- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi incognito35
-
Başka amaçla mı görüşüyomuş evli adamla
Evet bence de biliyo da bilmezlikten geliyo. İstemese çoktan engellerdi ama istiyo. Neyse dediğim gibi karısının öğrenmesi yakındır. Dişli biriyse hem tazminat açar hem rezil eder ikisini de. Ben öyle yapardım telefonu da parçalardım bi şekildehayir konu sahibi adamin amacini biliyor diyorum :)
Evet bence de biliyo da bilmezlikten geliyo. İstemese çoktan engellerdi ama istiyo. Neyse dediğim gibi karısının öğrenmesi yakındır. Dişli biriyse hem tazminat açar hem rezil eder. Ben öyle yapardım telefonu da parçalardım bi şekilde
Kesinlikle bende. Başlık da yanlış. Sanki adam kendi kendine mesajlaşıyo da öyle anlatmış oysa ki iki kişi yapıyo bu işi. Yani ikisi de suçlu ve iki tarafa da gerekli tazminat davası. Zaten böyle davalar var diğer kadına da boşanılan kişiye de açılıyobende ikisini de rezil ederim :)
merhaba arkadaşlar..
Konu başlığında da belirttiğim gibi
Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet muhabbet etmesi normal mi? Eşiyle geçirmesi gereken zamanı telefonda mesajlaşarak geçiriyor. Siz bu durumda eşinizi mi suçlarsınız yoksa bayanı mı? Görüşlerinizi merak ettim
Kesinlikle bende. Başlık da yanlış. Sanki adam kendi kendine mesajlaşıyo da öyle anlatmış oysa ki iki kişi yapıyo bu işi. Yani ikisi de suçlu ve iki tarafa da gerekli tazminat davası. Zaten böyle davalar var diğer kadına da boşanılan kişiye de açılıyo
Geçende ünlü biri de açmıştı hatta
Eşi suçlarım tabi ki!
İlk önce eşi,ama sonra bayanı da..
eşiniz mı konuşuyor yoksa o bayan siz misiniz?
Konuştuğum yeterince arkadaşım var fazlası gereksiz derdim heralde.Evet benim.. o bey de arkadaşımın arkadaşı. Epilepsi hastası bir çocuk için para topluyorlardı. Ben yardımcı oldum maddi olarak, teşekkür olarak anahtarlık yaptırmak istedi. Kapınıza bırakırım dedi. Ben kabul etmedim. Samimiyet kurmaya çalışıyor ama ben çok rahatsız oluyorum. Evli erkeklerle asla muhabbet etmedim, etmiyorum, samimiyet kurmuyorum. Bence tehlikeli durumlar bunlar. Ama arkadaş arkadaşa konuşmakta sakınca olmadığını söylüyor. Bu yüzden burada konu açıp fikir almak istedim
Bayana Terbiyesizliği saygisizligi kocası yapmis,bunun hesabını kocasina soracak ona haddini bildirecek sadakat yeminini evlenirken kocası veriyor oynastigi kadın değil.Kadınla mı evlisin derken????
Ben konuyu yanlış anlamışım:)Arkadaşlar SADECE dün konuştuk.. ben erkeklerle resmî ve ciddi konuşurum, benden etkilendiğini hissettim konuşmalarından. Evli erkeklerle konuşmadığımı samimiyet kurmadığımı söyledim.. ne var canım arkadaşça konuşulmaz mı tarzında birşey söyledi. Çok mu katıyım diye düşündüm.. Demin de dediğim gibi bana doğru gelmiyor evli bir erkekle arkadaşça konuşmak.. burada çoğu bayan benimle aynı fikirde olduğunu öğrendim.. engelleyeceğim. Cevap veren herkese teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?