Evli bir erkeğin boşanmış bir bayanla sohbet etmek istemesi?

hayir konu sahibi adamin amacini biliyor diyorum :)
Evet bence de biliyo da bilmezlikten geliyo. İstemese çoktan engellerdi ama istiyo. Neyse dediğim gibi karısının öğrenmesi yakındır. Dişli biriyse hem tazminat açar hem rezil eder ikisini de. Ben öyle yapardım telefonu da parçalardım bi şekilde

bende ikisini de rezil ederim :)
Kesinlikle bende. Başlık da yanlış. Sanki adam kendi kendine mesajlaşıyo da öyle anlatmış oysa ki iki kişi yapıyo bu işi. Yani ikisi de suçlu ve iki tarafa da gerekli tazminat davası. Zaten böyle davalar var diğer kadına da boşanılan kişiye de açılıyo
Geçende ünlü biri de açmıştı hatta

Eşi suçlarım tabi ki!
İlk önce eşi,ama sonra bayanı da..
eşiniz mı konuşuyor yoksa o bayan siz misiniz?

iyi yapmiş valla ... bile bile yazişıyorlarsa beter olsunlar

Konuştuğum yeterince arkadaşım var fazlası gereksiz derdim heralde.

Neden isteyecek ablacım bide soruyormusun? haysiyetsiz ya*şağın teki olduğu için istiyor elbette. Ayrica sadece o herif degil konustugu boşanmış kadında en az onun kadar aşağılık.
Allah ikisinide bildiği gibi yapsın.

Arkadaşlar SADECE dün konuştuk.. ben erkeklerle resmî ve ciddi konuşurum, benden etkilendiğini hissettim konuşmalarından. Evli erkeklerle konuşmadığımı samimiyet kurmadığımı söyledim.. ne var canım arkadaşça konuşulmaz mı tarzında birşey söyledi. Çok mu katıyım diye düşündüm.. Demin de dediğim gibi bana doğru gelmiyor evli bir erkekle arkadaşça konuşmak.. burada çoğu bayan benimle aynı fikirde olduğunu öğrendim.. engelleyeceğim. Cevap veren herkese teşekkür ederim..

Kadınla mı evlisin derken????
Bayana Terbiyesizliği saygisizligi kocası yapmis,bunun hesabını kocasina soracak ona haddini bildirecek sadakat yeminini evlenirken kocası veriyor oynastigi kadın değil.

kadının terbiyesizligi karektersizligi kendinedir ..gidip ona hesap sorsa ne olur sormasa ne olur yatagindakine güvenmedikten sonra..

Son düzenleme:
Ben konuyu yanlış anlamışım:)

Konuyla alakali degil ama bazi erkekler de bekar rolu oynuyor evli degilmis gibi ve bunu sozde cok saygin meslekte olanlarin bile yaptigini duyunca sasirmistim.

Erkekler akli bir yerde olunca cok guzel akillari calisiyor ve rol yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…