok.
Ha olay tazminata gelirse tabi ki kadına da dava açarım

Yorumlarınızı da okuyarak şu kanıya vardım ;adamdan etkileniyorsunuz ve sohbet etmeyi sizde çok istiyorsunuz.

Ama bi yandan da adam evli olduğu için rahatsızlık duyuyorsunuz .Kendi kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz suçlu birini arayacak kadar.

Adamin normal davranmadigini hissettiniz ki konu actiniz.

Bundan sonrasi sizin tavirlariniza bagli.
Adama yuz verirseniz devami gelir.

Direkt bas engeli.

Neyi dusunuyorsun bu kadar?

Celisiyorsun.
Sohbet iki kişi ile yapılır.Konuda diyorsun ki sohbet etmesi dogrumu ?
Şimdi de diyorsun ki rahatsız oluyorum.
Siz doğru ve yanlışın zaten ne olduğunu biliyorsunuz.
Burada neyi sormak niyetindesiniz ?
Madem size karşı bir samimiyet kurmaya çalışıyor engelleyin gitsin..
Dert edip kafaya takacak bir durum göremiyorum

%50,%50 ikisi de suçludur.Adam karısına verdiği bağlılık sözünü tutmadığı için kadın da evli adamın niyetini anlamayıp onunla evli olduğunu bile bile konuşmaya devam ettiği için.

Ya hu konu acmaya ne gerek vsr. Sizin konusasiniz var burda onay ariyorsunuz herhalde. Rahat birakin su evli erkekleri. Butun kapilari kapatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…